2008 Kasım Anneleri

göksu çok şükür iyi sayılırda aysuyla ikimiz çok öksürüyoruz..helede ben..şu ciğerlerim sökülecekmiş gbi öksürüyorum..bir ay olacak hala düzelmedim..gerçi düzelmek için bişeyde yapmıyorum..

Canım geçmiş olsun.Anıl da kurtulamadı.Gece balgam tıkıyo boğazını uyanıyo.Yaz gelsiiiiiiiiiiiiin:)

kızlar malesef benim saçlardada beyaz çok.
adeti bekledim bitti bugün yarın boyayacağım bende herzamanki gibi koyu kestane en iyisi bu şimdilik benim için..
bir arkadaşla muhabbet ettik vakit geçmiş.. oğlanların uykusu gelmiş geldiğim gibi çıkıyorum öğleden sonra burdayım kızlar..
unutmadan hasta olanlara geçmiş olsun..
safişinm kuzusu hastaymış sanırım geçmiş olsun..
nese bağrışma sesleri geliyor kaçtım ben..

muzu elıne verıyorum kendısı yerken takıp edıyorum
elmayı ve armutu kabugunu soyarak dılımlı sekılde elıne verıyorum
portakalı eger ıc zarı ınceyse zarıyla degılse ıc zarını aralayarak dılımlı olarak elıne verıyorum
kıvı, ananas gıbı meyvelerı kendım yedırıyorum

hilalcim çok uzun canım ya özelime mail adresini at ben sana mail atayım olmaz mı diyeti
benim ki meyvelerden portakal muz elma yiyor sadece ne ananas ne de kivi yemio ikisinide zaten yazın hepsinder yer sanırım veririm eline ohhh yaz gelse bii

bizde muzu eline veriyoruz, elma armut gibi sert olan meyveleri aneannesi cam rendede rendeleyip yediriyor çünki bizim kızın hala 6 tane dişi var..portakalıda küçük küçük dilimleyip ben yediriyorum..

Hımm ben de eline vererek yesin istiyorum ama 8 dişi olduğu için bir lokma elmayı saatlerce ağzında çeviriyor.Ben de bir elma,bir portakal suyu,yarım muzu cam rendede rendeleyip içine bebe bisküvisi koyup veriyorum.Bir öğün gibi oluyor batuya da.Rendeyi bırakmak istiyorum ama henüz dişleriyle yeterince meyve yiyecek düzeyde değil.

BU PAŞAYI ÖZLEYEN VARMIIIIII :kedi:

i739135_zeyna000.jpg

hilalim ardanın kolu kırıldı bu cuma kısmetse çıkartılacak inşallah düzelmiştir
aso kız bende ilk başta yediklerime dikkat edeyim biranda kesersem çatlAK matlak olur die ilk bir hafta dikkat ediorum sonra meşhur patates dieti sonra tekrar dikkat hepimize kolay gelsin valla yaz yaklaşıyor

Back
X