2008 Kasım Anneleri

cagancukum hoşgeldin canım diştendir belki huzursuzluğunuz ayy zor yaa
mide ilacını niye bıraktınız

gülizim nolcak 5-6 telden yaa bende de var 5-6 tel hem de tam önlerde sinir oluyorum ama böyle renk renk boyatmam için de sebep oluyor işte zemuszemus
birkaç senedir var artmada olmadı o 5-6 tel saçla kaldı şimdilik bakalım

birazdan annem gelecek bana yün almaya gideceğiz bişeyler örecekmiş daha doğrusu kuzeni örecekmiş biz yününe bakacağız merserize bişeyler alıcam ama hangi renk alsam karar veremedim
böyle büstiyer tarzında bişey örecekler anladığım kadarıyla annem bluzların üstüne giymen için sütyen gibi bişey diye tarif etti ama bitene kadar bişey anlamayacağım kesin kaydirigubbakcemile3
sizce hangi renk alsam :uhm:

sağol valla tatlım.küçük bi dana oldu artık çok zor oluyo sallamak.eskiden sallarken kendimde uzanıyodum iyi oluyodu şimdi beni yatırmıyo oturarak sallıycakmışım.canımı çıkarıyo yani kısacası

Ya Gülizim senin ruhun genç valla.Aferin kııı.Benim şakaklarımda falanda artmış.Ama çok üzülmedim.Nasıl olsa olacak ve çok erken değilaklinialirimsmile
tşkler yasminimmm:delphin:
erken değilmi diyonn beyazlık içinn..ben şöyle 40 yaşına varsakta öyle beyazlasa diyodumm :)):teselli:
ayy canım 5 6 taneden nolcak.benimkileri bi görsen bembeyaz oldu kafam nerdeysemafoldumben
biraz genetik işi herhalde bu iş cağancukumm..benim anneminde ablalarımında çok erken beyazları çıktı ama bende daha yeni başladıı..her halde ben babama çekmişim :))

hoşbulduk meleğim.canım 6 ay içti ilaçlarını.dr kontrole götürdük bırakalım dedi.kulaklarını falan kontrol etti kızarıklık falan yokmuş.reflüden kulaklarıda kırmızı oluyodu.bi kaç içmeyecek bakalım şikayeti olucamı.mide filmi çektirmedi şimdi çok zor oluyo eğer şikayetimiz olursa öyle çektiricez.

bence siyaf yada beyaz al canım ipini her şeyle uyum sağlar.bide bittiği zaman resmini koyda görelim bizde.

cagancukum hoşgeldin canım diştendir belki huzursuzluğunuz ayy zor yaa
mide ilacını niye bıraktınız

gülizim nolcak 5-6 telden yaa bende de var 5-6 tel hem de tam önlerde sinir oluyorum ama böyle renk renk boyatmam için de sebep oluyor işte zemuszemus
birkaç senedir var artmada olmadı o 5-6 tel saçla kaldı şimdilik bakalım

birazdan annem gelecek bana yün almaya gideceğiz bişeyler örecekmiş daha doğrusu kuzeni örecekmiş biz yününe bakacağız merserize bişeyler alıcam ama hangi renk alsam karar veremedim
böyle büstiyer tarzında bişey örecekler anladığım kadarıyla annem bluzların üstüne giymen için sütyen gibi bişey diye tarif etti ama bitene kadar bişey anlamayacağım kesin kaydirigubbakcemile3
sizce hangi renk alsam :uhm:

Canım ben de merserize ip aldım, cam göbeği diyolar, mavi yani.Çok severim maviyi. Sanırım bolero örecekler sana.Şimdiden güle güle kullan..Annem kursa gidiyo, örgü kursuna.Ben de ona ördürüyorum.kaydirigubbakcemile2

Caganum azı dişler zpr çıkıyo, iştahı da yoksa diştendir.Bir de güzndüzleri iyi uyursa gece uyumayabilir.Çocukların günü gününü tutmaz.Üzülme, düzelirolumunekankayizsmile

sağol yasminim.iştahı falan yerinde bütün gün koşturuyo evin içinde gecede yorgunluktan uyuyamıyo heraldekaydirigubbakcemile3bugün hava çok güzel uyansın dışarı çıkarıcam biraz.

hoşbulduk meleğim.canım 6 ay içti ilaçlarını.dr kontrole götürdük bırakalım dedi.kulaklarını falan kontrol etti kızarıklık falan yokmuş.reflüden kulaklarıda kırmızı oluyodu.bi kaç içmeyecek bakalım şikayeti olucamı.mide filmi çektirmedi şimdi çok zor oluyo eğer şikayetimiz olursa öyle çektiricez.

bence siyaf yada beyaz al canım ipini her şeyle uyum sağlar.bide bittiği zaman resmini koyda görelim bizde.

Canım ben de merserize ip aldım, cam göbeği diyolar, mavi yani.Çok severim maviyi. Sanırım bolero örecekler sana.Şimdiden güle güle kullan..Annem kursa gidiyo, örgü kursuna.Ben de ona ördürüyorum.kaydirigubbakcemile2

Caganum azı dişler zpr çıkıyo, iştahı da yoksa diştendir.Bir de güzndüzleri iyi uyursa gece uyumayabilir.Çocukların günü gününü tutmaz.Üzülme, düzelirolumunekankayizsmile

bende beyaz diyorum meleğimmm

hmm bi bakiim o zaman renklere değerendireyim yüncü de neler var hangisi daha çok gözüme çarpacak bakalım
bende ateş kırmızı düşündüm ama bulabilir miyim bilmiyorum

hadi çıktım ben gelmek üzerelerdir görüşürüz öğleden sonra

bu arada cagancuk canım inşallah bir daha tekrarlamaz kuzucum iyi olsun
sallamak zor iş valla benimki de hiç sevmez sallanmayı kendi kendine uyur yoksa bitmiştim heralde bende

Rejim diet yapamam aç kalınca ben çok asabi oluyorum katil olurum mazallah
yediklerime dikkat ediyorum yeter

gülizcim 3-5 beyaz için üzme kendini
benim kafamın %50'si beyaz ben ne yapayım helede tam önde yanlarda ilk boyası açılan yer düşün ben napayım kafam 1 ayda saka kuşu

senin derdin dertmi benim derdim yanımda

gıı aso nerdeyse baklava börekle rejim yapcan ne kıyak valla

nan zeyna ne baklava böreği delü fıstık ezmesi ve dondurma var diyorum sadece
gülizcim 3 gün sonunda 7 günlük diyete başlıcam zaten aç kalınmıo bu 7 gnlk diyette
sonra da devam edeceğim işte

selamlar,
11,30dan beri yazıyı yazıp başa çıkamadım yavv o zaman günaydın dediydim değiştirdim yazıyı..
nasılsınız güzeller..
en son sedayı hatırlıyorum oğluşunun alçısı çıkıyormuş sevindim..
şöle geçmişe bir bakınayım neler yazılmış 1 saatte..

ben geldım
kuzum daha ıyı ama oksurgu devam edıyor
derdı bahceye cıkmak atta dıyor yavru kusum

saclarında genc yasta beyaz olmasının ırsı oldugunu bılıyorum ama
dert keder de etkendır tabıı

arkadasımın annesı 100 kg uzerınde tas gıbı bır hatundu
zayıflamak ıcın cok ugrasırdı seker hastalıgı engel oldugundan cok zayıflayamamıstı
kadın buz kalıbından cıkardıgı buzları kıtır kıtır ara ogun dıye yerdı yanı o kadar
hastalıgı ılerleyıp yataga dusunce genclere tek vasıyetım kılo vermek ıcın ugrasmayın dedı
saglıklı olduktan sonra hıc dusunmeyın kac beden gıydıgınızı
saglık gıdınce gerı gelmıyor demıstı ve ertesı gun vefat etmıstı
hıc gozumden gıtmez

dıyecegım o dur kı
saglıgınıza engel degılse kılolarını hıcte dert etmeyın
kılolu ama mutlu bır ınsan olmak ayrı bırsey bence

Back
X