2008 Kasım Anneleri

Cagancuk canım hepimiz öyleyiz.Gece uykusu tam değil.3 Yaşını görmeyince kurtulamayacaz sanırım.Bu bilinçle hareket edersek daha mutlu oluruz.Aslında onlara daha zor.Hiç bilmedikleri bi dünyada sıradan şeyleri bile uzun uğraşlarla öğrenmeye çalışıyolar.Adapte olmaları kolay değil...

Annenin evinde olacaksın.Salonda koltuğa uzanacaksın, annen sana mutfakta çorba yapıyo olacak.Mis gibi bol limonlu şehriye çorbanı getirecek..Sen tv de dizi izliyo olacaksın..Uyuyup uyanacaksın, halen annen yanında.Kızım nasılsın? diyecek...Böyle küçük gürültüler arasında şekerlemelerle geçecek günün ve hastalığın..:gitme:

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

çalış çalış nereye kadar yaa bence türkiye de evli kadınların çalışması yasaklansın.evli çoluk çocuk sahibi adamlarada adam gibi maaş verilsin:)) iktidara gelince bunları yapacağıım sevgili vatandaşlarımmm:))

selam güzeller gezme faslına ara verdim hava çok kötü yaa hem soğuk hem yağmurlu hem rüzgarlı çok kötü yaa
ne güzel sevinioduk bizde yaz geldi die

Derinim niye olmayalım.Bak totoları bırt dese birbirimize soruyoz.Herşeyi didikliye didikliye bi hal oluyoruz. Çok düşünüyoruz çoooooook.Bence biz de öyle olacaz canım:)

Maytabım bende bazen rende yaparken salataya kendimden bişiler katıyorum.Sevgimi ve etimi:))))

ıyhhh yasminn içimiz cızz ettirdin heee:))) aynısını bende çok yaparım çünkü.

Annemin evi deyince hep bunlar aklıma geliyo.Hasta olup, şefkat gördüğüm günler.Şimdi eser yok o günlerden.Hasta zamanlarımda yavru kuşlar gibi ağzımı açıyorum ama karşımda kavak ağacından başka bişi göremiyorum:oklava:

Back
X