2008 Kasım Anneleri

masallahh derinim..beni mkendi sülalemde seninksii gibi ama esiminki ilginc iste..

kzilar Deniz takla atiyoryaaa co kkorkuyorum ama habire yapiyor:( tam atamiyor yarim yapiyorr

boynuna bisiy olcak diye icim gidiyor.

Hayir tatlim görüsmüyoruz..Ailevi sebeplerden dolayi istemiyorlar görüsmek.

K.pederim öldügünde haber verildi gel mallardan hakkini al diye oda gelip almadi istemedi.

hımmmm hayırlısı olsun canım
ne kadar az o kadar ıyı

bazen dusunuyorum bende bır gorumceyım acaba abımın esının benden sıkayetı varmıdır
sımdıye kadar hep cok ıyı anlastıgımızı dusunmusumdur ve cok severım
ama bana soylemedıgı bır sıkıntısı varmı acaba benımle alakalı

Benim kocisin amcalari babasi dahil ailesinde kimse tek evlilik yapmamis!!!

bizimde kayınpederim 45 şinde vefat etmiş ama 2 kez evlenmiş kaynanam 2 kez evlendi 3üncüde gözü var kafamçokkarıştı görümceciğimde 2 kez evlenmiş hemde biri 17 yaşındayken kaçmış evden evlenmeden yaşamış senelerce onunda 3üncüde gözü var amerikadan bulucakmış 3üncüyü delikafadulden

hımmmm hayırlısı olsun canım
ne kadar az o kadar ıyı

bazen dusunuyorum bende bır gorumceyım acaba abımın esının benden sıkayetı varmıdır
sımdıye kadar hep cok ıyı anlastıgımızı dusunmusumdur ve cok severım
ama bana soylemedıgı bır sıkıntısı varmı acaba benımle alakalı

canim insanlara hic belli olmuyor inanki,bazen kendi kardesimiz bile sikayetci olabiliyorken elin kizina bisiy diyemiyorum ben acikcasi.

ama sen bahsediyosun hep iliskinizin güzelliginden,sikayetci olan birisi sanmiyorumki bu sekilde devam ettirsin iliskiyi.

bizimde kayınpederim 45 şinde vefat etmiş ama 2 kez evlenmiş kaynanam 2 kez evlendi 3üncüde gözü var kafamçokkarıştı görümceciğimde 2 kez evlenmiş hemde biri 17 yaşındayken kaçmış evden evlenmeden yaşamış senelerce onunda 3üncüde gözü var amerikadan bulucakmış 3üncüyü delikafadulden

hey masallahhh krikoo agzim acik kaldi..

hay maşallah bir de bana adult diyonuz bakın elalem biri bırakıp ikinciyi üçüncüyü alıyor peh peh peh

çileğim eymen de öyle yarım yamalak takla atıyor boynundan çok korkuyorumbende ama vazgeçireiyorum bende yardım ediyorum bazen bari düzgün atsın da boynuna bişey olmasın diye

Icırım teşekkür ederim..

Çileğim sen korkma.Senin gibi çıtırı kimse gözden çıkarmaz.Hiiiç aklına kötü şeyler getirme...

Beyazmeleğim gerçekten soyları falan uzanıyodur oralara..

Krikitosum süpersin yaa.Güldürdün ya beni.Allahım seni hep güldürsün...

Eğer kayınpedere bakılarak evlenilecek olsaydı ben de evlenmezdim.Kocam babasını hiç bilmez:(((

haklısın cılegım
ama ben onu ablam gıbı sevıyorum belkı anlıyordur samımıyetımı
abımle cok yakınız bız anne ve babamızdan daha duskunuz bırbırımıze
sızın ıletısımınıze hayran oluyorum der
bız kardeslerımle boyle olamadık der hep
ben de ona kızkardes olmaya calısıyorum ama ınsanoglu ıste
ıcınden belkı gecırıyordur bana karsı kızgınlık

krıko maasallah sızınkılere
pek ıstıkrarlılar

bızım aılede hıc bosanan yok
zaten cok evcımendır bızım aılenın erkeklerı
kadınlar cık gez evde yalnız kalmak ıstıyorum der
ama erkekler dıplerınden ayrılmaz

ohh be yemeklerim pişti sularımgeldi saçımı fönledim sütüm geldi kaynamakta şuan ve bende kendimegeldim
çilek bayılırım kuru patlıcana acılı macılı hmmmm aliimde bende yapiimbare
benimkaynımda çok iyidir allah razı olsun bin kere bir dedğimi 2 etmez hatta hamileyken ev badana oluyo salon saten oluyodu beni izmire postalamışlardı çünkü bi bunalımdan çıkıp birine giriyodum 10 gün sonra döndüğümde evim pırıl pırıldı koltuklarım değişmişti kalan herşeyi elden geçirmiş silmiş camları yerleri parlatmıştı tüllerimi bile yıkayıp asmıştı :)) ama gitti şimdi başkaları faydalanıyo
allah onada hayırlı bi eşşşş banada hayırlı anlaşabileceğim bi elti nasip etsin:))

hay maşallah bir de bana adult diyonuz bakın elalem biri bırakıp ikinciyi üçüncüyü alıyor peh peh peh

kızzz senin adult luğun bi kocana geçsin inaşallahhh valla bazen yiğite diyom biz ayrılsak anann sana hemen bulur hiçte üzülmez valla diyomm sizde normal olarak karşılanıyor boşanmalar

yasminim sağol canım herkezin yüzü gülsün inşallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

nereye gidiyon mmf,ulen ne hizli hatunsun..

minigim bende hayranim sizin yengenle iliskinize..

ben görümcemle hic öyle olmadim,olamadim.

kizlar bu arada cumartesi günü kizkardesimin erkek arkadasi bize geliyor ailesyle beraber kücük bi tanisma yapcaklar..ayy cok heycanliyim ben onlarin yerinede:)))

nihahhahhah evvvettt

:dilcikar:

cılegım gorumcenle olamadıysan kardesının esıyle olursun ınsa allah
ama karsılıklı olduguna emınım bu durumların
karsındakı sana samımıyetle yaklasmıyorsa sen kendını de yırtsan onun ıcın olmayınca olmuyor
kız kardesın adına da sevındım hadı bakalım hayırlısı

ben de kocıkoyu aılemle tanıstırırken oluyordum heyecandan

bizim ailedede hiç yok sadece babamın babası bırakıp gitmiş 1 yaşındayken yazık babannem kalmış ortada 1 yaşında bebeyle o evlenmiş 2ciyi 3 tane çocuğu olan adama vermişler yazık dayak ta yedi ondan kahrınıda çekti senelerce ortada kalmasın sırf die ama şimdi 3 tane baktığı adamın çocukları bakıyor babanneme allah bin defa razı olsun öz evladı olsaydı bu kadar güzel bakmazladı annem babam alallım anne gel bize diyo yok gelmem bana kızlarım gül gibi bakıyo diyo babannem yaa halam sırf yanlız kalmasın die evlenmedi bile 45 yaşına geldi benim annem canım on u yanlız bırakamam onuda kabullenen biri olursa ancak evlenerim ben onunla mutluyum diyoo hep öz kızın yapmaz bunu

slm kızlar.annaneme gittim geldim annemlerin yanına.yemek falan yapıcam şimdi ama hiç bişey istemiyo canım:(
çağana emziği bıraktırdım emmiyo artık.zaten emzikte yok emmek istese.dünden beri istemedi hiç.nolcak bakalım.geçmişe bakmadım herkes iyidir inşallah.

saol minigim,illaki karsilikli canim..ben accik ¨gecimsizim esim hep öyle der galiba sorun birazda bende:))

ya yokum yanlarinda ondan galiba cok heycan yapiyorum kendime...

krikiko emek var canim tabiki bakarlar babaneye..bosuna demiyorlar doguran diil emek verendir diye.

Back
X