- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #69.241
Herkese iyi akşamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar öğlen arasına eve gidip geldim gelirim dedim ama mümkün olmadı
çok bitkinim şuanda ve kendimi çok kötü hissediyorum
gelir gelmez veliler öğrenciler baya bir yoğunluk vardı yazmadım önce annem aradı aradı açamadım o esnada, sonra bir baktım Eymen'le ikisi çıkıp geldiler
Eymen'in nasıl iç çekiyor gözler kıpkırmızı, noldu dedim annem Eymen'i durduramamış ben gittikten sonra beraber oynuyorlarmış, annemin kucağına oturmuş fış fış kayıkçı falan oynamışlar, annem daha dün annemizin şarkısını söylemeye başlamış anne bölümü geçince eymen bir dudaklarını büzmüş neyse bişey olmamış, sonra bir küçücük Eymen'cik varmış diye söylemeye başlamış annem, orada da annesi onu çok çok severmiş bölümü var yaa orayı söylemiş Eymen yine dudaklarını büzmüş ağlamış çok az,annem anlamış ama tam emin olamamış anne lafına mı ağlıyor beni hatırlayıp yoksa bir yeri mi ağladı falan diye, bir zaman geçtikten sonra tekrar söylemiş aynı yere gelince Eymn nasıl ağlamış nasıl ağlamış, bir yıldır bakıyorum hiç böyle ağladığını görmedim diyor annem, içini çeke çeke oy geldiğinde görmeniz lazımdı nasıl kuzum, sarıldık birbirimize annem yine denedi benim yanımda da yapacakmı diye yine başladı dudaklarını büzüp ağlamaya bana sarılıp ağladı ben başladım ağlamaya, annem başladı ağlamaya, öğrencilerim vardı onlarda ağladılar hep beraber aman allahım yaa çok kötüydü mafoldumben
yukarı çıkardım sonra babasının yanına, oradaki öğretmen arkadaşlar soruyorlar noldu falan diye dedim annesini özlemiş yine ağlıyor anne kelimesine takmış durumda duyar duymaz ağlıyor, eşimin de morali çok bozuldu
neyse çikolata falan aldım biraz oynaştık gittiler, biraz parkta oynamışlar, yarım saat sonra annem yine aradı gülbin uyumuyorda durmuyor da diye biraz izin aldım gittim oynadık falan uyutmaya çalıştım uyumuyor off yine bırakıp geldim ben gelirken keyfi yerindeydi
şimdi annem aradı izin istesen de erken çıksan diye durup durup etrafa bakınıp ağlıyormuş uyumuyormuşta off bugünümü herşeyimi altüst etti oğlum mafoldumben
işi bırakmayı bile düşünüyorum şuanda hiç böyle görmemiştim onu, bu derece acı çekerken nasıl biriktirmişse içinde artık mafoldumben tam da sınav zamanı bu adamları nasıl yarı yolda bırakacağım off çok kötü bir durum napacağımı bilmiyorum şuanda mafoldumben
izin isteyeceğim az sınra müdürden gideceğim eve
senin bu oğlan çok duygusal valla galiba( yandın sen anacım ne diyimm allah kolaylık versinn
ahh meleğim yaa kıyamam ben eymen e yavrum benim
ablamın büyük oğlu öyleydi elinde annesinin resmiyle dururdu ağlardı oda
geçici bi dönemdir belki cnm üzülme sende sen onun iyiliği için çalışıyosun
meleğim gece gece ağlattın benimafoldumben.canım ya ilk defa atanamadığım için çok mutlu oldum biliyomusun.sen onun için çalışıyosun bitanem üzme kendini.geçici bişeydir belki bu.geceleri falan yanında yatır bi kaç gece yada sen onun odasında yat bence doysun birazcık sana.gerçi anneye doyulmaz ama olsun iyi gelir belki kuzuna.
gece gece kimsecikler yok.giremiyorum kaç gündür.geçmişi okudum biraz.eymenin yaptıkları mahvetti beni.kıyamam ben kuzucuğuma.
bende bugün çağanı anneme bırakıp temizlik yaptım biraz.akşam almaya gittim beni görünce ağladı çok.ama alışması lazım ders çalışıcam artık hergün bi kaç saat annem bakıcak.şu sınavı bi kazansamda rahatlasam bu senede umudum yok gerçi.
annemdeydik yemekte.eşim eve gelip üzerini falan değiştirmiş yemeğe gidicekti babası ve abileriyle.10 gibi eve getirdi bizi ama o döndü tekrar.eve bi girdim her yere küçük küçük notlar yazıp bırakmış.çok mutlu oldum uzun zamandır böyle şeyler yapmıyodu şaşırttı beni.seviyorum kocacımıboshayallersmile
günaydın miniğim...
bizde akşam yine annemlere gittik yemeğe..iyi oluyo 2 gündür yemek derdim yoktu..
saat 20:30 gibi geldik, eylül yatıram diye gittim, kendimde uyudum..
ne çok uyuyom bugünlerde ya..yataktan çıkasım yokkk..
kociş hala hasta ...onun için salonda yatoyo..bizde kızımla sarılıp yatıyozz...
meleğimm...eymen içimi dağladı vaalllla canım yaa..benim kızda hergün arkamdan ağlıyo...içim parçalanıyo resmen..sırf ağlamasın diye öğlenleri eve gitmiyomm..akşam geldiğimi görünce alkış yapıyoo..çok mutlu oluyooo..canım benimm..
ama ne yapalım onlar için çalışıyoz...onların geleceği içinnn..inş hepimiz için iyi olur...
Günaydın canlarımmmm:)Güzel bir güne başladım oğlum dün hiç kusmadı ve ishali olmadıkaydirigubbakcemile5.Çok mutluyum o yüzden.
Ama beyazmeleğimi okuyunca içim cız ettiii.Kuzuma kıyamam ben eymenime kuşum benim..Çok özlemiş demek ki annesini.İşi bırakmayı düşünme canımcım ya.Dün hassas bir günündeymiş eymen demek ki..
Gülizim senin yatılı bakıcı yapmıyor muydu yemekleri?Hergün annendesin?
yasmınım bu kez ne yumurtladılar bılmıyorum
aksam aradıklarında yatak odasına gectım ve duymak ıstemedım
ne oldu dıye sormadım esıme ama canı cok sıkkındı
hatta bekar olan ablasıyla konusması gerektıgını soyledı bu aksam ıcın ben de sakın evde konusma dısarıda bulusun dedım
artık duymak ıstemıyorum
neyse canım kuzuma sıkkın
kac sabahtır aglıyor arkamdan hıc boyle yapmazdı babamı gorunce benı unuturdu resmen ama sımdı kucagımdan ayrılmak ıstemıyor
dun aksam alıp eve gecerken ateslıydı
ılacını verdım emzırmeye basladım tam 1,5 saat hıc agzından bırakmadı kamburum cıktı resmen ıkı buklum oturmaktan
zorlamadım sakınlessın ıstedım emzırdım ama hala sırtım agrıyor
yemek yapamadım tabıı kocıs gelıp hallettı ama bana agır geldı sanırım yandı mıdem
sabaha atesı falan yoktu ama cok huysuz bu kuzu yaaa