2008 Kasım Anneleri

ecemim bende zeytinyag,süt un ve soya sosunda tutuyorum 3-4 saat sonra yagsiz tavada kizartiyorum yada firinliyorum öylede cok güzel oluyor.

incirede bayilirim yapsammiki acep..

ana sen ağlayan pastayı nası bilmezsin
o 2008 kasım analarının simgesi tatlı
sen tr deydin bu ağlayan pasta furyasında
mimarıda benim ayrıcana kaydirigubbakcemile3
yemek tarifi olarak verdim
tıkla bana görürsün
nası bi laf bu bee tıkla banaa

ben geldim kızlar, doktordan geliyoruz, sonra anane doktora kontrole gitti, geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim tek tek yazamıyorumyarın gelecek misafirlere hazırlık yapıcam, kalimerocum leyla hanıma gittim rahim ağzı testi falan yapılacak onlar ve kontrol için gittim, sonuç iyi allahtan

diğer sitede anne ve bebek bölümü açtılar bize ilk başlığıda ben oluşturdum, kullanırsak yeni başlıklar daha sonra oluşturulur, kaç gündür çok sıkıldım çünkü, birde diğer forumda ilgilenmediğiniz konuların ana başlıklarına tıklarsanız alttakiler görünmez böylece daha derli toplu görünür aradığınızı veya yeni mesajlarıdaa renkten takip edebilirsiniz, nazlıcım yazmış bile:)) saçlarını savuran hatunu reminin olduğu başlığa tıklayın açıp kapamak için

hepinizi öpüyorum çok işim var çok, ağlayan pasta bile yapıcam yine

akşam şerifleriniz hayır olsun bacılarrr...:))
bende bugün ne çorba yapsam diye düşünürken sizi okuyunca domatesli tavuksulu un çorbası yaptım bıdıklara güzel yediler azcıkta akşama var...
ben öğlen çorba akşamda bizimle yemek suyundan felan veriyorum tekrar çorba vermiyorum ama yemek yoksa yada babamız geç gelecekte yemnek yenmeyecekse çorbayı tekrar veriyorum..
aralarda muhallebi püre yada yoğurtla geçiyor..
bu ara benim keremde çok nazar var gelen giden ona bu benimki diyor kaan'a bakan yok yaa.. akşam oluncada uyku akıyor gözler küçülüyor uyumuyor babası na oku diyorum o bir yandan ben bir yandan okuyp üfürüyoz ne yapalım...
bu arada biberonla uyumaya iyi alıştı kerem bey ağzından al uykusuda açılıyor kıyametde kopuyor bende artık emzik vermeye başladım bizimki 7. aydan sonra emziğe başladı..:))
iyi oluyormuş.. en azından ağzına verince susuyor biraz ama şimdilikte olabilir onun hevesleri geçici..

ay uyumadı bu bebiş yaa, nazlıcım valla iyiki söyledin bugün bizde hastaneye gittik kesin nazar değdi yine okuyayım bari, dünya kadar işim var ve ben bebek sallıyorum ha bire,
denizede çok nazar değiyor, dışarı gidip geldiğimiz gün gece uykusu hak getire, şu tavuk sulu domates çorbası nasıl yapıyorsunuz, geçmişe baktım ama kaçırdım sanırım, benimkide sever inşallah, bugünlerde hiçbirşey yemiyor

bir tatlı kaşığı tereyağ bir yemek kaşığı unu kavuruyorum yağda sonra üzerine bir ya da 2
adet domates rendeliyorum 2 bardak su yarım bardakta tavuk suyu koyuyorum evde tavuk varsa biraz da ondan atıyorum veriyorum yalayıp yutuyo 2 porsiyon bu ama (asortie)
işde burda canım...
eşinin ananesine geçmiş olsun bu arada..
sizin doktor kontrolünüz nasıl geçti?.. inşallah normal rutin kontrollerden olur.. sen muayene olacaktın sanırım...

selam kıslar nabersiniz bakam biz arabayla gittik arabasıyla gedik yürüyüş oldu banada
annem canım benim anneler günü hadayesi almışş braun un blendırını bir de masa örtüsü almış
mmmf geçmiş olsun
zeynam aşınız tutmamış cnm üzüldüm yaa ama neyse yapılacak olmasına sewindim

öfff cani msIkILDi BENIM..KOCIS GELDI OGLUYLA OYNUYOR YERDE

aman banada geldiler herhall ne olduysa artik pufffffffffffffffffffffffff

yarin alisverise gitmem lazim lokumun hic yazlik bisiyi yok,birsürü ihtiyaci var

yarin halletmeliyim bi kismini..

Back
X