günaydın herkese alemimize geri döndüm tabiki
kimsecikler uğramamış henüz, benim de sınav görevim vardı yeni bitti birazdan derslerim var onlara girip çıkacağım
oğlum bugün pikniğe gidecek ananesiyle dedesiyle dağlara bayırlara koşacak iptal olmadıysa eğer
dersten sonra bizde gidip bir uğrarız olmazsa öğlen arasını orada değerlendiririz
dün akşamım çok güzeldi, devamı da çok güzeldi elbet :kedi: oğlum rahat uyusaydı daha da güzel olacaktı ama aralarda uyandı ağladı durdu bir sıkıntısı vardı sanırım kucağıma aldım gazı mı var acep diye bişey yok sanırım bir yeri ağrıdı peditus verdim aklımıza o geldi gece gece tekrar yatırdım uyudu şükür sonra, yine kalktı ama ağlamadı emziğini sütünü falan aldı yattı tekrar
keyfim acayip yerinde bugün kendimi çook iyi hissediyorum biraz uykum var ama olsun o kadar takmıyorum
hava güzel,çiçekler açtı,kuşlar öttü, oğluşum iyi şükür, kocama aşığım :asigim: ee daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3
pek bir sevgi kelebeği hissediyorum kendimi bugün
haa uzun zamandır görmediğim dün bahsettiğim kardeşim yerinde olan arkadaşlarıma ve kuzenime özlemim hala devam ediyor dün arkadaşımın birini gördüm ama yetmedi bugün kuzeni arayacağım bakalım buralardamı, aslında muğlada üniversite okuyor ama oradan çok burada geçiriyor vakitinikaydirigubbakcemile3
ay neyse çenem düştü yine benim hadi görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan