2008 Kasım Anneleri

ya ewet gezmek iyi oluyor valla hergün çıkacam artıkın şu ağrılar gitsin bi yürüyüş olur hemde
hergün antarese yürsem tamam gidiş dönüş

asortıem yenı pozısyonun hayırlı olsun cıcım

cıtosum tsk ederım canım

yasmın bazen ptt subelerınde aksaklık olabılıyor

hava cok guzel ıslerımı bıtırsem bende atsam kendımı daga bayıra

mert koltuktan düştü......

ben içerde süt ısıtıyofum baktım ki yer sallandı aman mert ağlıyo kafa şişmiş lasonil sürdüm buz koyim dedim koydurmadı habire ağlıyo şimdi ayağımda sallıyom da bi susuyoo gene başlıyo ağlamaya acaba götürsemmi bi doktora bi, yerine bişi oldumu ki uyutayım dedim uyumuyo süt te içmedi hiçç

yani beyazım al ver eline bi tane canım yaa şimdiden alışmış olur hemde biraz sen göster biraz kendi yapmasına izin ver öğrenmeye başlar fırçalaması gereken zamana kadar bence
sende al canım ne olacak sanki aaaaa

hmm bakayım bir dolanayım bende 2 yaşından sonra diyordum Krikomun yazısı da doğrulamış bunu hoş dediğim gibi benimkinde diş yok yoksa kendisi hevesli de bizi pek bir hevesle seyrediyor çünkü
ay bende benim dişçimi bi arayayım bakayım

ayy çok fenayımm ya ağrıdan bayılacam yaaa pofff bu reglim çok fena geçio neden olabilir kii

biraz dinlen bence hem regl hem de diyet zor gelmiş olabilir bünyene

selam kızlar.umarım herkesleeerr iyidir.ben iyiyyim çok şükür.Asorticim diyet yapıyosunda regl olunca ikisi beni az kaldı bayıltacaktı dün:(( bence bu 2 gün fazla kasma kendini.abartmadan biraz ye yani.diş fırçlaama olayı için bence erken ama tülbentle temizlennesi gerek te nasıl yparız hiç bilmiyorum.ağzını temziletecek buğraaa:bbo: sanmıyorumm tam bi delüü oldu kendisiii

evet tülbent olayını yapabilsek oda yeter şimdilik anladığım kadarıyla ama al Buğrayı vur Eymene hiç sanmıyorum yaptıracağını
fırça olursa belki bir hevesle yapabilir çünkü bizi izliyor ve çok seviyor

eve gıttım geldım
beyefendı de eve gelmıs
trıp attım ama sebeleklerıne de dayanamadım dıyebılırım
namaza gıtmeden senı ıse bırakayım dedı
aksam erken cıkmaya calıs dedı
sevıyorum ben bu adamı ama sevdıgımı bıldıgı ıcın ustume gelmeye calısmaz ınsa allah

dıs fırcamızı aaaa dıye sevıyoruz bız
gorunce bır hayret unlemı ıle aaaaaaaaaaa yapıyor sevıyoruz o kadar
ama macunun uygun olmadıgını da bılıyorum

ne güzel işte kız barışmışsınız niye üstüne gelsin, insanın sevgisini göstermebilmesi kadar güzel bişey var mı?

Kriko arka azılara tülbentle yaklaşmak çok zor.Oyüzden ben diş fırçası kullanıyorum.Zaten çok yumuşak bişi.3 -4 yaşından sonra da biraz zor alışırlar fırçaya gibi geliyor bana.Diş hekimime sormuştum o da fırçayı önerdi.

bende arayacağım şimdi merak ettim valla ne diyecek bakalım
bizde arka azılar yok dediğim gibi sadece üstte 2 diş altta 2 diş öndekiler yani

merhabalar herkese

çitosum çok geçmiş olsun batuşa inşallah düzelir hemen cnm

eymen e maşallah ne kadar çok süt içiyor öyleee,piroşta iyi içiyor ama eymen kadar içmiyo günde 500-600 filan azalıp çoğalabiliyo bu miktar:) ama çok içmeside zararlı diye biliyorum yanlış bilmiyosam

krikocum bizde fırça kullanmıyoruz henüz geçen akşam doktorumuza sordum ben 2 yaşına kadar kullanmak yok dedi kullanırsanızda diş macunu olmadan fırçalayın dedi ya da tülbentle temizleyin dedi

eylülüm kankam hoşgeldin çatalca nın gülü:))

çok içiyor canım yaa bence de bu kadar içmese iyi olacak ama ne ile vazgeçirebilirim bilmiyorum ille istiyor su da içiyor mesela suyu da seviyor su ile kandırmaya çalışıyorum yok aklına süt geldi mi mümkün değil kandıramıyorsun yatarken

hava çok güzel ama bende iş yok kociyi aradım erken gel die
gelemem canım dedi çok işim var dedi bi de yarın seçimleri varmış
avm yönetim kuruluna girecek hasbam :)artıkın avm müdür karısı olacam sempatiksalakcinni
öle diorum ayy avm müdür karısı olacam desene diorum dalga geçme dio kaydirigubbakcemile3

oovv avm müdür karısı haa süppersin asortiem, tam asortie olursun artık kaydirigubbakcemile3

Sağol tontişim.Net problemli, hoş keyfimde yok ama.Sabah teyzemin oğlu askerde , ona para gönderdim.Bölükteki postane bize gelmedi demiş.Halbuki verilen adrese gönderdim.Merkez postaneye göndermişler.Sinir oldum:((

aman sinir olma canım bunun için olabiliyor öyle şeyler ulaştırırlar heralde yada teyzenin oğlu gider alır

kızlar herkesin hediyesi geldimi koydumu herkes fotoğrafını

canımcım çitosunki gelmedi sadece o kaldı açıkçası ayıp oldu çitosa bana öyle geliyor
myseverin kızı hastalanmış ilk hafta o yüzden kaldı ama üzerinden kaç gün geçti kızı iyileşti muhtemelen ama hala ses çıkmadı elbette çıkamamıştır bişey olmuştur isteyerek böyle bişey yapmaz ama olsun yine de ayıp oldu herkes aldı gönderdi vs...

bizim koltuklar yüksek nasıl çıkıyo anlamıyorum bi çıkıyo diğerinden öbürüne koşturuyoo iniyo tekrar çıkıyo oyun yaptı onu nasıl başa çıkacağım düştü çıkmaz dedim biberonu mutfağa götürdüm gene çıkmış tepesine sustu ama götürsek mi kafası morarmış accık alını daha doğrusu

mert koltuktan düştü......

ben içerde süt ısıtıyofum baktım ki yer sallandı aman mert ağlıyo kafa şişmiş lasonil sürdüm buz koyim dedim koydurmadı habire ağlıyo şimdi ayağımda sallıyom da bi susuyoo gene başlıyo ağlamaya acaba götürsemmi bi doktora bi, yerine bişi oldumu ki uyutayım dedim uyumuyo süt te içmedi hiçç

ayy krikocum geçmiş olsun allah korusun bişey yoktur inşallah

ay kızlar dünde eymen durduğu yerde yengesiyle dee diye oynarken yüzüstü düşüverdi dişi üst dudağını kesti biraz dudak davul gibi şişti çok ağladı kuzum yaa yengem de bir ilaç var bitkisel bir karışım taa izmirden getirtiyor onu
sürdük hiçbişeyi kaladı hem acısını alıyor hem şişliği indiriyor herşeye çok iyi geeliyormuş şimdi sadece biraz kırmızılık altı dudağının iç kısmında o kesen yerde o kadar

bir de annem az önce kızartma yaparken parmaklarını yakmış evde, köyde odun ateşinde yapıyormuş tavayı almak için bir bezle tutmuş bezde tutuşmuş içinde yağ var diye atamamış falan neyse parmakları yanmış biraz kıpkırmızı lmuş of geldi mi aksilik üst üste geliyor

krıko gecmıs olsun canım

beyazmelek sze de gecmıs olsun canım yaa

cok dıkkat etmek lazım
benım kuzuda elıne bır dıkıs ıgnesı bulmus nereden bulduysa oynarken yakalamıslar
korkuyorum aslında cok tedbırlıyızdır bu konularda ama nasıl oldu anlamadım

krikocum geçmiş olsun ama uyutma sakın bizim ki de bikere düşmüştüde en az 2 saat uyutma dedi bişe olmamıştır merak etme korkmuştur canı acımıştır ama uyutma sakinleştir sadece yeter

beyazmelek o ilaçtan biri daha bahsetmişti herşeye iyi geliyo diye:)) adını öğrensene kızz.yanımızda daima taşımamız gereken bişeymiş o.Bana öyle dedi birisi ama ablasındaydı ilacın adının bilemedi salako:))

krirko bencede uyutmamalısın.nerden çıktı hemen uyutma işi yaww.düşünce biliyosun bi süre beklemek gerekiyo allah korusun bişey varsa çıksın meydana diye galiba.sen şimdi onu oyalayacak en sevdiği şeyleri yap da biraz kandır bence.parfüm şişelerini evr eline.ben zorda kalınca öyle yapıyorum.bayılıyo aç kapa

krikitos ve meleğim çok geçmiş olsun kuzucuklara..bunlar canavar oldular canavar..dur durak dinlemiyorlar..merakları yüzünden başlarına gelmedik şey kalmıyor..ne kadar dikkat edersek edelim yinede olacağın önüne geçemiyoruz..allahım beterinden korusun..

Back
X