2008 Kasım Anneleri

Eve gelim kuzum uyuyor..inşallah geçmiştir bulantısı..

Çok tatlı di mi cidden. Ben de bayıldım bu fotoya bu güzelliği arkadaşlarım da görsün istedim..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebişlere geçmiş olsun şu zaman çok tehlikeli herhade zeynep ceylin'de güm güm öksürüyo üç tane doktora götürdüm ne cigerlerde ne bogazlarda bişey yok çok şükür geceleri hiç durmuyodu megersem dün bi baktım arkadan bi dişi çıkmış kuzumun ona yapıyomuş megerse

bu arada bende dün diyete başladım çok dikkat ettim akşan nerdeyse tartılsım 1 kiloya yakın vermiştim ama kociş geç gelince bana dürüm getirmiş saat 10'da bi güzel mideye indirdim dayanamadım ya:roflol::çok üzgünüm:

yaa acaip huylandım yaa kaşınmaya başladım sanki biyerimden çıkıcak gibi hissediyorum çok huzursuz oldum len ruh hastasımıyım neyim ufacık hayvandan bu kadar korkulurmu!

kızım hakkaten haa sende var bişeyler :roflol: psikopat mısın küçücük girmişi çıkmış hayvanın bütün derdi bitti seninle mi uğraşacak :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebişlere geçmiş olsun şu zaman çok tehlikeli herhade zeynep ceylin'de güm güm öksürüyo üç tane doktora götürdüm ne cigerlerde ne bogazlarda bişey yok çok şükür geceleri hiç durmuyodu megersem dün bi baktım arkadan bi dişi çıkmış kuzumun ona yapıyomuş megerse

geçmiş olsun benim kızıma salgın var heralde bu günlerde bütün çocuklarımız bir kere öksürük vs atlattı heralde

bu arada bende dün diyete başladım çok dikkat ettim akşan nerdeyse tartılsım 1 kiloya yakın vermiştim ama kociş geç gelince bana dürüm getirmiş saat 10'da bi güzel mideye indirdim dayanamadım ya:roflol::çok üzgünüm:

ohh seninki de bir başka diyetmiş h.minecim ne güzel öyle akşama kadar bekle akşam dürümü indir mideye

kızım hakkaten haa sende var bişeyler :roflol: psikopat mısın küçücük girmişi çıkmış hayvanın bütün derdi bitti seninle mi uğraşacak :roflol:

geçmiş olsun benim kızıma salgın var heralde bu günlerde bütün çocuklarımız bir kere öksürük vs atlattı heralde

ohh seninki de bir başka diyetmiş h.minecim ne güzel öyle akşama kadar bekle akşam dürümü indir mideye

:roflol:bulursam harakiri yapıcam onaÇok üzgünüm çoook

selam kızlar bu elti midir nedir arıza ya kadın kendi kendine trip yapıo salak mı ne deli etti beni sabah sabah kıl
çitos geçmiş olsun bi onu gördüm başka kimsede bişe yoktur umarım
bu arada sabah kalktım 400 gr cık daha vermişim ya ne kadar hızlı gidio anlamadım ben
toplam 800 gr oldu bugn 7 günlük olan diyete başladım allahtan hayırlısı inşallah veririm 8 kiloyu mayıs sonuna kadar gerçi çok olur bir ayda ama verebildiğim kadar artık

sorma melegim ya koca gün yeme akşam dayanama bu adaletmi ama azimliyim dün ilk gün diye pek üstüne düşmedim kocişede dedim beni yoldan çıkartçak şeyler getirme diye bugün tam gaz devam

maytabım istemediğin ot dibinde bitermiş hesabı bütün haşerelerde seni buluyor ya bu kadar huylu olma kzım..
aslında sana söyleyene bak bir iki kere hamam böceği gördüm iki ay kadar zeytin yiyemedim :roflol:
h.minecim hoşgeldin geçmiş olsun kuzuya benimkilerde azıları çıkarıyor bu ara..
diyetde sende benim gibisin demek çak arkadaşım:D ama verceğiz inşallah bir gün:icecream::roflol:

maytabım istemediğin ot dibinde bitermiş hesabı bütün haşerelerde seni buluyor ya bu kadar huylu olma kzım..
aslında sana söyleyene bak bir iki kere hama böceği gördüm iki ay kadar zeytin yiyemedim :roflol:
h.minecim hoşgeldin geçmiş olsun kuzuya benimkierde azıları çıkarıyor bu ara..
diyetde sende benim gibisin demek çak arkadaşım:içelim: ama verceğiz inşallah bir gün:icecream::roflol:

sorma canım ya vercez inşallah da benim şu iradesizligim yat uyu işte ama zaten açım bide o canım dürüm mutfakta dururken uyunurmu allah aşkına

dünürüm bu pembe kürklülerin yanında bi ikimiz kamışız fakir ne yapsak yaz geldi bacılar çıkarın artık kürkleri yada dünürüm bizde birbirimize alalım en iyisi

Minecim hoşgeldin.Nerelerdesin? Sen de Allah bilir 55-56 kg.sındır.Burda çabalayan arkadaşlar öylede.Zannedersin bizim gibi tombul salam:))

canım aklım hep sizde hergün bi kere illa yazdıklarınızı okuyorum ama benim cadı çok fena oldu bilgisayar başında görmesin beni annnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırıyo oturmuycakmışım bugün annemlerdeyimde fırsattan istifade yazıyorum canım bu arada sen galiba benim resimleri hiç görmedin ne 55-56 sı ben o rakamları rüyamda bile göremem tam tombul salamım

canım aklım hep sizde hergün bi kere illa yazdıklarınızı okuyorum ama benim cadı çok fena oldu bilgisayar başında görmesin beni annnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırıyo oturmuycakmışım bugün annemlerdeyimde fırsattan istifade yazıyorum canım bu arada sen galiba benim resimleri hiç görmedin ne 55-56 sı ben o rakamları rüyamda bile göremem tam tombul salamım

Gördüm canım resmini önce.Tatil resimlerinizi yani.Bazen resimler yanıltıyo:((

:roflol:bulursam harakiri yapıcam onaÇok üzgünüm çoook

PUHAHAHAH :roflol:
böcek avcısı maytap, her türlü böcek ve haşereleriniz itinayla yok edilir :roflol: sen böyle bir iş kursana kendine kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bu elti midir nedir arıza ya kadın kendi kendine trip yapıo salak mı ne deli etti beni sabah sabah kıl
çitos geçmiş olsun bi onu gördüm başka kimsede bişe yoktur umarım
bu arada sabah kalktım 400 gr cık daha vermişim ya ne kadar hızlı gidio anlamadım ben
toplam 800 gr oldu bugn 7 günlük olan diyete başladım allahtan hayırlısı inşallah veririm 8 kiloyu mayıs sonuna kadar gerçi çok olur bir ayda ama verebildiğim kadar artık

başlangıç için iyi canım h.minenin dediği gibi sonrasında biraz yavaşlar ama olsun zaten çok fazla değil vermen gereken yeterli olur heralde
bu arada eltin niye trip atıyor kız noldu

dünürüm bu pembe kürklülerin yanında bi ikimiz kamışız fakir ne yapsak yaz geldi bacılar çıkarın artık kürkleri yada dünürüm bizde birbirimize alalım en iyisi

ay valla dünürüm hiç sorma ben gariban fakir böyle üşüdüm bu kış buralarda biri de ben çıkarayım sen giy arkadaşım demedi :gitme:
ama artık önümüz yaz ben kürk değil bikini alıcam ohh zemuszemus

Back
X