2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar
ben bugün çok kötüyüm alttan üsten çok bitkinim elim ayağım tutmaz oldu eşimi çağırdım 1 saatliğine geldi işi çok uzak 1 saatlik gelmesi demek onun 3 saatine mal oldu izin vermemişler başka mert e bakıcak halim yok uyumuyorda şu an ayağımda sallıyom ama uyumuyor acaba zehirlendim mi ölüyorum ya daha önce hiç böle olmamıştım

mert i yatağına koydum şimdi sallıcak gücüm yok verdim biberonuda isterse uyusun isterse uyanık kalsın ben biraz yatayım uyuyamam mert uyumadan ama yinede belki titreme geçer ellerimi bile kullanamaz oldum

Geçmiş olsun kriko ishal kusma filan mı?Bol bol su ,tuzlu ayran filan iç.Bol sıvı al bebek de sen de susuz kalmayın.

slm lar geldim yine, oğluşumla oynadım biraz, onu uyuttum rahat rahat, yemeğimi yedim geldim

krikom noldu canım yaa allah korusun birilerinin yanına gitsen böyle evde yalnız kalmasan iyi olur nolduki acaba :uhm:

yaa esnemekten bi hal oldum yaaa birazdan kocişle oto koltuğu almaya gideceğz çok pahalı birşey istemiyorum ben zaten yazımız bahçede geçiyor bizim pek bi yere gitmeyiz arabayla çok nadir şu yolculuk korkutuyor gözümü varsa kraft alacağım krikonunkinden kılıfıda aldım mı tamamdırrrrr

QUOTE=çitos;12530805]Günaydın canlarımmmm:)Güzel bir güne başladım oğlum dün hiç kusmadı ve ishali olmadıkaydirigubbakcemile5.Çok mutluyum o yüzden.

Ama beyazmeleğimi okuyunca içim cız ettiii.Kuzuma kıyamam ben eymenime kuşum benim..Çok özlemiş demek ki annesini.İşi bırakmayı düşünme canımcım ya.Dün hassas bir günündeymiş eymen demek ki..

Gülizim senin yatılı bakıcı yapmıyor muydu yemekleri?Hergün annendesin?[/QUOTE]
çitosum batuşumuz iyileşmiş ..gözümüz aydın canımm..,
canım bakıcımız nisan başına kadar yatılıydı..nisan ayı girince havalar ısınınca evinden gidip geliyo artıkk..

cıtosum cok sevındım canım batu ıcın
demek kı duzelme yolunda ılerlıyor
benım kuzuda hıc kusmadı ama ınanılmaz huysuz
aglıyor ve sebebı yok
ınsa allah benım kuzum da duzelır

gulız bu durum bahar yorgunlugundan sanırım canım
aynı sıkayetler bende de var
miniğim kesinlikle diştendir canımm..inşlah biran önce düzelir..
bahardandır inş. bu uykulu durumlar...
günaydınnn
meleğim ya eymen mahvetti beni çok üzüldüm yaa yağmurda yapıyor aynısını zaman zaman ama atlatacağız bu dönemleri de inşallahhh:((
çitosum batuşun atlattığına sevindim hastalığıı tekrar gözün aydın cnmmm
ya kızlar yağmurda sabah yemek masasından düştü ağlamaktan bi hal oldu yaa:(
bi çocuk 2 dk yerinde sabit durmaz mı ya hep karıştırma hep dökme derdindeee bu ara kudurukluğu tavan yaptı geceleri zor uyuyor durmadan ağlıyor offf offff:(((
geçmiş olsun canımm..hep öyleler canım 5 dk. bi yerde durmuyorlar..arkanı dönmeye gelmiyorlar..:)))
Kızlar dün Anıl dengesini kaybetti be gardropa burnu ve kafayı vurdu.Çok ağladı.Burnu kırıldı zannettik. Bi süre dokundurmadı ama 1 saat sonra eski haline döndü..Acaba rontgen filan çektirsekmiydik?

Lavişim geçmiş olsun sizede ..
yasminim sizede çok geçmiş olsun canımmm..

tünaydın kızlar
eylul dun cokk huysuzdu ateslıydı gunduzde hep oyleymıs aksam hıcbısey yemedı muhallebı yaptım ıcıne cevız attım yemedı bı tane danone actım baktım onu yıyor bı ondan bı ondan verdıma ama ıkı-üç kaşıktan sonra yemedı gecede hıc dogru duzgun uyumadı aklım onda kaldı sımdı
ayyy kaynanam cuma gunu gıdıcek ben halen bı cozum yolu bulamadım napıcam yan komsuma bıraksam cocugu su cıcegı cıkarıyor allahım yardımcım olsun

yagmurum ve anılım dusmus yuzlerı ufff olmus gecmıs olsun
cıtos batu ıyılesmıs cokk sevındımm darısıı bızee
sizede çok geçmiş olsun canımm..
Selam kızlar
ben bugün çok kötüyüm alttan üsten çok bitkinim elim ayağım tutmaz oldu eşimi çağırdım 1 saatliğine geldi işi çok uzak 1 saatlik gelmesi demek onun 3 saatine mal oldu izin vermemişler başka mert e bakıcak halim yok uyumuyorda şu an ayağımda sallıyom ama uyumuyor acaba zehirlendim mi ölüyorum ya daha önce hiç böle olmamıştım

mert i yatağına koydum şimdi sallıcak gücüm yok verdim biberonuda isterse uyusun isterse uyanık kalsın ben biraz yatayım uyuyamam mert uyumadan ama yinede belki titreme geçer ellerimi bile kullanamaz oldum
aman krikotesimm çok zor ya..insanın elinde ayağında canda kalmaz böyle durumda..bide mert var..ne diyeyim çok geçmiş olsun canımmm..

çitos ya burdamıısn bişey sorcam.eşimin boğazları şişmiş.80 yılda bir hasta olur o yüzden doktora gitmeye çok üşeniyoo:(( sinir ediyo beni ne antibiyotik versem sence ??

Back
X