2008 Kasım Anneleri

kızlar bende çıkayım bugün buranın pazarı gideyim eve bişeyler alayım sebze falan
pazar işi kocişindi ama dersi varmış sabahtanda evde temizliğin kalanını yapmış aşkımcım sağolsun o yüzden ben gidip yapayım alışverişi öğleden sonra görüşürüz

ay ne bilim işte bişe olmadan tribe giriyor benim aldığım şeyelere öle bi bakışı var ki zaten
benimle konuşuyor ama baştan aşağı beni incelio yaa arızalı kadın ya zaten fesat bi de sorma gitsin

asortim eltiler hep bir kıyaslama içinde olurlar seninki şöylede benimki niye böyle diye.. boşver canım..
çok şükür şimdilik eltim yok ama ilerde 2 tane olabileeeer..

ay benide iki tane var ikisinide sevmem ya dieride çok dedikoducu ay normal adambulmaz beni zaten
artık meraba meraba ikisiylede

ben geldım
kuzumun keyfı bıraz daha ıyı ama yememekte ısrarcı
ınsa allah zamanla duzelecek

cıtosum maasallah yegenıne
gercekten sana benzıyormus junıor cıtos

asortıe annem der kı
kuma gemısı yurur eltı gemısı yurumez
hepsı aynı sen dık dur onlar ıstedıgı kadar yesın kendını salla

mmf bende her turlu haserttan korkarım canım yalnız degılsın
cıglık cıglıga dolasırım gordugumde

en iyisi öyle olmak asortim..
kızlar bnimkiler az önce kuru üzümü çok güzel yediler ya.. pekmez yemiyorlar artık ondan alsınlar alacaklarını..

sonra kaan kuzu evin içinde dört dönmeye başladı ağlıyor heralde uykus geldi dedim süt verdim yok sütü bile almıyor meğer kabız olmuş yapamadığı içinm kıvranıyormuş azcık karnına masaj yaptım bacağıma göbek üstü yatırdım sırtını ovdum sonra kendi gitti koltuğa karnını dayadı yatıı ıkınarak birden gümletti:roflol: ama çok rahatladı yapınca..
dün bulgur pilavi ypmıştım tavuklu sevdiler yediler akşamda teyzemiz köfte istedi eşimden oda yaptı benim kuzularda etsiz çiğköfteyi seviyorlar hamur humur yediler aklıma geldi gece mamalarına zeytinyağı koydum ama demekki fayda etmemiş..
maytabımın kuzusuda kıvranmıştı pilavdan sonra o aklıma geldi az vermek gerek demekki.. ama kısır yiyince bişey olmuyordu bilmiyorum..

dün akşam piroşu dr a götürdük 12 kg 82cm olmuş fıstığım:nazar::nazar:

en son hastalıklardan 10 buçuğa kadar düşmüştü kuzum 1 buçuk ayda 1 buçuk kg almış maşallahhh,aman hasta olmasınlar da en önemlisi o

aşı oldu bide hepatit a özel aşıydı sanırım bi dahaki ayda olcak aşı bi türlü bitmedi aşılar yaa
ağladı biraz aşı olurken dr şeker verdi piroşta baba aç dedi dr da şaşırdı konuşuyo diye:)) bi ara vurmaya kalktı dr a canını yaktı diye çıkarken by by bile demedi yanındaki kıza bakıp söyledi:)

ay yavrum benim kaanım altını değiştirdikten sonra koltuğa çıktı uzandı çizgifilm izliyordu uyumuş kuzum.. aldım hemen yatağına yatırdım..
bende kerem kuzuyu uyutayımda artık işlerin başına geçeyimm..

Son düzenleme:
ayy kaana çok güldümmm.:)) gümletti demek.çocuğun karnı ne biçim şişmişş kızzzz aşkolsun sana :)) piroşumuzda doktorumu dövecekmiş bak zilliye senn:)) buğrada bazen parrtttt pırtttt yapıyo:)) memeyi ağzından çıkarıp gülüyoo ağzıyla da diyo pırt pırt yaptım diye:))

ayy öle valla miniğim
piroşada kocaa bi maşallah eylülde 12 ya da buçuk ta olabilir o civar boyunuda ben evde ölçtüm
80 ya da 81 cm çıktı bizim ki pek uzamadı ama ya nedense

bizimki en son ölçmüştü 2 ay kadar önce ondan sonrada gitmedik zaten
hepatit a aşısı ne kadar ki yaa onuda yaptırsak piroş ne kadara aldınız

sağol piroşum öyle rahatladı valla ama çok terlemiş ıkınmaktan..
bizimkilerinde çoktandır ölçülmüyor en son ne zaman ölçüldü onu bile hatırlamıyorum aslında her gidişte kilolarını bile zor bakılıyor kıpraşıyorlar boylarını artık biz evde ölçüyoruz..
bizimde normal aşılarımız nisanda..
y kızlar biz hiç özel aşılardan yaptırmadık ya herlade bir sorun teşkil etmez drun gerekli gördüklerini yaptırırz her zaman ama onlarda bişey demediler..

ayy kaana çok güldümmm.:)) gümletti demek.çocuğun karnı ne biçim şişmişş kızzzz aşkolsun sana :)) piroşumuzda doktorumu dövecekmiş bak zilliye senn:)) buğrada bazen parrtttt pırtttt yapıyo:)) memeyi ağzından çıkarıp gülüyoo ağzıyla da diyo pırt pırt yaptım diye:))

buğa da baya konuşuyo maşallah:)

ayy öle valla miniğim
piroşada kocaa bi maşallah eylülde 12 ya da buçuk ta olabilir o civar boyunuda ben evde ölçtüm
80 ya da 81 cm çıktı bizim ki pek uzamadı ama ya nedense

sağol cnm,eylül le piroş aynı gidiyorlar genlde:ecrin_bebek:

Back
X