2008 Kasım Anneleri

yaa geçen hafta 5 kg süt aldım hepsiynen yoğurt yaptım hatta eşim sütlaç istedi fırında ona kutu sütle yapıp yutturdum:))
yoğurt bitti :/
çarşamba gene getirir kadın inş.. alıcam dedim ama

bende geldim bende geldim hadi bana da hoşgeldin deyin :sm_cool:

oğluşumla evdeyiz hava yağmurlu az önce oğlan uyurken biraz dışarı çıktım o beğendiğim elbiseyi almaya ama vazgeçtim çünkü üzerimde istediğim gibi durmadı :sinifsinif:
ama beğendiğim saati aldım, çok şık yazlık bir saat çok sevdim
tam ayakkabıları almaya gidiyordukki kaynım aradı Eymen uyandı diye geri geldik mecbur ayakkabılarda akşama yada yarına kaldı artık mecburen kuaföre de gidecektim ama onu hangi araya sıkıştırsam bilmiyorum :uhm:
şimdi oğluşumla yoğurt yicez

geçmişe bakamadım hasta olan bi okyanus kızım birde kerem oğlum dikkatimi çekti geçmiş olsun kuzulara

maytabımmm...canım gönderem san şuracıktan bi porsiyonnn canımcımmm..
yasminimmm olmasın ama bida...gör beniii:)))
meleğim hoşgeldin kııı...saati almışsın güle güle kullann...
burada öğleyin yağdı yağdı şimdi günlük güneşlikk..bahar yağmuru dedikleri kadar varrr :))

Son düzenleme:
evet gülizim bahar yağmuru burda da birazdan gçer hiç yağmamış gibi oluır

yasminim beden denk geldi canımcım allaha şükür hala small giyiyorum bedende sorun yok ama beklediğim gibi durmadı üstümde bi kere yakası çok açık içine mecbur bir atlet falan giymek gerek ee yazın öyle kat kat giyinmekte zor oluyor ben belden aşağısı kloş elbise gibi görmüştüm rafta ama giyince farkettim göğüsten aşağısıymış dolayısıyla hamile elbisesi gibi oldu iki yaz önce baya giydim öyle elbise bir an o günlerimi hatırladım
beklediğim kadar zengin durmadı üstümde yani basit oldu verdiğin paraya değmeyecek gibi anlatabildimmi

Beyazmeleğim small mu dedin?O da ne.Ben XL giyiyorum Allahıma bin şükür.Hııııh...Saatini de güle güle kullan..

Gülizim güle güle yıvrım..

Back
X