2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn,
önce geçmişe baktım bu sefer..
darkcım gelmişin hoşgeldin tatlım artık sık sık gel özletme bu kdar kendini...
miniğim geçmiş olsun kuzuya balgamdandır kusam benim keremde öyle balgam gelince bir dolu kustu geçen hafta..yıkanmadık şey kalmadı ben bir günde 3-4 kere üst değiştim yani..kendi üstümüde..
krikitosum yorma kendini böyle ama eşinle bir turlayacakmışınız bugün sanırm tadını çıkarın negüzel..
çitosum benim kuzularımda tadından yenmiyor valla.. hergün bakıp bakıp çok şükür bugünede diyorum..
ben hep derim ya yaramzlıkları var çok yoruluyorum ama bir gülüşleri bir anne demeleri yetiyorda artıyor bile sabah önce minnoşum keremle sonrada kaan totoşuyla güzelce bir oynaştık koklaştık..
asortim diyet iyi gidiyor anlaşılan hadi bakalım..
yasminim sanada geçmiş olsun adet öncesi ağrıdır inşallah..
maytabım sizin için hayırlısı ne ise o olsun izimir konusunda..
karanlık konusuna gelince bizde gece lambası kullanmazdık ben hamile iken tansiyondan boğuluyorum gibi gelirdi o zaman aldık şimdide kuzlara gece mama için kalkınca odada oluyor herşey gece lambasının ışığında yapıyorum.. lambamızıda kaç kere kırdılar bir iki kere değiştirdik dünde babamız bir tamir etti gidip çıkarıyorlar yerinden..
hilalcim sanada geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah..

bizde gece orta halli uyudk desem olur hep ben yatarken süt içmeye kalkıyorlar iki sat bitirsinler dolduyayımda öyle yatım diye bekliyorum.. 5 gibi kaan bir mızıldadı sütü bitmiş onun sesine kerem çok kalkmazdı alıştılar çünki ama bu sefer boş bulundu heralde kalkmış bir baktım oturduğu yerde uyukluyor.. yatırdım onunda sütünü tazeledim baktı güldü hemen verdin sütünü sabahta erken kalkmış yanımıza gelmek için bişeyler söyleniyor aldık aramıza nasıl saçımla oynuyor yüzümü okşuyor burnunu yüzüme değirmeden uymuyor sıpam.. öyle 10 kadar uyumuşuz hepimiz..
meleğim eymenin resmine hemen bakacağım..
unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepiniz öpüyorum..

asorti. kardeşimde bi tel var attığın adımı sayıyo aslında güzel bişey bu amaçla kullanılabilir ama dediğin gibi nerde atacaz o kadar adımı:(

valla sadece yemek yerken bir dilim ekmek alıyorum yanıma önceden poşetle getiriodum ekmeğe bayılırım bu arada
porsiyonları küçülttüm en önemlisi aburcuburu kesmeye karar verdim dün bütün hepsini topladım kocişe verdim arabanda dursun dedim sen yemek istersen yersin dedim
valla boğazına dur demezsen olmuyor gerçekten yaa bide bol su içiyorum artık önceden 3 litre içiyorumdur sanıyordum
ama sadece 1,5 lt içtiğimi anladım 3 e çıkardım bunu 2 adet cam sürahiye koydum onuda bitene kadar gelip gidip içiyorum
çünkü su sürekli tuvalete çıkarıyot bölelikle fazlalık ne varsa atıyorsun canım bi diyet
vardı aslında 3 günlük ama onu yapmaktan vazgeçtim 7 günlük diyete başlıcam yarında
ama 1 ay boyunca sürecek o da haftada 1,5-2 kg verdiriyormuş
sabah aç karnına limonlu ılık su da gerçekten işe yarıyor ayrıca yeşil çay funda yaprağı çayı 3 günde bi de mate çayı içmeye başladım inşallah vereceğim

ben geldım evden
ya kuzu yıne kusmus yaa
ufff umarım kısa zamanda duzelır cok uzuluyorum
yemek ıstemıyor zorlamıyoruz
benı sureklı emmek ıstedı emerken uyudu ama yatırırken yıne uyandı emmeye devam
annem basında beklıyor kadıncagız ınsa allah duzelır kuzum

asortikim benim işler çok yoğun pek fazla yazamıyorum fakat okumaya çalışıyorum..
miniğim üzüldüm oğluşuna yaa..en kısa zamanda düzelir inşallah..

herkese merhaba.
miniğim geçmiş olsun canım kuzuna.kısa zamanda düzelir inşallah.
asortie maşallah canım kilolar gitmeye başlamış.bide benden gitseler ama nerdeee:(

ben geldım evden
ya kuzu yıne kusmus yaa

Kalimerom üşütmüştür canım ya.Yada balgamı yutuyolar ya onu kusmuş olabilir.Üzülme, yarına düzelir..kaydirigubbakcemile3

yaaaa ağlarım ama mafoldumben gerçekten ya ben anane olamıycam halbuki anane daha yakındır toruna ya gelinim bana göstermezse torunlarımı :sinifsinif: kız şaka maka çok fena oldum haa ananenin yeri başkadır bende

Üzülme sen yeterince sever ilgi gösterirsen torunların babaanneyi daha çok sever merak etme.Bknz benim oğlum babaanne delisi.Gerçi anneanne uzakta nasıl sevsin kuzum..Ama geçen gün resim albümünü almış eline annemle babamın resmini öpüyor sayfayı çevirince de kızıyor kuzum benim yaa:))

ay meleğim çok iyi oldu valla balkon sefası
diyette işe yarayacak demek ki
mehmet öz var ya doktor dio ki günde en az 10.000 adım atmazsanız demek ki yeterince hareket etmiyorsunuz demektir dio ya
evin içinde nerde atacam ben o kadar adımı ayol

Süper gidiyorsun asortikim evet bizler çok hareketsiz bir yaşam sürüyoruz.Benim evde koşu bandım var ama zamn yok bi de çok ses yapıyor.Eşim bunun için balkonu pimapen yaptırıyor oraya koyacağız koşu bandını inşallah koşucaz o zaman..

valla sadece yemek yerken bir dilim ekmek alıyorum yanıma önceden poşetle getiriodum ekmeğe bayılırım bu arada
porsiyonları küçülttüm en önemlisi aburcuburu kesmeye karar verdim dün bütün hepsini topladım kocişe verdim arabanda dursun dedim sen yemek istersen yersin dedim
valla boğazına dur demezsen olmuyor gerçekten yaa bide bol su içiyorum artık önceden 3 litre içiyorumdur sanıyordum
ama sadece 1,5 lt içtiğimi anladım 3 e çıkardım bunu 2 adet cam sürahiye koydum onuda bitene kadar gelip gidip içiyorum
çünkü su sürekli tuvalete çıkarıyot bölelikle fazlalık ne varsa atıyorsun canım bi diyet
vardı aslında 3 günlük ama onu yapmaktan vazgeçtim 7 günlük diyete başlıcam yarında
ama 1 ay boyunca sürecek o da haftada 1,5-2 kg verdiriyormuş
sabah aç karnına limonlu ılık su da gerçekten işe yarıyor ayrıca yeşil çay funda yaprağı çayı 3 günde bi de mate çayı içmeye başladım inşallah vereceğim

Maşallah devamı gelsin inşallah.

ben geldım evden
ya kuzu yıne kusmus yaa

Düzelir miniğim üzme kendini.Bence de zorlama yemek için.

selamlar kızlar geldim yine

gittim oğluşumla oynaştım yemeğimi yedim geldim
istediğim ayakkabının numarasının bulamamış ayakkabıcı getirmemiş :çok üzgünüm: yeni modeller getirmiş onlardan birini beğendim onu aldım artık napim kaydirigubbakcemile5

oğluşumda sandalyesinden düşmüş burnunun üstü kızarmış biraz üstüne çıkıp zıplıyor delüü odada da kimse yokmuş çıkmış düşmüş off napalım böyle böyle büyüyorlar işte, elinden kolundan yüzünden yara bere morluk hiç eksik olmuyor artık

miniğim olacak o kadar artık üzme kendini öyle öyle iyileşecek

selam fitiklarr..gecemiz süperdi kociste denizde bende mis gibi uyuduk,yalniz deniz`e sasirdim yapmazdi böyle güzel seyler..
minigim niye kustuki canimya?belki hafif üsütmüstür kuzucun insl.iyilesir bian evel.
topraaaaaaaaam o sevimli seyden bitanede bende var hemde tam lokum yaa,bide benim oglum
kedi gibi paso ye sabah aksam bayilir.bende öyleyimde:)
kokoss rejime baslamisin hayirli olsun,limon suyuyla ben dogumdan sonraki kilolarimi verdim canim.
aksama kadar ye ama sürekli limonli sicak su ic bak görürsün faydasini.ben hala icerim günlük bir iki fincan.
daha yaazicamda denizz birakmiyor gelirim yine.bu arada tatile girdik kocisim simdi damlar eve.

Back
X