2008 Kasım Anneleri

lelal kolay gelsin canım..benim de şimdiden beynime yormaya başladı taşınma işi..

mügedeki aile normal değil..cehaletin gözü kör olsun...bizler vatana millete aileye bağlı dürüst eğitimli bireyler yetiştireceğiz inşallah..

yasmin güle güle kullanın canım

Teşekkürler canım.Diloks geçen gün sana bişi soracaktım.Senin bebiş gazlıydı ya.Benimki de öyleydi.Geçti mi tamamen?Benim ki bazen yine sancılanıyo.Genelde geçti ama.Uyurken kafasını bi sağa bi sola çeviriyo.

selam kızlar oğllarımıdoyurdum geldim beyefendinin keyfi yerinde gözüküoy şuan
miniğim ve çileğim 6. aylarınız kutlu olsun canolar nice aylara senelere bizimde 10 günümüz kalmış oluyo bu durumda 7.ayımıza günleri saya saya bi bakıcam 1 yaşında bi bakıcam askerde bi bakıcam torunum kucağımda zaman öyle hızlı akıyoki
nazlıcım bende o çanakkalede şehitlikte kaçırılan (göya)çocuk yüzünden ve aptal annesi yüzünden paranoya olmuştum odönem fatih 4 yaşındaydı tatile çanakaleye gitmiştik gitmişken şehitliğe uğramıştık ve ben 1 sn bırakmamıştım fatihin elini o zamandan beri böyle programlar izlemiyorum mügeye hele hiç bakmıyorum moralim bozxuluyo yabancı damata bakıyorum sabahlrı

bende hafif ateşi iştahsızlığı ve elini kulağına sokuyodu bunları hepdiş sandım iyikide sallamamışım bak kulak enfeksiyonuymuş inşallah hayırlı haberlerle dönersin zeynacım
ve minikcim sende inşllah hayırlı haberlerle dönersin canım çok ihmal ettinama
julicim dünürüm hoşgeldin pastırma getiürdünmü mehmet akife:)))

selam kızlar oğllarımıdoyurdum geldim beyefendinin keyfi yerinde gözüküoy şuan
miniğim ve çileğim 6. aylarınız kutlu olsun canolar nice aylara senelere bizimde 10 günümüz kalmış oluyo bu durumda 7.ayımıza günleri saya saya bi bakıcam 1 yaşında bi bakıcam askerde bi bakıcam torunum kucağımda zaman öyle hızlı akıyoki
nazlıcım bende o çanakkalede şehitlikte kaçırılan (göya)çocuk yüzünden ve aptal annesi yüzünden paranoya olmuştum odönem fatih 4 yaşındaydı tatile çanakaleye gitmiştik gitmişken şehitliğe uğramıştık ve ben 1 sn bırakmamıştım fatihin elini o zamandan beri böyle programlar izlemiyorum mügeye hele hiç bakmıyorum moralim bozxuluyo yabancı damata bakıyorum sabahlrı
evet mmmf bende de o paranoya hep vardı hala devam ediyo
o çocuk kaybolduğunda bende çok üzülmüştüm
ve bende aynı sen gibiyim kesinlikle öle programlar izleyemiyorum
direk paranoyaya bağlıyorum
evde olduğumda daha çok müzik kanlları yada flim açarım ses olsun oturup seyrettiğimden değil

yasmincim malesef hala ara ara dema ediyor..geçen hafta 2 gün üstüste fitil vermek zorunda kaldım...çıkaramadı karnı balon gibi şişti..gece 4 ten sonra bağırrarak uanıyor kasıyor kasıyor çıkarsa ne alam o zamn biraz uyuyruz..çıkmazsa yarım saatte bir uyanıyor..hala devam yani..
akşamları çıkrtmadan uyursa dalamıyor..

ama hergün azalıyor allahtan..bizim evle bu ay soğuk biraz kaloriferler södü artık ama havalar serin ve evler de..ondan da gaz olabilir diye düşünüyorum..

Kızlar boşverin sevsinler özlesinler anneanneleri kendinizi kötü hissetmeyin ama akşam sadece sizinle olmasına çalışın bence. Ya istemeselerdi ya onlarda durmasaydı.

Kız Zeyna anlatıcam anlatıcam :))) Bayıldılar kızıma orada ama kocam hasta oldu gidince. Annesi de oğlu hasta diye eve kimseyi kabul etmedi. Ben de görümcemle gezeyim dedim. yok çıkartma çocuğu. Hah dedim birinden kurtulduk öbürü başladı. yok diyorum bişey olmaz biz çıkıyoruz. Yok burada hasta olmasın. Olmaz dedim, topladım çıktım. Ya çok iyidir benim kaynanam ama böyle nasıl derler :)) çok ihtiyatlıdır. Ben de sevmiyorum öyle olmayı. Orada olabildiğince ıkzımı kalabalık ortamlara sokmaya çalıştım. Kucaktan kucağa gezdi. Burada yabancı biri gelzse hemen yabancılıyordu onu aşmasını istedim. Gerçekten de artık kimseyi yabancılamıyor. Hemen gülüyor.

Zeyna Yiğit dönüyor mu? Benim kız hala tembel tembel yatıyor. Neredeyse konuşacak ama çocuk dönmüyor. Heralde diyorum böyle yatarken bir gün kalakacak ve yürüyecek :))

Kızlar sizinkiler reklamda yemek yiyorlar mı? Ben çok karşıydım televizyonun bu amaçla kullanılmasına ama yoğurdunu yemediği bir gün tv de reklam çıktı. bizim cimcime ağzını nasıl açıyor, nasıl yiyiyor. Şaştım kaldım :)) Bayağı işe yarayacak bu reklam işi.

günaydınnnnnn
çilek ve beyazmelek canlarım bittim minik heriflerinize haberiniz olsun maşallah ikisinede:nazar:
dilek canım tunanın o hali gözümün önüne geldi bi tuhaf oldum yasenağlamaçabucak aksın gitsin zaman tuna oğlan babasına sende eşine kavuş çabucak:Saruboceq:
kalimero canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ve doktora bi görün bence
mmf canım sanırım mehmet akifde diş çıkaranlar kervanına katılacak en yakız zamanda geçer inş.huysuzluğu
sedacım hadi sizin ek gıdalarınızda hayırlı olsun bende başladım 10 gündür felan
zeyna umarım herhangibir şey çıkmaz efe beyde öpüyorum onu
lelalcim sanada kolaylıklar dilerim canımmmm
juli hoşgeldin azminiş kutluyorum canım bende 1 haftadır gfelan günde 1 kez mama veriyorum çünkü yağmura artık 130cc yetmiyor 150 cc içiyor 3 saatte biz yavaş yavaş çorbalara
aman ne hafıza varmış be bende valla okuduklarım aklımda kaldııı çünkü akşam 10da bi yattım sabah 8.30da kalktımmm ohhhh beeeeekaydirigubbakcemile2

juliiim hosgeldin kuzum,antalyaya gidicem canim ben bir ay sonra..

dilosum ben Deniz`in tüm corbalarina tavuk suyu koyuyorum

yari yariya koyuyorum ama tam dengeleniyor,hem besleyici hemde tadi daha güzel oluyor.

demistimya hasliyorum tavugu suyunu buz kaliplarina döküp buzluga atiyorum.

her corbada cikartiyorum 3-5 tane.

ya bizim kulaga dokunma isimiz kayboldu bi ara cocuk kopartcak gibiydi kulagini ama dis cikinca

unuttu kulagi.

heee jüli dönmek ne kelime fırrr dönyo sağdan sola soldan sağa
hatta amuda bile kalkıyo :roflol:

yok kız arada yana dönüyo 1-2 sn anca
hala dönme becerisne sahip değil

yemek yerken tv ye bakmıyoda ben sürekli marş halinde
fış fış kayıkçı sölüyorum
ben yoruldum sölemekten o bıkmadı dinlemekten

tunada uykusu geldiğinde kulaına götürüyor elini ama oynuyor gözünü kaşıyor..umarım kulakla ilgili bir durum yoktur..uyku habercisidir..

Canım değildir merak etme, bizimki de aynı hatta doktora sormuştum. Kulaklarını muayene etti ve bir sorun yok uykusundan yapıyordur dedi. Geçen gün de ben kulaklarının arkasını ve içinin dışını temizleyeyim dedim. Siliyorum öyle bir mayışmış ki uyudu :)))) Çok seviyor kulaklarının kaşınmasını. Uykusu gelince de ya saçlarını çekiyor ya kulaklarına dalıyor.

uykusu gelincede kulağını kaşır canım
bizim tek yanakta kızarıyodu arada bide ağlarken kulağıyla oynuyodu dr kulaklarının altına bastırdı ve bizimki başladı siren gibi ağlamaya hemen anladı zaten kulakta bişey var diye

kızlar haklısınızaslında izlememek lazım.. bir konuyada bağlanınca ne oldu diye merak ediyor insan.. benim eşim geç gidiyor çoğu zaman zaten izlettirmiyor benim merakımdan oluyor işde aslında psikolojimide etkiliyor ne yalan söyleyim...aslında çoğu zaman oğluşlar uyanık oluyor babamız ya mtvyi açıyor yada bilgisayardan sürekli sabah akşam hadiseyi dinliyoruz...
julicim hoşgeldin kızında sende iyimişin sevindim..
maytabım bizimkide olmasın kulak enfeksiyonu endişelendim bak..dünden beri görmedim kulağını kaşıdığını...

dilokscum teşekkürler canım ..
julicim tv yi yemek işine alet etmeyi bende istemiyorum ama akşamları o kadar zor yiyor ki bazen dayanamayıp tv yi açıyorum tv ile duru arasında duruyorum öyle yedirmeye çalısıyorum çok da birebir baktırmıyorum ama gerçekten işe yarıyor :))
şimdi bir haftadır 7/24 annane ile beraber ee dolayısıyla alıştı kadına tabi gözü beni görmüyor o yüzden annem bir an evvel taşınıp düzenimizi kurmamızı istiyorki duru eski düzenine kavuşsun .. gündüz annane gece de çekirdek aile kalacağını bilsin :))

biz dün aksam kocisle tartistikkkkkkalkisalkisalkis

üzgünmüyüm tabiki hayirrrrrrrrrr:teytey:

sinir seyyy:lepi: sen beni sinir ettikcee daha neler yapicam sana gör bakkaydirigubbakcemile4

Mmmf kafa siz pastırmaya da mı geçtiniz, gözün çıkmasın. Ama hep sen aklıma geldin valla gezerken. Ya çok güzel olmuş oralar Mmmf sen ne zaman gittin? Nerede oturuyordun sen

kız benim adımkayserili daha hiç görmedim oraları babam 15 yaşındayken gelmiş istanbula bizi hep götürmek isterdi ama kısmet olmadı artık eşim ve çocuklarımla gideriz halam var orda hacılarda tam erciyesin eteğiymiş sizinkiler nereli
yaa bugün hava harika hee mis gibi kokuyo dışarısı

Back
X