2008 Kasım Anneleri

sağol beyazım meleğim 9-25 kilo olması çok büyük avantaj 4 yaşa kadar kullanılabiliyor içindeki ek parça çıkınca genişliyor baya içi güvenlik çok önemli allah korusun biz dikkat etsek bile karşımızdaki dikkat etmez veririm 200 tl en azından içim rahat eder biz önlemizi alalımda gerisi zaten allaha kalmış allah yazmasın korusun onları çok kısa sürede koltuğa bağlanabiliyor istediğin zamnda çıkartıyosun yani biz hafta sonu arabaya kalabalık binince bagaja koyduk koltuğu hatta kızlar benden size tavsiye ne alırsanız alın markası ne olursa olsun yüksek olmasına bakın çocuk pencereden rahatça bakınabilmeli benim çok arkadaşım çok para verdiler oto koltuklarına markası iyi olnalardan falan ama hiçbiri oturmuyor bebeklerin çok aşağıda kalıyor mert ide oturtum saniye bile durmadı hatta içlerinde mantıklı seçim yapmak lazım görünüşten çok

Geldim kasım güzel ama suskun anneleri:)

Hastalara geçmiş olsun öncelikle, acil şifalar diliyorum..

Çitosum araba koltuğun güzelmiş, güle güle kullansın Batuş.Pahalı da haaaa:)Sana da bu yakışır.Bir trilyona ev aldın, koltuk ucuz bile:))

Krikitosum Mertcik çok tatlı maşallahi sizde güle güle kullanın..

Icırım Eylüle dikkat et, geçirebilir aşısı yoksa.Senin kaynana ve benim kaynanama diyecek yok, aldırma sen ona.Bildiğini yap canım..

ben geldım
yasmın nıye kusmus yaa anlamadım
ne kacırdım ben kııı

eve gıttım kuzum cok huysuz
sureklı aglama modunda
emzırdım bahceye cıkmak ıstedı cıkardım dedesıyle oyalansın dıye
ama aglamaya bır basladı ve sebebını bılmıyoruz
bır sey mı ıstedı de anlamadık bılmıyorum
agrı kesıcı ates dusurucu verdım cok uykusu gelmıstı babamın omuzuna yattı
uyumustur emınım ben ıse geldım
cok kotuyum yaaa
bu kadar kotu olmamıstım hıc ama kendımı cok suclu hıssedıyorum su an

minikçim yapma tatlım biz en iyi şekilde baklıyoruz çocuklarımıza çok şanslılar bence sen hiç canını sıkma hastada olucaklar mecbur bünyesi öle gelişiyor emirinde hasta olmadan bağışıklığı gelişemez ki

geçen akşam eşimle sitenin önünde durduk eşim ekmek alıcaktı bi bakmış çocuk çöpleri karıştırıyor içinden kuru ekmekleri yiyor onada ekmek almış bide para vermiş konuşmuş babası işsizmiş ama yinede kızdım ben o saatte hangi anne baba dışarı salar küçücük çocuğu ne anneler babalar var anlamadım çocuğun arkasındanda saatlerce ağladım biz çok güzel bakıyoruz tatlım çocuklarımıza ilgili anne babaları var o kadar şanslılar ki üstlerine titreyen anneleri var

Kalimerocum ne var bunda suçluluk hissedecek.Zaman zaman böyle sebepsiz ağlıyolar.Biz de onlar için çalışıyoruz.Bize de çok zor.Sabah Anılı uyartamadım, uyurken götürdüm sabah serinilinde.Ben ne yapayım:((

dogru soyluyorsunuz da cok keyıfısız oglum ama

yasmınım ben zaten sureklı uyurken goturuyorum
ama gorsen erıdı resmen yavrum yaa
hıc keyfı yok sureklı aglama

tam cıktım zaten ıcım skılmıs
esım aradı o esnada gorumcek aradı kapattı
sonra benı tekrar aradı ıster ıstemez ne oldu dıye sordum
anlattıkları hepten cıleden cıkardı benı
bazen dıyorum kendı kendıme bu kadar fedakarlık yapmama deger mı acaba dıye
ufff kotuyum bugun ıste

dogru soyluyorsunuz da cok keyıfısız oglum ama

yasmınım ben zaten sureklı uyurken goturuyorum
ama gorsen erıdı resmen yavrum yaa
hıc keyfı yok sureklı aglama

tam cıktım zaten ıcım skılmıs
esım aradı o esnada gorumcek aradı kapattı
sonra benı tekrar aradı ıster ıstemez ne oldu dıye sordum
anlattıkları hepten cıleden cıkardı benı
bazen dıyorum kendı kendıme bu kadar fedakarlık yapmama deger mı acaba dıye
ufff kotuyum bugun ıste

Ayyy neymiş senin bu görümcekler.Gerçekten tarantula yaaa..Ne diyolar gene, kaynanaya bak mı diyolar??

miniğim üzme tatlı canını böyle böyle büyüyecekler canımm...
oooo çitosum trilyonluk ev ha ..bilmiyordumm..trilyonluk evin yanında bizim elbiselerin lafımı olurr...:))))
ama dediğin gibi güvenlik çok önemli canımm..feda olsun batuşumuza 700 tl koltukk..bizim oto koltuğumuz 13 kiloya kadar arkaya bakmalıydı canımm..gerçi biz 13 kilo olmadık ama..arkaya dönük olunca eylül çok sıkılıyo diye artık öne çevirdik :=)))

yasmınım cevrıye ıcın ne dıyorlar bılmıyorum
esım annesını cok sevdıgınden onunla alakalı seylerı soylemıyor
ama ablalarına kızdıgı ıcın kendısı de anlatıyor bana
sımdı kı dertlerı de maddı
sınırlerımı onun ıcın zıplatıyorlar

Yasmin ne diyon kı trilyona ev filan.Duyan da gerçek sanacak.Burayı okuyan kötü niyetli kişileri sarcan benim başıma.:roflol:.Şşşşş kötü niyetli kişiler yok öyle bişi inanmayın.Asıl bunu yazan kişinin banka hesaplarını kontrol edin:))))))))))):roflol:

yasmınım cevrıye ıcın ne dıyorlar bılmıyorum
esım annesını cok sevdıgınden onunla alakalı seylerı soylemıyor
ama ablalarına kızdıgı ıcın kendısı de anlatıyor bana
sımdı kı dertlerı de maddı
sınırlerımı onun ıcın zıplatıyorlar

Görümcekler zor durumda anlaşılan.Maddi durumları iyi değil.Bence valideye bi ev tutun ve muhabbeti kesin görümceklerle.Ev tutun dediğim tüm kardeşler.Ne onlar ötsün ne de sen sinirlen.Kaç kardeş bunlar, güçleri yetmiyo mu bir eve?Senin yeter, gayrimenkul zenginisin ne de olsa:))

Yasmin ne diyon kı trilyona ev filan.Duyan da gerçek sanacak.Burayı okuyan kötü niyetli kişileri sarcan benim başıma.:roflol:.Şşşşş kötü niyetli kişiler yok öyle bişi inanmayın.Asıl bunu yazan kişinin banka hesaplarını kontrol edin:))))))))))):roflol:

Burayı biz okuyoz ve topik temiz merak etme canım:))

selam kızlar..yemeğimi yedim ulusu talan ettim geldim..
bugün ankara yanıyor resmen..sabah o kadar serindiki yağmur yağabilir diye çizme giymiştim..
şuan ayağım çizmenin içinde yanıyor..
lcwaıkıkıye uğradım.kendime mont türü ceketlerden aldım..büyük kızıma 2 tane çıtçıtlı badi, küçüğede bikaç tane çorap aldım geldim..
çoookkkk yoruldum çoookkkkk:))))

slm kızlar
minikçim emiralp hasta galiba geçmiş olsun cnm
diğer hasta bebişlerimiz iyileşmiştir inşallah

lavişim ist.a gelmiyomusunuz kuşum yaa kandır kocanı kandıırr:)
cnm bizim oto koltuğumuz bu sormuştun daha önce de

arkaya dönükte koyabiliyosun çok kullanışlı, çok güvenli piroş inanılmaz rahat içinde hemen uyuyo:)
normalde fiyatı 600 ama biz haşim işcandan aldık daha ucuza geldi

selam kızlar..yemeğimi yedim ulusu talan ettim geldim..
bugün ankara yanıyor resmen..sabah o kadar serindiki yağmur yağabilir diye çizme giymiştim..
şuan ayağım çizmenin içinde yanıyor..
lcwaıkıkıye uğradım.kendime mont türü ceketlerden aldım..büyük kızıma 2 tane çıtçıtlı badi, küçüğede bikaç tane çorap aldım geldim..
çoookkkk yoruldum çoookkkkk:))))

Hilalim güle güle giyin.Ben de geçen hafta defactodan aldım.Ulustaki LCW de güzel şeyler varmı?Ben de uğrayım.Bu arada diyet ne durumda, kilo veriyo musun?hihoyyyt

slmmmmmmmmmmm kızlarrr nasılsınız bugün patates diyetimin 2. günüdeyim dün ayıptır sölemesi ablam ve annem gözümün önünde iskender ve künefe yediler dokunmadım bilem onlarıda yemediysem beyinde bitirdim işi sanırsam :D:D:D
napıorsunuzz bakimmm

Back
X