2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
herkese selamlar nasılsınız bakalım biz savaşa devam bu aralar kuzum çok öksürüyor canım çok sıkılıyor ateşi yok keyfi yerinde ama en azından bir aydır az az öksürüğü var kaç kere doktoruna getirdik her seferinde kan tahlilleri bir şey çıkmıyor ama bir türlüde geçmedi çok canım sıkılıyor iki üç gün zencefilli bal vereceğim geçmezse yine gideriz canım çok sıkılıyor
sizlerde ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun
çağanın saçları kesilmiş sıhatler olsun biz hala saçlarımızı babamıza kestiriyoruz pek berberde duracağa benzemiyor
pek uğrayamıyorum okul ev çocuklar derken zaman kalmıyor çok yoruluyorum oğluşun uyku düzeni hala yok gece 12 den önce kesinlikle uyumuyor gündüzde bir kere en fazla 1 saat uyuyor gecede hala on defa kalkıyor bende zombi gibi dolanıyorum
neyse kimsecikler yok sonra görüşürüz biraz alış veriş yapmaya antarese gideceğiz

off kafam kazan gibi söylenenleri anlamıyorum artık ve cümle kuramaz oldum ve birazdan yine derse gireceğim :bbo: bu hafta çok tuhaf ve yoğun geçti

ecemim hoşgeldim canım geçmiş olsun kuzuya bu aralar herkeste bir öksürük var nedense
kolay gelsin arkadaşım senin de işin zor

cagancıma sıhhatler olsun.adana gıttıgımızde babası tars ettırecek oglunu sımdıye kadar ıkı kez ben kırptım.babası bayagı bır heves edıyor ama neyle savasacagını bılmıyor puahahaha...

ecemım gecmıs olsun cnm ballı karısımlar faydalı olabılır cnm bogazını yumusatır en azından...

melegım hafta sonu calısmak da cok sınır bozucudur bılıyorum.Allah kolaylık versın cnm...

bızde dısarı cıktık oglum ılk kez dolmusa bındı.mıllı olduk yane.ama Allahtan bunaltmadı benı.ay hava cok guzeldı bır restauranta gırdık cıkarken bı anda yagmur bastırmasınmı ?tabı bekledık.mert dızdızlandı bıraz.gelıs zor oldu tabı.dolmusta yaslı bır amca kafayı yemıstı bellı butun yolculara satastı durdu.kadınlara ozellıklede bana ne ısın var sokakta oturana evıne nıye yer ıstıyon mustahak sana (kucagımda cocukla ayakta nasıl gıdeceksem) oturun koyunuzde orman kanunlarını uygulamak lazım deyıp durdu.ben de bır kac cevap verdım ama fayda etmedı soylenıp durdu.neyse Allaha sukur eve attık kendımızı.

yağmurcum çatmışınız bir deliye ama neyse sağ salim varmışsınız eve

ay ev dedim de bende gidiyorum kızlar evime byee gidip o beğendiğim elbiseyi deneyeceğim üzerime nasıl olacak bakalım ona göre alayım

slm kızlar.pazara gidip geldim yemek yaptım çamaşır astım bulaşık makinemi boşalttım geldim.haa bide çağanın çamaşırlarını ütüledim ama yoruldum valla.

ecemim çağanında öksürüğü hiç geçmiyodu canım reflü varmış midesinde ondanmış.dr bi sor istersen.6 ay tedavi gördü şimdi iyi çok şükür.

ayy kimsecikler yokmuş bugün bizde dışardaydık sapişimle görüştük daha doğrusu izmirli anneler görüştü yakın oturanlar 7 tane anne 7 tane bebek güzel geçti tabee çok gürültülü ve yorucu

merhaba kızlar
herkese selamlar nasılsınız bakalım biz savaşa devam bu aralar kuzum çok öksürüyor canım çok sıkılıyor ateşi yok keyfi yerinde ama en azından bir aydır az az öksürüğü var kaç kere doktoruna getirdik her seferinde kan tahlilleri bir şey çıkmıyor ama bir türlüde geçmedi çok canım sıkılıyor iki üç gün zencefilli bal vereceğim geçmezse yine gideriz canım çok sıkılıyor
sizlerde ne var ne yok hasta olan bebişlere geçmiş olsun
çağanın saçları kesilmiş sıhatler olsun biz hala saçlarımızı babamıza kestiriyoruz pek berberde duracağa benzemiyor
pek uğrayamıyorum okul ev çocuklar derken zaman kalmıyor çok yoruluyorum oğluşun uyku düzeni hala yok gece 12 den önce kesinlikle uyumuyor gündüzde bir kere en fazla 1 saat uyuyor gecede hala on defa kalkıyor bende zombi gibi dolanıyorum
neyse kimsecikler yok sonra görüşürüz biraz alış veriş yapmaya antarese nim send

ay canim sende benim gibisin demek uyku felan yok bizde gece 10 defa uyaniiyor meme icin bir türlü birakamadik

slm cnlarım nasılsınız çok özledim sizleri benim olaylarım buaralar karıştı gibim iş olayını yazdan sonraya erteledim annem ardaya yazın zor bakar diye
Biliyorsunuz taşındığım evden memnun değildim çıkıcaktım haziranda şansıma annemin kiracısı haziranda evini boşaltıyormuş bizde orayı depo olarak kullanmaya karar verdik yani eşyalarımızı oraya koyucaz adam akıllı kafamıza göre bir ev bulana kadar böylelikle hem ben işe girmiş olucam hem boşboşuna kira ödemicez hemde ev işi aceleye gelmicek bu sefer düşünerek sakin kafayla bi ev bulucam bu zaman zarfında bende yazlıklta kalıcam annemle eşimde annemin kışlığık evinde kalıcak haftasonlarıda yanımıza gelicek böle bir durum canlarım özledim sizleri en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi öpüyorum beni yalnıuz bırakmayın arayınnnnnnnnnnnnn mujukssss

iyi akşamlar herkese a.s
krikitosum yazmış zaten ama bende yazayım :) gerçekten çok güzel bir gündü bir de kızımın ateşi çıkmasa süper olacaktı.zannedersem diş ateş yapıyor yani en azından öyle umuyorum,dün temizlik vardı heryer açıldı tabi,ceyran filan oldu ev,üşüttüğümü düşünmek istemiyorum,inşallah öyle değildir.biraz önce ateşliateşli uyudu,dolven vermiştim allahtan yatarken,bir düşüyo bi çıkyo ateş.sabaha kadar uyku yok yine bana

günaydın herkese yine yoğun birgün beni bekliyor her hafta sonu olduğu gibi
allahtan oğlum akşam annesine bir güzellik yaptı saat 21.00de uyudu, bende bulaşıkları falan makinaya attım, yoğurt yapacaktım sütümü kaynattım onu yaptım, bir duşa girdim yorgunluğumu attım, gecenin sonuna da bir nescafe ımm harika oldu biraz ders çalııp yattım dinlenmişim biraz ama işe geç kaldım saatler ileri alındı yaa saatleri aldık ama bünye henüz alışmamış kalktığımda saat 08.55ti hemen giyindim çıktım makyajımı bile burada yaptım yine şimdide kahvaltı yapacağım

cagancukum sende iyi yorulmuşsun dinlenmeyi hakettin
ve çağanın reflü olayını hatırladım yine bahsediyordun o zamanlarda da çok şaşırdım yaa öksürük de reflü belirtisi öyle mi :uhm:

safişim ve krikocum sizin için güzel birgün olmuş valla bende gelmek istedim ama işte hafta sonları bana uymuyor biliyorsunuz
hatta gülizle yazışırken ona dedimki 23 Nisan'da izmire gitmeyi düşünüyorum ama plan yapmıyorum çünkü ne zaman plan yapsam kalıyor dedim ve nitekim öyle oldu yine kaldı o gün yakın bir öğretmen arkadaşımızın düğünü var ve ben onu tamamen unutmuşum kaydirigubbakcemile3 neyse havalar güzel artık takmıyorum bir pazartesi çıkar geliriz napalım

Sedacım ee hadi hayırlısı olsun zaten sen yazlığa bir gittin mi 3-4 ay dönmüyorsun geçen sene de öyle olmuştu en azından kira derdiniz olmayacak o para cebinize kalacak
ama sdece o eşyaları taşıması düşündürüyor önce annenin evine, oradan başka bir eve iki kere oy oy oy çok zor

Elifsevdecim hoşgeldin sende daha sık uğra özletme

bende gidip bir kahvaltı yapayım birazdan derslerim var sıcacık boyoz siparişi verdim hizmetli ablaya almaya gitti şimdi ımm çok acıktım cokacimcoook

günaydın kızlar mert hayatının ilkini yaşıyor dün akşam 1.30 da uyudu hala uyuyor ilk defa 11 e kadar uyumuş oldu tabeee oğluşumun saaatleri alınmış falan bilmiyooo yawrum o uyuyor öle evde o kadar ses yaptık uyanmadı kaydirigubbakcemile3
bizde kocamla gevrek peynir alalım inciraltına gidelim kahvaltı edelim dedik ama çokkkk ta acıktım uyansada yerdirtsek merti bu gidişle kalıcak gene bizim kahvaltı

dün izleyememiştim okanın programını şimdi izliyorum 90ları yapmış çok duygulandım gerçekten şarkılar diziler falan yaşlandık biz galiba eskileri özleyince yaşlanmıssın demektir kaydirigubbakcemile3

OHH NE GÜZEL BU GECE BEBİŞLERİMİZ İÇİN GÜZEL GEÇTİ DEMEKKİ SAATLERİN İLERİ ALINMASI İŞİMİZE YARADI HERALDE kaydirigubbakcemile3

OHH KAHVALTI FİKRİ DE SÜPERMİŞ VALLA İYİ OLACAK SİZİN İÇİN DE, BUGÜN EŞİN GİTMİYOR MU DEDESİNİN YANINA SİZİNLE Mİ?

ben de bazen geçmişi özlüyorum yaşlılıktan mı bilmiyorum ama özlüyorum işte yine dönmek istiyorum o yaşlarıma
haa şimdiki halimden memnun değil miyim çook memnunum böyle bir eşim ve böyle bir çocuğum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum ama yine de zaman zaman özlemekten kendimi alamıyorum :çok üzgünüm:

bugün gitmiyor kaynanam gitti babasının başına bakıcı kadın izinli sabah 8 de uyandırdı kayınvalidem ama kızmıycam yokkk yok kızmıycam kendimi yıpratıyorum

mert kahvaltını ediyor hatta zorluyoruz biraz bir türlü çıkamadık olan pıtırcığıma oldu aç kaldı bebeşimmm abisi doycak derken

izmirli annler bölümüne foto yüklüyimm dedim sinir bastı gıcık bastı off yoruldum sonunda oldu

iyi bari sevindim iyi olacak sizin içinde pıtırcık abisi için sabrediyor artık keşke sen ufak tefek bişeyler atıştırsaydın ama böyle de tehlikeli

Back
X