2008 Kasım Anneleri

Ben evleneceğim sene çin malı bi hap kullandım, sonradan toplatıldı.5 Kilo verdim ama süper çarpıntı yapıyodu.Sonra elmakrom denedim hiçbişi yapmadı ve bıraktım.Aslında böyle şeylere açığım.Çünkü hayatımdan hiç memnun değilim.Alışveriş bile yapmak istemiyorum.Önceden takısız, makyajsız sokağa çıkmazdım.Bir kıyafeti uzun süre giymezdim, çeşit severdim.Şimdi bu kiloyla bişi yakıştıramıyorum kendime.O yüzden aslında zayıflamam lazım, boğazımı tutabilirsem belki olacakda.Nerdeeee:(

Ben evleneceğim sene çin malı bi hap kullandım, sonradan toplatıldı.5 Kilo verdim ama süper çarpıntı yapıyodu.Sonra elmakrom denedim hiçbişi yapmadı ve bıraktım.Aslında böyle şeylere açığım.Çünkü hayatımdan hiç memnun değilim.Alışveriş bile yapmak istemiyorum.Önceden takısız, makyajsız sokağa çıkmazdım.Bir kıyafeti uzun süre giymezdim, çeşit severdim.Şimdi bu kiloyla bişi yakıştıramıyorum kendime.O yüzden aslında zayıflamam lazım, boğazımı tutabilirsem belki olacakda.Nerdeeee:(

canım sen bu kadar sıkkınsında ben ne yapayım..offf offf kendimi nerelerden atayım:))

aynı işte yasminn aynıyızz:(( nefret ettim herşeyden.hiçbişey yakışmıyoki zaten.yakışıyo diyorlarsada yalan kendimi resimlerde görmeye nefret eder oldum yaa.5-6 kilo benim için önemli keşke verebilsem.

oyyyy ne çok konuşmuşsunuz ya..
kilolar konuşulmuş benimde var 3-5 kilo fazlam ama bi türlü gitmiyoo..yapıştı kaldı üstüme..
ama bende ilaç taraftarı değilim..korkarım ben ilaçlardan..:)))

ben normalde hep 60 kiloydum 58-60 arası yani.evlendim sigarayı bıraktım bebe yapacam diyee bi sene önceden oldum 66.neyse hamile kaldım şükürrr doğurana kadar 100 kilo oldum.ya bende bi göbek vardı yemin ederim böyle bişey görmemmişsinizdir.o kadar büyüktü kii anlatamam.kendimi zor götürüyodumm.sürekli şekerim düştü ben bebeğe bişey olcak diye hep yedim falan olan oldu işte.neyse 3500 tosunum doğdu kalanlar bende kaldı.sezeryandan çıktım 86 idim.yinede bayası gitmişti sonra zamanla bu kiloya geldim iştee.78 dim aslında ama 1-2 haftadır falan rejimdeyim biraz verdim iştee inş.arkası gelir ama hipoglisemi yüzünden çok zorlanıyorum yaa

benim evde bi tartım var yağımı suyumu ayrı söylüyo.yüzden bilmem kaçım yağmış benim:))fok gibiymm yani.birde bana şişmansın diye işaret ediyo pislükkk.eskiden normalsin derdii ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Back
X