2008 Kasım Anneleri

ay bende akşama yapayım bi kaç numara belkime hazırlar banada kahvaltı
tabi benim yarın boş günüm dötü kaldırırsam o saatte
zaten sanmam hazırasın
iki yumurtayı birbirine vurur tavayı tutturamaz

ulen çilek kafa resmen nisbet yapıyon heee :çok üzgünüm:
tamam bisde gidecez işallah zaten çok ihtiyacım var senağlama

yahu ne nispeti beaaaa,siz tüm yz eslerinizle beraber olcaniz bizse aradaki bir iki haftaya bel bagladik..

zaten kocisim yok bakin aglarim he ona göre.

çilek kafa deniz oğlan dönüyo diyosun ya halının üstünemi bırakıyon ben daha yere koyamadım boşa çocuğun emekleme zamanı geldi daha dönmüyo bile offff offf çok buldumcuk oldum ben bu velette
hergün süpürüyom ama kıyamıyorum genede yaa oda tembel oldu haliyle şimdi koydum yere altınada alt değişme minderini koydum gene kıyamadım:))) bikere yüz üstünden sırt üdtüne döndü ama kendi de anlamadı nası yaptığını şu anda sırt üstü çıngırağıyla oynuyo mızıklıyo ağlıcak sevmedi bu yeri:)))

keşke arada benim kocişte gitse biryerlere biraz ayrı kalsak..
eskiden ne güzel her ikimizinde iş seyahatleri oluyordu da özlüyorduk birbirimizi şimdi bende bebek var diye 1 sene durdurdum iş gezilerini kocişinkiler de bitti :(( arada lazım ayrı kalmak bence

mmfcim ben evde bir tane şöle hafif kalınklarından pikeler varya tek kişilik işte onu halının üzerine oserip üzerine kızı oraya atıyorum. at valla yere benimki başladı bilem sürünmeye tırtıl gibiyiz bir yerde bırakıyorum öteki yerde alıyorum ben .

cılek ne guzel senın denızoglan cok hızlı cıktı
bızım kucuk pasa da donuyor ama fıldır fıldır degıl annemın tabırıyle tembelmıs
ama bende pek cesaret edemıyorum yere koymaya nedense ara sıra yanına yatabılırsem ıste

bızım tatıl zamanımız henuz bellı degıl ama yıne her zamankı gıbı devremulke gıderız
aslında ben evlenmeden once yasadıgım ulkeye gıtmek ıstıyorum abımlerde orada ne guzel ama esımın ıslerı elvermıyor bende yalnız gıtmek ıstemıyorum
guzel bır yanı yıne cuma pazar arası sılede oluruz en azından
hemen gelsın yaz hemen cıkalım tatıleeee

yaa yere koymuyonuz da ne yapıyosunuz anlamadım valla.yer olmasa benimki durmaz ki ya da hep yanında olmam gerekir.şimdi benimki yerde yorgan+battaniye+polar battaniyenin üstünde minder hesabı yayılıyo.360 derece dönüyo her yöne istediğini alıyo ayrıca sırtüstü ve yüzüstüne de dönüyoo.bence çocukları bırakın kendilerini keşfetsinler.çok güzel oynuy benimki öyle.oyuncakları da karşısına sıralıyoruz.hepsine bakıyo bakıyoo sonra onlara doğru gitmek üzere popoyu havaya kaldırıyo kafayı yere gömüyo ama gidemiyoo :)) çok uğraşıyoo aman ter su üstüne çıkıyo valla.

mmfcim ben evde bir tane şöle hafif kalınklarından pikeler varya tek kişilik işte onu halının üzerine oserip üzerine kızı oraya atıyorum. at valla yere benimki başladı bilem sürünmeye tırtıl gibiyiz bir yerde bırakıyorum öteki yerde alıyorum ben .

annem yatak odasına yatagın tam ortasına koyuyor orada donerek gıtmeye calısıyor ama yerde kı gıbı olmuyor tabıı
bakalım bır de yerde deneyelım nasıl olacak ılerlemesı

lelalcim kıbrıs mutlaka yapacağımız yerlerden biri..bu sefer olmazsa diğer sefer..hazır tuna ya bakarım gitmişken..zaten süresi 2 yıl..

biz 4. aylıkken başladık yere yatmaya..çok rahat ediyorum..bir yer yaptım...oyuncakları önünde...tuna da hızlılardan

haaa bu arda yedim sucuğumu..baktım yapacak biri yok...

kuzum da bugün az uyudu..böyle olunca yemeleri de bozuluyor

selam millet ,anneler günü davasına gezdim durdum sabahtan beri hediye için eee anneme ,kayınvalideme ,anneanneme bide eşimin babaannesine hediye aldım offff yoruldum vallaha

yere koyma mevzusuna gelince melise yorgan almıştım doğumdan önce 2 yorganı var biri yatağında biri boşta .onu atıyorum yere ,önüne oyuncaklar oynayıp duruyo kendi kendine şarkı söylüyo bide reklamlar olursa ondan keyiflisi yok ,bazen alt pijamasını çıkarıyorum çoraplarını çıkarıyo ,eğleniyo kendince dönüyo ,sürünüyo poposuna göre takılıyo yani :)))

yafff benim koca kesinlikle yere koydurmuyo çocğu canı acırmış üşürmüş
sanki betona koyuyorum ben üvey anayım ya
seriyorum yere kalın kalın şeler
ama hala izin yok
bakalım havalar ice ısınsın belki kıyar bebeciğine

halinin üzerine koymuyorumki,bebekler icin olan oyun halilarindan aldim ben.

hatta resminide koymustum bi ara.halimiz oldukca büyük,ben altina bi katta battaniye aciyorum belki

yerden soguk alir filan diye.ama sorsaniz kac dakika kendi halisinin üzerinde duruyor diye 10 diye

cevap verebilirim cünkü sürekli sürünüyor.hem halisinin üzerinde birsürü¨sekiller var emeklemesinede

yardimci oluyorlar.

ayy zeynaa kocis bana bu kadar karissaa ben cok kizarim hayatta müsade etmem.o ne canim sen sanki hic cocuk büyütmedinde..

halinin üzerine koymuyorumki,bebekler icin olan oyun halilarindan aldim ben.

hatta resminide koymustum bi ara.halimiz oldukca büyük,ben altina bi katta battaniye aciyorum belki

yerden soguk alir filan diye.ama sorsaniz kac dakika kendi halisinin üzerinde duruyor diye 10 diye

cevap verebilirim cünkü sürekli sürünüyor.hem halisinin üzerinde birsürü¨sekiller var emeklemesinede

yardimci oluyorlar.

ayy zeynaa kocis bana bu kadar karissaa ben cok kizarim hayatta müsade etmem.o ne canim sen sanki hic cocuk büyütmedinde..
büyüttüm elbette ama uyus nolcak uyus
bende artıkın o evde yokken koycam
napayım
çocuk ice tembelleşcek

bence koy cünkü bebeklerin bu aydaki gelisimleri icin cok önemli.

ayrica bebegin kendine güveni geliyor ve boyun sirt kaslari gelisiyor.

biz simdi 12`nde doktora gittigimizde oglusumun boynu ve sirt kaslari gelismismi diye

ufak bi sinavdan gecicez:))) ciddi söylüyruz habire buna hazirliyor doktor bizi..hatta

yeteri gelisme olmazsa fizik tedaviye bile gönderiyorlar.demekki cok önemli yani.

öylemiydi yaa adapazarının diğer adı neydi pekii.hee sakarya tmm ya karıştırdım valla.kocaelinin başka bi adı da vardı sanki?

bencede yer olayı önemli hatta benimki oturuyo bile yastıkları diziyorum etrafına. belini tutmayı baya öğrendi bu şekilde arada devriliyo beni çağırıyo bağırırak ama genelde tam devrilecek gibi olup geri kalkıyo.öyleki beşikte diyorum bigun kalkıp oturcak yaptığı hareketleri bi görseniz çok acayip korkuyorum bazen.nasıl yapıyo bunları minnacık şey diye:))

Back
X