günaydın kızlar ben alıntılarımı cevaplayana kadar Lavişim'de yazmış, oyy kuzum düştü mü kıyamam kurtlu peynir diyor annem böyle durumlarda fıkır fıkır hiç durmuyorlar
yasminim bebeğim sana özel olarak günaydın kuşum opuyorumnanaktan
ben düne nispeten biraz daha iyiyim sayılır ama kafam karmakarışık dün eve gittim akşama kadar sadece oğlumla ilgilendim aman ne kahkahalar, ne sevinç görmeniz gerek, beraber oynadık, boğuştuk herşeyi beraber yaptık
akşama kadar tek lokma bişey yememiş ve hiç uyumamış düşünebiliyor musunuz, dünden mercimek çorbam vardı ondan ısıttım oğluma yanında da br spagetti makarna yaptım, annem bişey yapamamış dün oğlanla uğraşmaktan. benimle beraber karnını doyurdu kuzucum, sonra onlar odaya geçtiler babasıyla amcasıyla oynuyordu bende bir muhallebi yapıvereyim dedim yamadan yesin diye o esnada beni göremedi yine bir kıyamet koptu geldi sarıldı ağladı ağladı
neyse küvetimizi hazırladık bir banyo yaptık, vapur olduk balık olduk falan oynadık suyun içinde, üzerindeki negatif enerji gitsin dedim biraz
sonra giydirdim pijamalarını çok uykusu geldi zaten muhallebi bile istemedi yatırdım saat 20.30du anında uyudu kuzum
pijamalarını giydirirken annesinin birtanesi, annesinin ballı oğlu falan diyorum dudakları büzüyor hemen ağlıyor ufaktan gözler doluyor anne kelimesine karşı bir duyarlılık var çocukta
halbuki akşam biraz biraz aşmıştı kendisi, yüzüme bakıyor anne-anne -anne diyor sonra da gülüyor sarılıyor sırtımı sıvazlıyor sanki üzülen o değil de benim gibi beni teselli ediyor ama sonrasında yine duygusallaştı
o uyuduktan sonra netten baktım, biraz karıştırdım anaklitik depresyon diye bir hastalık, başka bir adı bebek depresyonu onun belirtileri var hafiften, ama tabi tam değil, yani depresyonda falan değil ama zorlasan girecek yani o boyutta şimdilik
o genellikle böyle 2-3 hafta annesini göremeyen çocuklarda falan görülürmüş yani süre uzadıkça etkisi artıyormuş depresyonun
valla onu bilmem ama ben depresyona girdim dün, zaten girecek yer arıyordum sebep oldu, saat 21.20 sularında bende yattım zaten
atakta herşeyi düşündüm şimdi işten ayrılsam nasıl olur, ne olur naparız sonrasında ne olur falan herşey geçti aklımdan, işten ayrılmayacağım şuanda elbette çok çok olumsuz mecburi bişey olmazsa ama senenin sonunda bu işi yapmayacağım artık. Patronla sözleşme yenilerken konuşacağım kendi durumumu oğlumun durumunu anlatacağım, bir stajyer alsınlar yanıma benim maaşımı yarıya indirsinler 4gün çalışayım yada giriş çıkış saatlerimi falan düzenleyeyim bilmiyorum muhtemelen kabul etmeyecek bende onun koşullarını kabul etmeyeceğim çünkü biliyorum ki bu iş zaten bana ağır geliyordu istemeyerek yapıyordum biliyorsunuz, bir de üstüne oğlumun bu durumu olunca beynimde ipler koptu yani
inşallah atanırsam bunların hiç birine gerekte kalmaz
off çenem açıldı yine kusura bakmayın yaa
son olarak oğlumun üstten iki tane köpek dişi çıkmışkaydirigubbakcemile3 ben oğlumun daha 4 dişi var neden çıkmıyor derken meğer çıkmışta haberimiz yok sağ taraftai daha ieri de öteki daha patlamamış sanırım
allaha şükür sorun da çıkarmadı ateş falan da yapmadı ya bilemedim o yüzden ama bu huysuzluğu, duygusallığı o yüzden de olabilir