- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #68.121
asortikim fıstık ezmesi bimde var canımm..gold marka...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yasminim onlar bizim gibi 30 lu yaşlarda değiller şuan metobolizmaları hızlı çalışıyoo.biz yaşlandıkkkk:)))mesala sedacım bizden daha çabuk kilo veriri bakk...
selam güzeller bu saatler ileri alınınca kahvaltıyı çok geç yapmaya başladım ben yaa zaten geç uyanıorum sabah ben uyuyorum
kuzumda gelmiş başımda beni sevio yaa bi saat yatakta kaldık zaten onunla o yüzden geç oldu
bende rejime başlamıştım bugün ama amerikan kalp vakfının diyetine 3 günlk bi diyet ama sabah fıstık ezmesi vardı
onu bulamadım hiç biyerde yok bugün eşim bulacak yarın başlıcam ama zaten bugnde az yedim 1 dilim kepekli
tost ekmeği yedim sabah o diyette 3 günde 3 kilo verdiriyor teyzem uyguladımharfiyen ama hiç şaşırtmadı bende başlayım dedim ama dediğim gibi bulamadım fıstık ezmesini yarın başlıcam artıkın
ilk önce böle bişe yapayım dedim sonra 7 günlük diyete gireceğim listem elimde yine onuda yapacam o daha
iyi tabi ki haftada 1-1,5 kilo kadar işte benimde vermem gereken bi 6 kilo var 58 e düşeceğim inşallah
dün bi hesaplama yaptım ideal kilom konusunda netten 51 çıktısempatiksalakcinni ideal kilom ya delüüü hiç sevmem o kadar zayıfını kocimde sevmez zaten zayıfını sen böle çok güzelsin dio ama yok ya bariz belliyim yanii
hele kız kardeşim gelince okuldan ayrı bi bunalıma giriyorum yaaa o boyu 168 kilo 57 olaya bakk
Bak ciddi diyorum, en çok kalori kaybettiren spor,ondan sonra kort tenisi ve yüzme. Önce biraz spor yaparsın sonrada yüzersin.5-6 Kilo gider:a015:
acaba ben aktivitedenmi kaybediyommm..daha faal olmam lazım anlaşıllann..ne dersin yasminimmm :kedi:
kocişi aradım akşama hazır ol dedimm....delikafadulden
bu kiloları gitti gittiii, yaktım çıranı dedimm...
kociş ne dediiiii.....
kızlar ya..
saçımın önünden 5-6 saçım beyazlamış yaaa...,
şok oldummm, hiç beyazım yoktuuu..
gerisi gelir herhalde artıkk((
kızlar ya..
saçımın önünden 5-6 saçım beyazlamış yaaa...,
şok oldummm, hiç beyazım yoktuuu..
gerisi gelir herhalde artıkk((