2008 Kasım Anneleri

slmmmmmmm
ben geldiimm,yeni evimden bildiriyorum size,taşındım çookk yoruulduumm hala ufak tefek yerleşçek şeyler var çok yorucuymuş taşınmak hele bebekle iki katı zor yavrum oda şaşırdı:) bide 3 gündür doğalgazın bağlanmasını bekliyoruz soğukta oturduk piroşu kat kat giydirdim robot gibi oldu hareket edemiyodu elini ağzına zor götürüyodu:)))neyseki dün açıldı doğalgaz ve soyunup dükündük...
herkes iyimi geçmişi okuyamam kimbilir kaç sayfadır
eee kızlar taşındım ne zaman gelceksiniz bana bikaç iş daha var evde soora bekliyorum ona göre evim yine aynı yerde sayılır kolay bulabilirsiniz

Juli benimki de dönmüyordu.Bugünlerde elleriyle ayaklarını tutup yan tarafa aşıyor.Sonrada dönüyor, göğsünün üstünde kuş gibi çırpınıyor.Mutlaka döner bugün yarın.Bir daha ki aya başka hareketlerini konuşuruz.Sonra da emekleme, yürüme.O günler gelir mi acaba?

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LAVıNYA4134, diloks, elifdem, julianne+, LELAL+, mmmf27+, nazlımelek, PirayeHira+, yasmin.28, zeyna+

dökülün bakim hadiiiiii:DD

Çilek yapma ya yazık adama. Zalim kadın ne yaptın kimbilir adama gene.

Mmmf sen hava harika deyince ne kadar sigara dumanı içinde olduğumu nefes alamadığımı fark ettim. Hamileyken ofiste sigara içilmiyordu şimdi gene içiliyor. Boğulucam valla.

pirosummm özlettin kendinii,güle güle otur evinde ohh mis gibi yeni evv ne güzl olmustur.

benimde büyük temizklik yapmam gerekiyor ama bir ay sonra gidiyorum ekimde dönücez,

yani bosuna yormayim kendimi gelince yapmak daha mantikli galiba.

lavis tsk,ler canim

kizdirmasin kizim oda beni,zaten az saci var hepsini yolucam bigün yaa:))

mmf insafliyim kusum cok delirtmedim merak etme:)

zeynaa müzmin destekcim benim :)

Piraye güle güle otur canım. Ne güzel bitirdin işlerini değil mi. Piroşla keyfinize bakın şimdi.

Yasmin ben de o günler hiç gelmeyecek sanıyorum. Ama bir bakıyorum kızım her geçen gün büşyümüş ve bişey öğreniyor.

Kocandan korkuyormusun Dilberr!!!!!!!!!!!!

bir bayan erkeginden korkarr!!!!!!!!!!!!!!!

okuyun okuyunda ders alinn millettt kocalari tac yapmis basina gezdiriyor:))))))))))))))))

kız çilek kafa sen ekime kadar yoksun
eeee biz ekime kadar görüşemicez
anaaaa çocuklar belkide yürüyo olcak sen döndüğünde
ayrıca evet desteklerim
kocişler bazen yolunmayı hak ediyor :mymeka:

piraye daha dün sordum seni acaba yerleşebildimi ne yaptı diye.
hadi gözün aydın sen bitirdin taşınma işini darısı benim başıma şimdi :))

ne yalan soyleyeyım dun degılde evvel kı gun bende kocama kırılmıstım
ustune gıtmıyordum ama fazla muhatapta olmuyordum
dun aksam doktora da sırf bu yuzden gıtmek ıstemedım ama
bugun benı doktora goturmesı de fayda etmeyecek kus degılım ama hıc beklemedıgım bır tepkısıne sahıt oldugum ıcın kırgınım
o da bunun cok guzel farkında ve durup dururken sevdıgını falan soyluyor
bır gun bende alıcam elıme tel tel yolucam her bır yerını ama bır sabır kı yapmıyorum

bosver cılek bazen gamsız olmak cok ıse yarıyor

sağolun kızlar bende çok özledim sizi dedim kimbilir neler kaynatıyolar şimdi hep geldiniz aklıma...
çileğim ekime kadar yoksun demek zeynanın dediği gibi bebeler yürüycek belkide o zaman....
lelalcim valla çok zor allah kolaylık versin her taraf okadar karışıyoki o düzensizlik yorgunluktan daha kötü delirtiyo insanı sende hemen yerleşirsin inş. cnm

minigim ve pirosum evet 4 ay olmuycam malesef..ama napalim bizim hayatimizda böyle iste.

esim ara ara gelip birer hafta kalicak yanimizda yani baya uzun ayri kalicaz..

bakalim benimkisi yürürmü artik,her gören bu kesin yürür diyor ama tembel belkide yürümez.

dayisi 9 aylikken yürümüstü bu nasil olcak merak ediyorum.

Back
X