2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarr herkes gtmiş ben geldim:(( beyazmelek oğluşun diş falan çıkarıyo olmasın.buğra da hep mızmız bu ara aklıma geldi baktım azılar patlıyo patır patır.canı yandıkça aklına sen geldin belki de eymenin:)) calpol jel varya çok ii geliyo.neyse ben yine girerimm artıkk birde yasmin anılıma ne olduu kııı

Günaydın kızlarr herkes gtmiş ben geldim:(( beyazmelek oğluşun diş falan çıkarıyo olmasın.buğra da hep mızmız bu ara aklıma geldi baktım azılar patlıyo patır patır.canı yandıkça aklına sen geldin belki de eymenin:)) calpol jel varya çok ii geliyo.neyse ben yine girerimm artıkk birde yasmin anılıma ne olduu kııı

canım olabilir dün gördüm bende dişleri oradan aklıma geldi zaten üstten iki tane köpek dişi bembeyaz sırıtıyor

Burdayım ben beğenmedin mi:(

Minecim hoşgeldin.Bir an önce çıkartsın kuzu dişleri..

seni beğenmemek mümkün mü kuşum, senin beğenmeyen ölsün kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk çitosum benim kuzucugum uyandı kahvaltısını ettireyim

hadi afiyet olsun size

selam kasım ayının güzel anneleri...
bugün yine işlerim yogun..bi merhaba deyip çıkacagım..kendinize iyi bakın..sonra görüşürüz:))

hoşgeldin hilalim,güle güle hilalim kaydirigubbakcemile3

kızlar küçük aşkımla fotolarımızı koydum ekim/kasım miniklerine ilgililere duyurulur

günaydınnn,
bugün yine temizlik yapılacak çok işim var akşamda görümcem geliyor bir hafta kalır sanırım..
22 gibi anca gelir çayın yanınada elmalı kurabiye yapayım diyoruım o saatde yemek yemez o bilirim..

dün gece azcık geçmişe baktım ama yazamadan çıktım kuzulardan..
sadece meleğimin oğluşu aklımda kalmış canım kıyamam eymene ya.. bazen sabahları kaan anne anne diye uyanıyor beni nasıl mutlu ediyor sanki bütün günüm daha iyi geçiyor.. yada bir yerlere giderken giysilerini giyince acele ediyorlar gitmek için ama ben dolanıyorumn onlarda benim peşimde bbalrı hae ben aşağı indireyim diyor yok beni almadan inmiyorlar..daha ana kuzusu bunlar yaa..

ha bu arada gelimizin annesi babası gelmişler yemeğe benim oğluşumuda sormuşlar.. ben o gün yazarken selam söle demeyi unutmuşummmm..:D

kızlar hasta bebişler ve anneleri varsa hepinize geçmiş olsun..
işinin başındaki annelerede kolay gelsin...

sağol canım oğlanların uyunca yapacağım bakalım.. uykularıda geldi uyuyacaklar.. sabah erkencilerdi yine..
hehehe bizim iş tamam hee iyi barii..yakından görsek çok daha iyi olurdu ama olsun sanalda olsa kaanımında artık bir prensesi var..kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar
eylul dun cokk huysuzdu ateslıydı gunduzde hep oyleymıs aksam hıcbısey yemedı muhallebı yaptım ıcıne cevız attım yemedı bı tane danone actım baktım onu yıyor bı ondan bı ondan verdıma ama ıkı-üç kaşıktan sonra yemedı gecede hıc dogru duzgun uyumadı aklım onda kaldı sımdı
ayyy kaynanam cuma gunu gıdıcek ben halen bı cozum yolu bulamadım napıcam yan komsuma bıraksam cocugu su cıcegı cıkarıyor allahım yardımcım olsun

yagmurum ve anılım dusmus yuzlerı ufff olmus gecmıs olsun
cıtos batu ıyılesmıs cokk sevındımm darısıı bızee

sağol canım oğlanların uyunca yapacağım bakalım.. uykularıda geldi uyuyacaklar.. sabah erkencilerdi yine..
hehehe bizim iş tamam hee iyi barii..yakından görsek çok daha iyi olurdu ama olsun sanalda olsa kaanımında artık bir prensesi var..kaydirigubbakcemile3

olsun şekerim sanal manal var yaa ona bak sen kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar
eylul dun cokk huysuzdu ateslıydı gunduzde hep oyleymıs aksam hıcbısey yemedı muhallebı yaptım ıcıne cevız attım yemedı bı tane danone actım baktım onu yıyor bı ondan bı ondan verdıma ama ıkı-üç kaşıktan sonra yemedı gecede hıc dogru duzgun uyumadı aklım onda kaldı sımdı
ayyy kaynanam cuma gunu gıdıcek ben halen bı cozum yolu bulamadım napıcam yan komsuma bıraksam cocugu su cıcegı cıkarıyor allahım yardımcım olsun

yagmurum ve anılım dusmus yuzlerı ufff olmus gecmıs olsun
cıtos batu ıyılesmıs cokk sevındımm darısıı bızee

ıcırcım kaynanana rica etsen 3-5 gün daha kalamazmı, şu su çiçeği bitene kadar

bende eve geçiyorum kızlar yemeğe dönüşte görüşürüz

selam ben tekrar geldim..
nazlımeleğim allah kolaylık versin..iki afacanla iş güç çok zor..tekrar kolay gelsin canım..
ıcır durumuna çok üzüldüm canım..ben o kısımları kaçırmıştım..kayınvalden nereye kaç günlüğüne gidiyor?????
ay yağmurla anılmı düşmüş..oy kuzularım onlarada çok geçmiş olsun..

ben de eve gıttım geldım
hava nasıl soguk yaa usudum valla
ya hasta olucam ya da ınce gıyındım etkılendım bılemıyorum
kuzum daha ıyı ama ılacı ıctıkten sonra bıraz duzeldı dedı babam
aklı fırkı bahcede dısarı cıkmak ıstıyor
tutup elımden goturuyor kapıya kadar kuzum

ıcırım durumuna üzüldüm ya kızların dediği gibi 2-3 gün daha kals olmazmı acaba kaynanan.. inşallah halledersiniz..
meleğim doru sölüyon sanal manal var yaniii..:D afiyet olsun sanada..
yağmurla anılmı düşmüş bak bende kaçırdım çok geçmiş olsun kuzulara..
miniğim sağol canım senin kuzuyada geçmiş olsun şimdi daha iyiymiş..
çitosun kuzusunada geçmiş olsun...

oğluşlar uyudu sonunda bende şimdi hızla temizliğe girişeceğim bakalım Allahta dünden şehriye çorbam ve bulgur pilavım var.. bıdıkların yemeği var işim daha çabuk biter inş..
hadi hepinizi öptüm görüşrüz yine..

Selam kızlar
ben bugün çok kötüyüm alttan üsten çok bitkinim elim ayağım tutmaz oldu eşimi çağırdım 1 saatliğine geldi işi çok uzak 1 saatlik gelmesi demek onun 3 saatine mal oldu izin vermemişler başka mert e bakıcak halim yok uyumuyorda şu an ayağımda sallıyom ama uyumuyor acaba zehirlendim mi ölüyorum ya daha önce hiç böle olmamıştım

mert i yatağına koydum şimdi sallıcak gücüm yok verdim biberonuda isterse uyusun isterse uyanık kalsın ben biraz yatayım uyuyamam mert uyumadan ama yinede belki titreme geçer ellerimi bile kullanamaz oldum

Back
X