2008 Kasım Anneleri

Ahanda ben geldim....Aksam süperdi yineee..gittik yemek yedik oturduk geldik.cok kalablikti etraf tatile girdi burasi.oglusu uyuttum smdi bisiler yiyip yatcam,hala acimda:)

günaydın güzel anneler...
offff çileğim dağıtmışsın yine...ne güzelll kıııı kocişin bırakıyo seni tek başına..benimki yapışıktır bana...ne bensiz gider...nede beni yalnız gönderir...anca beraber , kanca berabermişş...:)))

krikotesimmm... boş ver canım şimdi kiloları..senin yaşın genç..2 bebeğide aradan çıkardınn..doğumdan sonra 2 bebekle sende kilo milo kalmaz..:))) 49 kiloyada düşersin bakk...

darkçım hoşgeldin canımcımm..daha sık gel gülüm..özlüyoz senii..
bizde her zamnki gibi akşam biraz eylülü dışarı çıkardıkk..
sonra yedik, içtik yattık geldikkk :))))
bugün öğleden sonra kaçmayı planlıyomm..hava çok güzelll..kuzumu gezdirecemmm...

gunaydınnnn

darkım gelmıs hosgelmıs

krıko yardım edeceklerıne bır de hızmetlerını yapıyorsun kuzum yaa
anlamadım gıttı

cılegım aksamın guzel gecmıs sevındım

bız hareketlı bır aksam gecırdık yıne
eksın eksık olmuyor nedense
oncelıkle bakla yaptım ılk kez ve super oldu
ben bıle cok sevdım artık hesap edın (hos burnum tıkalı koku almıyorum ama)
afıyetle yemegımızı yedık kuzuma da eve gelınce yogurt yedırmıstım yemekten sonra da muhallebısını yaptım
tam yedırıyordum kı 3 kasıktan sonra oglum fecı sekılde kustu
kendının benım yerdekı halının ve koltugun uzerıne facıaydı resmen
kocıko cocugu alıp banyoya kosunca korıdordakı halılarda battı tabıı
ana ogul hemen dusa gırdık ama kuzum cok korkmustu kı ben de cok korktum boyle bır kusma modelı yoktu yanıı zor yıkadık
sonra tum kıyafetlerı makıneye attım hırsla meger kapagını tam kapatamamısım
makıne sureklı su alıyor
donup arkama bır baktım kı makınenın camından asagı sakır sakır su dokuluyor
bır kucuk krız daha yasanınca ben oglumla ıcerı gırıp sakınlesmeye calısırken kocıko hallettı ıslerı
ama ne ben ne de oglum rahat uyuyamadık

Günaydın kızlar.Yazdım yazdım gitti yaaw.Dün akşam da biz dayımıza gittik yavrumla.Çok seviyo kuzenleriyle oynamayı, kalabalığı..12 gibi yatırdım sabah kalkmış 6 gibi, ayağa kalkmış.Yat oğlum, hadi bakıyım dedim biraz sertçe, yattı:))))))))

Gülizim tontişim dayadın sırtını devlete, oooh gezin bakalım kısçenle:))

Kalimerom geçmiş olsun.Ne oldu kuzuya yahu?Akşam biraz keyifsiz geçmiş.Neyseki herşey yolunda..

Darkcım gelmiş, hoşgelmiş.ıyi olduğuna sevindim, daha sık gelir inşallah.

Krikocum yorma kendini yaaw, iki canlısın, üç kişisin , bir de koca 4.Başka yük alma tombişim benim:))

Çilek hatunum eğlenmiş, oooh sefası olsun çıtırımın..

Herkese günaydın canlarım.Nasılsınız?

Ben dün akşam 4 gibi çıktım çok uykum vardı.Eve gittim baktım oğluş da uyuyor ben de uzandım biraz 6,30 a kadar uyumuşuz kuzzuyla.Çok iyi geldi sonra yemek faslı kayınvalidede babamız nöbetçiydi dün akşam.Oğluşla oynadık eğlendik biraz çok tatlı bir sıpa bu yaaaaaaaaa sizinkiler de öyle miiiii:roflol:

günaydın herkese

güzel bir akşamın ardından kötü bir gece geçirdim daha doğrusu kötü sayılmaz allaha şükür bir sıkıntımız yok ama uykumu alamadım ve sızmak üzereyim
saat 00.30 gibiydi yattığımda oğluşta 3-4 kez kalktı gece
ya neden kalkıyor anlamadım bir sıkıntısı yok gibi oturuyor yatağının içinde ağlıyor ben gidiyorum sütünü falan veriyorum yatıyor
benim aklıma gece lambası olayı geldi, oğlumun odasındaki gece lambasının ampulü patlamıştı bende hadi onun odasına takmayalım da koridora bir renkli ampul alalım odası çok aydınlık olmasın dedim ki aslında çokta aydınlık değildi ama neyse 2 gece geçti üstünden iki gecedir çocuk böyle kalkınca oturduğu yerde ağlıyor sütünü bile almıyor beni çağırıyor ağlayarak ben veriyorum sütünü falan
normalde hasta bile olsa sütünü falan hep kendi alırdı başucundan şimdi oturduğu yerden kalkmıyor acaba dedim karanlık oluyor görmüyor fazla yaa eskisi kadar yani bir de uyku sersemi tabi korkuyor mu acaba diye düşündüm, o yüzden bu gece yeni bir gece lambası alıp takıcam inşallah düzelir

Krikitosum çok kızıyorum seninkilere yaa afedersin ama başta annene kızıyorum, yaa daha onlar sana yardım edeceği yerde sen onların ayak işlerine koşuyorsun, ayy yazık günah yaa sana yazık hiç olmadı içindeki cana yazık hiç düşünmüyorlar

Çileğim güzel olmuş eğlenmişsin canımcım

Miniğim çok geçmiş olsun yaa llah allah nolduki kuzuya yaa yediği bişey yaramadı yada üşüttü mü acaba

yasminim, gülizim, çitosum sizlere de günaydın

çitosum günaydın cicim

benimki hiiç tatlı değil yaa çöpe atasım geliyor bazen, nerden buldum bunu diyorum kaydirigubbakcemile3

ay herkesin yavrusu kendine güzel demi hadi değişelim desek olabilir mi ne kadar zor, canından can o senin yaa
amaaa 2008 kasım bebişleri de bir başka tatlı o da tartışılmaz

günaydın kızlar
kalimerocum kötü bi gece geçirmişsin geçmiş olsun canım midesinimi üşüttü acaba emiralp kuzusu
makinanın kapağı kapanmadan nasıl çalışıyo benimki çalışmaz eskiside çalışmazdı kapak tam kapanmadan
beyazcım bencede düşündüğün gibi karanlıktan korkuyo eymen bak bakalımlambayı takınca napıcak bizede sööle:)
benim koridor lambam yanar evimışıl ışıldır çocuklar da bende pek tırsağım hırsız girmiştiya memoya hamileyken o zamandan beri yanıyo hemde gece lambası değil baya lamba
bazen memo dalsın diye kapatır eşim ben gözümüğ kırpamam çok tırsağoım
bide adama posta koyuyorum sen izmire gitmek istiyosan git ben burdayım diye nası kalıcaksam:))
yasmincim günaydın bende bi ara yat derdim yatardı ama artık takmıyo beni
çitom güzizim sizede günaydın
buralar gene soğuk gene yağışlı:((

tsk ederım canlar
neden oldugunu anlamadım usuttugunu sanmıyorum
ama oksuruyor balgam atamıyor kuzum
sanırım onun etkısıyle kustu yanı esım oyle dusunuyor
bır de ılac kullanıyoruz ıgrenc bır tadı var o da yapar mı bılmem

mmf makınem normalde calısmazdı
ayak havlusu camıyla sılıkonu arasına sıkısmıs
o kucuk yerden su akıttı makıne
allahtan hemen farkettım yoksa balkonda olsa su ıcınde kalacaktık

bır tırsak ta benım
cok korkarım bızde gece lambası kullanıyoruz
esım cok soylenıyor ama ben ııhh ıhh dedıgım ıcın kapatamıyor

Miniğim action dolu bir akşam olmuş sizinki.Yavrukuş da balgam yüzünden kusmuştur muhtemelen.Geçmiş olsun canımcım..

Maytap ne izmiri kız nereye gidiyorsun?

günaydın kızlar
kalimerocum kötü bi gece geçirmişsin geçmiş olsun canım midesinimi üşüttü acaba emiralp kuzusu
makinanın kapağı kapanmadan nasıl çalışıyo benimki çalışmaz eskiside çalışmazdı kapak tam kapanmadan
beyazcım bencede düşündüğün gibi karanlıktan korkuyo eymen bak bakalımlambayı takınca napıcak bizede sööle:)
benim koridor lambam yanar evimışıl ışıldır çocuklar da bende pek tırsağım hırsız girmiştiya memoya hamileyken o zamandan beri yanıyo hemde gece lambası değil baya lamba
bazen memo dalsın diye kapatır eşim ben gözümüğ kırpamam çok tırsağoım
bide adama posta koyuyorum sen izmire gitmek istiyosan git ben burdayım diye nası kalıcaksam:))
yasmincim günaydın bende bi ara yat derdim yatardı ama artık takmıyo beni
çitom güzizim sizede günaydın
buralar gene soğuk gene yağışlı:((

tsk ederım canlar
neden oldugunu anlamadım usuttugunu sanmıyorum
ama oksuruyor balgam atamıyor kuzum
sanırım onun etkısıyle kustu yanı esım oyle dusunuyor
bır de ılac kullanıyoruz ıgrenc bır tadı var o da yapar mı bılmem

mmf makınem normalde calısmazdı
ayak havlusu camıyla sılıkonu arasına sıkısmıs
o kucuk yerden su akıttı makıne
allahtan hemen farkettım yoksa balkonda olsa su ıcınde kalacaktık

bır tırsak ta benım
cok korkarım bızde gece lambası kullanıyoruz
esım cok soylenıyor ama ben ııhh ıhh dedıgım ıcın kapatamıyor

ay yok ben hiç korkmam Eymen doğmadan önce zifiri karanlıkta yatardık eşim de sevmez gece lambası bende, sokaktan gelen ışık yeterdi ki bir de kalın perdemiz kapalı üstelik
tuvalete falan gitsem gözüm kapalı öyle karanlıkta gider gelirim hatta öyle bir ışık yanık olacak batar bana resme uyuyamam sabaha kadar ben gece lambasıyla da uyuyamazdım yaa işte eymenden beri alıştık mecburen ki bizim odamızda yok şuanda yine
çok nadirdir böyle kafama bişey takarım korkarım falan
ama Eymen doğduğundan beri onun yattığı odada gece lambası yakıyoruz önceden emiziriyordum falan ee sürekli ışık yak falan olmaz, şimdide yine odasında vardı gece kalkıp sütünü alıp içiyordu ama iki gündür hiç almıyor demekki karanlık olmasından etkileniyor koridordaki yeterli gelmiyor dedim bakalım bu gece test edip göreceğiz

miniğim eşin doğru söylemiş onunla da alakalıdır balgamı atabilmek için de vücut kusturmuş olabilir o an korkmuştur ama bugün daha rahat nefes alır kuzucuk

Çitosum, Beyazmeleğim, Maytabım günaydın..

Beyazmeleğim ilgi istediğinden böyle yapıyo tontiş.Yanında olmanı istiyo.Anılda sarılmak, dokunmak istiyo.Gece derdi yokken kalkıp anne diye sesleniyo.Kızarak gidiyorum, sarılınca gözlerim doluyo:))

Maytabım Anıl önceden yat dediğimde yatıyodu, sonra bi ara yatmak yerine ağlamaya başladı.Sabah kızdım, yat dedim yattı.Gün gün değişiyo bunlar..

Çitosum benimki de Eymen gibi hiç tatlı değil.Iıııyh bak aklıma geldi,kızdım:))))))))))))

günaydın

kalimerocum geçmiş olsun kuzuya
kesin balgam sökemeye çalıştığı için kusmuştur öle bir felaketi bende 1 kez yaşadım çok kötü tahmin edebiliyorum

bugün biraz işlerim var ara ara uğrarım

he çitoscum benim bebemde çok tatlı her sabah ona günaydın diyim tüm dünya sana kurban olsun derken on u yalayıp yutuyorum :icecream:

annemle konustum daha ıyı dedı
zaten sabah benden once uyanmıs gozume dokunuyordu
sonra bekle sen gelıyorum dedım aslında yuzumu yıkamaya gıdıyordum elıme bıberoununu tutussturdu
bıttı dıye meger suyu bıtmıs kuzunun

yok yok benım kıde tatlı degıl
yıyoruz ıste oyle o kadar

işlerden dolayı çitoscum
görmcmlr orda ttl kyü işletmesi aldılar bide tabldot işletmesi marinada bunada gel ortak ol diyolar tazminatını alabilirse gidip ortak olmayı düşünüyo bakalım hayırlısı valla rüzgar nerden eserse oraya esicez bizde Allah hayırlısını versin ama istanbuldan gitmek izmirde yaşamak bana çok korkutucu geliyo nedense

Demek sizinkiler tatlı değil ha valla nispet gibi olmasın benim ki pek tatlı:))))))))))

Oyyy yerim ben o kuzuların hepsinin yanaklarınıııııııı:asigim:

Yasminim adet filan olcaksındır.Yansıyan bir ağrı olabilir bekle bakalım bir iki gün.Dahiliye üroloji olabilir.

Demek sizinkiler tatlı değil ha valla nispet gibi olmasın benim ki pek tatlı:))))))))))

Oyyy yerim ben o kuzuların hepsinin yanaklarınıııııııı:asigim:

Yasminim adet filan olcaksındır.Yansıyan bir ağrı olabilir bekle bakalım bir iki gün.Dahiliye üroloji olabilir.

Sağol canımcım.İnşallah öyledir.Yoksa bi ayağım çukurda mı:)

günaydın kızlar bende gece hiç uyuyamayanlardanım:(( bizim oğlan terlemiş gece yarısı sucuk gibiydi.değiştirdik olmadı altını değiştirdim olmadı süt verdim içmedi salladım olmadı:(( ben tam yatağına koyuyorum haşur huşur geri pat ayağa dikiliyooo anneee anneee :))) hey allahım ya uykusu bitmiş çocuğun naparsın.ama sabah yedim yedim geldim.sıkıntıya da hiç gelemiyo maalesef bana çekmişş pek sevdirmez kendinii:((

kalimero geçmiş olsunn balgamdan olmuştur kesin.Buğrada da olmuştu hemde kusmayı bi süre alışkanlık edinmişti:((( yemek yedirirken bi süre bence üstelemeyin ayrıca süt de balgamı arttırıyo bence.

Back
X