2008 Kasım Anneleri

valla bende vazgeçtim gibi, soğukta bi daha çıkarmayayım çocuğu zaten yeterince gezdik bugün
gideyim oğluşumu muhallebi yapayım mayıştı iyice yatar birazdan

ee herkes nerede ben oğlanı yatırdım muhallebi yaptım yemedi sıpa bende bir güzel indirdim mideye ziyan olmasın diye kaydirigubbakcemile3
ama durup durup ağlıyor gidiyorum yanına el sallıyor gönderiyor kulağını kaşıyordu inşallah kulağı ağrımıyordur bugünbiraz rüzgar aldı gerçi bere falan vardı kafasında ama bilmiyorum bu ağlayış tarzı normal değil :çok üzgünüm:

ee bende gideyim biraz ders çalışayım bari kimsecikler yok nasılsa iyi geceler herkese

iyi gecelerrr
erinmedim okudum geçmişi biri de laviş nerelerde dememiş:sinifsinif:
evdeydim bugün kayınvalidem gümüşhaneye gitti cuma akşamı eltimin yanına bende izin aldım mecburen yarın öğlden sonra gelecek bi aksilik olmazsaaa
benim de cumartesi pazar sınavım var bi bugün adam akıllı çalıştım
ama çok yoruldum ya nerden yaptrıdım şu kayıtı ya offf :((
neyse kızlar bende kaçıyorum öpüyorum hepinizi byee

Saphisim cok gecmis olsun tatlim,bu aralar cabuk kapiyorlar mikrobu hemen hastalniyor kuzucuklar.

ama merak etme bünyeleri kuvvetli atlatir hayatim kisa zamanda.kiymama sana yaa,sakin ol hayatim

okicim biraz üzsede iyilescek annesi.havalardan cocuklarda sasti bence,bbi iyi bi kötü bi terliyorlar bi üsüyorlar.

üzme kendini nolurr,serin tut bak bisiycigi kalmaz yarina..

günaydın arkadaşlarr..
öncelikle sapişim okimize çok geçmiş olsun canımm..inş. şimdi dahada iyidir..
çileğinde dediği gibi onların bünyeleri çok kuvvetli eminimm.biran önce atlatacak bunuda...

Saphişim geçmiş olsun..Bugün nasıl yavru? Çabuk iyileşir canım.Bebek onlar..

saphısım gecmıs olsun canım
o lanet bogaz enfeksıyonu maalesef ben de var
ınsa allah kımsenın kuzusunda olmaz
azıcık kızarsa atesler ıcınde yatırıyor adamı

safişcim geçmiş olsun okiye inşallah biran önce atlatır kuzum
kulak ve boğaz enfeksiyonları çok ateş yapıyo
amaokulda çok popüler olmuştuk puhahaha herkes çevirip bişiler soruyodu
ay ne delilik ...umarım kuzucuklarım analrı gibi çatlak olmaz:)

Safişim okiye geçmiş olsun.Boğaz enfeksiyonu zor olur inşallah en kısa sürede toparlar sen de üzme kendini fazla..

sapişcim çok geçmiş olsun okiye havalar bir iyi bir kötü çocuklarımız ister istemez etkileniyor
geçen hafta benimki nası yatak döşek yattı bir sürü iğne oldu iyileşti dedik ama hafta sonu nasıl öksürdü anlatamam umarım gerisi gelmez

sapısım edıtorum okımız hastaymıs gecmıs olsun ınsallah atesı duzer kzuumunn hayırlısıyla atlatırı

sapişimmçok üzüldüm tatlım okiciğime geçmiş olsun sende cuma temizlik vardı hava ne kadar güzel olsa ceyran yaptı galiba ev keşke annene yollasaydın okiyi be kuzum sende daha rahat ederdin amannn hemen de kapıyolar hastalığı inşallah hemen geçer ateşi düssünde kuzumun en korktuğum ateş çünkü

safişçim okiye geçmiş olsun

geçmişe bakamadım hasta olan bi okyanus kızım birde kerem oğlum dikkatimi çekti geçmiş olsun kuzulara

canlarım çok teşekkür ederim.krikitosum da sağolsun bugün aradı merak etmiş.ateşinin çıkma sıklığı biraz azaldı ve ateş düşürücüyü verdiğimde daha kısa zamanda düşmeye başladı.bu gece daha rahat uyuruz diye umuyorum.3-4 gün 40 derece ateş yapar dedi doktor,ıslak bezle kompres yapın havale geçirmesin dedi.:gitme: üşütmekten değilmiş,bir yerden mikrop almış dedi,nerden kapıyo mikrobu onu da anlamıyorum,evin içind sürekli,aşırı titiz davranmak ta istemiyorum,biraz mikropta alması gerekir ama bu nereden çıktı bilmiyorum.eller sürekli ağızda,eskiden hiç bir şeyi ağzına sokmazdı,artık herşeyi boğazında yakalıyorum mafoldumben ateşten çokkorktum,hatta birazcık elini kolunu bacağını sallasa havale mi geçiriyor acaba diye panik atak oldum resmen.bir de sağolsunlar geçmiş olsuna gelenler oldu bugün çat kapı,çocuğumla ilgileneceğim yerde misafir ağırladım,o da yetmedi akşama da yemekli misafir ağırladım.misafir çok çok seviyorum ama çocuğum hastayken değil.çok sık uyanıyor,sizlere bir bakayım hem de merak edenler için yazayım diye girdim ama bitiripte cevapla butonuna tıklayamadım bir türlü,

günaydın arkadaşlarr...
sapişim tekrar çok geçmiş olsun canımmcımm...bu insanlarda çok genişler ya...çocuk hastayken ne misafirliği ya..kızıyorum ben böyle tiplere..çocuk hasta kadın senlemi ilgilenecek, çocuğuylamı ilgilenecek..neyse canımm..atlatmışsın misafirleri...

kilolar konuşulmuşşş.... offfff çileğimmmm sülün gibisin maşallahhh...
boyum 165 kilom 63....
bekarken bende o metebolizması hızlı olanlardandımm..58 den yukarı çıktığım hiç görülmüş değildi..sabahları tereyağı balla karıştırıp yerdim,,,,cipsleri colayla götürürdümm.....
nerde o eski günler...
30 yaşlardan sonra işler değiştiii...:(((((

bizim akşamımız gayet sakin geçtiii.
yedik içtik, yattıl, uyuduk geldikk...

gunaydın arkadaslar
dun ısımı halledıp cıkıp kendımı anacıgımın sefkatlı kollarına bıraktım
mıs gıbı yemeklerın ardından bıraz dınlenebılme sansım oldu ama tam ıyılesemedım
basımın agrısı gectı tamam ama bogazım kotu kuru oksuruk var sımdı de

kılolar konusulmus yıne
ben ne evlenırken ne de sımdı kac kılo oldugumu hatta bedenımı hıc soylemeyecegım
yasmın kzııyor

Günaydın kızlar.Günaydın Kalimerom.

Saphişim geçmiş olsun tekrar.Diş döneminde çocukların eli hep ağızda.Ne kadar titiz olursan ol alır bi yerden.Misafirlerini kibarca reddet canım ya.Zaten uyumuyolar, bir de dengeleri bozuluyo gelen giden olunca.

Biz de birkaç gecedir gece tam 2,15de uyanıp ,ayağa kalkıp anne diye ağlıyoruz.Boğazına da balgam birikiyo.Söktürücü içirip yatırıyorum sanırım ondan.Bi süre sarılıp yatıyoruz.Sonra bırakıp gidiyorum yatağında:(

Gülizim sana da günaydın..Demek 1,65 e 63.Yazıklaaar olsun, utanmadan bu kiloları nasıl verecez diyosun. Ben de boy 1,60 ve kilo 74 .Artık seninle konuşmuyorum:))))))))))

kızlar emziren annelere sorum olacaktıı..
ne kadar daha emzireceksiniz bebişleri...
ben artık bıraktırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedimm..
köpek dişleri çıksın diye bekliyom ama
ne gelen nede giden varrr :(((

ama yasminimmm...ben sensiz yapabilimiyimmm, konuşmadannn:kedi:
bebişim birlikte vecez işte killoları kııı..
seninki kolay verilir benimki çok zor..
geçen sene bende 70 kiloydum 3 ayda 64 olmuştumm...
bu yıl 2 aydır yapıyom 1 kilocuk verebildimm..
senin bana yetişmen an meselesi ahretimm..

ama yasminimmm...ben sensiz yapabilimiyimmm, konuşmadannn:kedi:
bebişim birlikte vecez işte killoları kııı..
seninki kolay verilir benimki çok zor..
geçen sene bende 70 kiloydum 3 ayda 64 olmuştumm...
bu yıl 2 aydır yapıyom 1 kilocuk verebildimm..
senin bana yetişmen an meselesi ahretimm..

Benim kategorimde değilsin, zayıfsın.Bu konuda konuşma senmafoldumben Ben Derinim ve Çitosumla başımın çaresine bakarım:umursamaz:

gulızım ben yaza bıraktırmayı dusunuyordum ama sımdı azı dıslerımız gelıyor
ne kadar surede tamamlanır bılmıyorum
ama kıs gırmeden ayırmıs olmayı umıt edıyorum
esıme kalsa 2.yas gununden sonra bıraktırma cabaları baslamalıymıs ama ben bırakırım

bır de aramızda planlı olarak 2.bebegı en erken dusunen kımdı arkadaslar

yasminimmm beni aranıza almıyonuz ha..tamam öyle olsunnn...:çok üzgünüm:

miniğim yazın bıraktırmak iyi değildir diyolar canım ya..sıcaklarla bıraktırırsan bebek hasta olurmuşş...havalar ısınmadan bıraktırmalıymışş...

benle yasemin kasımda çalışmalara başlıyoz canımm...

gulızım ben yaza bıraktırmayı dusunuyordum ama sımdı azı dıslerımız gelıyor
ne kadar surede tamamlanır bılmıyorum
ama kıs gırmeden ayırmıs olmayı umıt edıyorum
esıme kalsa 2.yas gununden sonra bıraktırma cabaları baslamalıymıs ama ben bırakırım

bır de aramızda planlı olarak 2.bebegı en erken dusunen kımdı arkadaslar

Ben düşünüyordum canım ama birtakım problemlerim var.Gülizim de düşünüyo.Bu gruba katılmayı mı planlıyosun:)):emir_bebek:

selamlar canlar günaydın hepinize

safişim tekrar geçmiş olsun canımcım umarım daha iyidir okyanusumuz

gülizim sen vereceğin kadar vermişin zaten kiloları senin de dediğin gibi bundan sonrasını vermek önceki kadar hızlı olmaz artık zaman alır ama bence zaten sende çok abartılı durmuyordu kilo o yüzden çokta kasmana gerek yok

yasminim üzülme bebişim sende verirsin kilolarını hepimizi çatlatırsın burada inşallah yazın senin havuz fotolarına bakıcaz benim hamam fotoları gibi

kızlar benim tavsiyem memeden kesmek istiyorsanız ya yaz gelmeden hemen şimdi kesin yada yazın geçmesini bekleyim yani eylül gibi falan başlayın benim naçizane fikrim yazın daha zor olacaktır

miniğim ikinci çocuğu da sanırım Güliz istiyordu eşi istemiyordu bir de yasmin'i hatırlıyorum

gulızcım yaza kadar bıraktıramazsam bayramdan sonraya bırakırım canım
ılk kez duydum boyle bır seyı de
hos bızım doktorumuz da 2 yaa kadar dıyor ama bakalım

yasmınım su an ıcın hayır
ama esım kendınce planlar yapıyor
yası ılerledıgı ıcın bana baskı uygulamaya calısıyor
hatta ıcıme doguyor kız olacak bıle dıyor
kanmıyorum ama ısteyen kısıler var dıye hatırlıyordum
krıterler ne sızın ıcın ıkıncı cocuk dusunme konusunda

yasminim ne gibi problemlerin var şekerim hayırdır?

güliz de yazmış zaten yazın bıraktırınca çocuk daha çok hasta oluyormuş, özellikle ishal oluyormuş nedenini bilmiyorum tam olarak bana da ananem söylemişti yanlış anlamadıysam sebebi şöyleydi şimdi o zamanlarda anne sütünden kesilen çocuk doğal olarak inek sütüne başlıyor yaa inek sütünün kalitesi de yazın farklı oluyormuş ishal yapıyormuş alışkın olmayan bir bünyenin bunu kaldırması zor tabi
bu yıllarda durum farklı elbette çünkü direk köy sütü başlanmaz, çocuk sütü bebek sütleri falan denenir o yüzden böyle bir sorun yaşanmayabilir ama yine de bende yazın daha sorunlu olacağını düşünüyorum

Back
X