slm kızlar öğlen arasına eve gidip geldim gelirim dedim ama mümkün olmadı
çok bitkinim şuanda ve kendimi çok kötü hissediyorum
gelir gelmez veliler öğrenciler baya bir yoğunluk vardı yazmadım önce annem aradı aradı açamadım o esnada, sonra bir baktım Eymen'le ikisi çıkıp geldiler
Eymen'in nasıl iç çekiyor gözler kıpkırmızı, noldu dedim annem Eymen'i durduramamış ben gittikten sonra beraber oynuyorlarmış, annemin kucağına oturmuş fış fış kayıkçı falan oynamışlar, annem daha dün annemizin şarkısını söylemeye başlamış anne bölümü geçince eymen bir dudaklarını büzmüş neyse bişey olmamış, sonra bir küçücük Eymen'cik varmış diye söylemeye başlamış annem, orada da annesi onu çok çok severmiş bölümü var yaa orayı söylemiş Eymen yine dudaklarını büzmüş ağlamış çok az,annem anlamış ama tam emin olamamış anne lafına mı ağlıyor beni hatırlayıp yoksa bir yeri mi ağladı falan diye, bir zaman geçtikten sonra tekrar söylemiş aynı yere gelince Eymn nasıl ağlamış nasıl ağlamış, bir yıldır bakıyorum hiç böyle ağladığını görmedim diyor annem, içini çeke çeke oy geldiğinde görmeniz lazımdı nasıl kuzum, sarıldık birbirimize annem yine denedi benim yanımda da yapacakmı diye yine başladı dudaklarını büzüp ağlamaya bana sarılıp ağladı ben başladım ağlamaya, annem başladı ağlamaya, öğrencilerim vardı onlarda ağladılar hep beraber aman allahım yaa çok kötüydü mafoldumben
yukarı çıkardım sonra babasının yanına, oradaki öğretmen arkadaşlar soruyorlar noldu falan diye dedim annesini özlemiş yine ağlıyor anne kelimesine takmış durumda duyar duymaz ağlıyor, eşimin de morali çok bozuldu
neyse çikolata falan aldım biraz oynaştık gittiler, biraz parkta oynamışlar, yarım saat sonra annem yine aradı gülbin uyumuyorda durmuyor da diye biraz izin aldım gittim oynadık falan uyutmaya çalıştım uyumuyor off yine bırakıp geldim ben gelirken keyfi yerindeydi
şimdi annem aradı izin istesen de erken çıksan diye durup durup etrafa bakınıp ağlıyormuş uyumuyormuşta off bugünümü herşeyimi altüst etti oğlum mafoldumben
işi bırakmayı bile düşünüyorum şuanda hiç böyle görmemiştim onu, bu derece acı çekerken nasıl biriktirmişse içinde artık mafoldumben tam da sınav zamanı bu adamları nasıl yarı yolda bırakacağım off çok kötü bir durum napacağımı bilmiyorum şuanda mafoldumben
izin isteyeceğim az sınra müdürden gideceğim eve