2008 Kasım Anneleri

yok be canım ne kusuru dertlerimizi sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşmak için burdayız ben kimseye nlatamadıklarımı paylaşıyorum burda inan
senin durumun çok zormuş be arkadaşım valla Allah kolaylıklar versin sana

sedacım canını sıkama güzelim aslında aileler şunu yapmalı herkese ne veriliyorsa önceden paylaştırmalı yaa
benim babamda mekanı cennet olsun bütün mallarını herkese ne verecekse üzerine yaptı
sonradan kimsenin huzuru bozulmasın de gerçi ben bişey istemedim
erkek kardeşim babam öldüğünde 3 yaşındaydı bi de babası yok onun başında die
düşündüm hep o evlenecek dedim biz ne de olsa kocaya gidecez die
düşündüm hep ama babam mirasını açıkladığında 3 kardeşiz hepimize birer ev ve dükkan
bırakmıştı anneme de geri kalanları bıraktı o çocuklarını hiç ayırmadı
ama insan şöyle düşünüyor erkek kardeşim şimdi 14 yaşında ama
yarın bi gün evlenecek iş kuracak ki başında babası olmadaan annem bize hem annelik hem babalık yaptı
ama ne de olsa erkek evadın babaya biraz daha ihtiyacı oluyor ilerde onun biraz daha fazla şey
hakkettiğni düşünüyorum ben ya da bu ona olan sevgimden de kaynaklanıyor olabilir
yani demek istediğim herşey olacağına varıyor yarın bizi nelerin beklediğini bilemeyiz
SEDACIM eminim çok zordur geçinmek benim eşiminde allaha şükür durumu iyi evimiz var
kirada oturmak çok zordur kesin biraz daha bekle canım tamam sana haksızlık yapılıyor bariz bi şekilde ama
annenlerin geçinecek başka bişeyi yoksa nasıl olaak canım

bu sitede hala sorun mu var yoksa bende mi sorun var çözemedim...son sayfayı zor açtım geçmişi hiç açamadım..

herkes iyi mi..hava harika uyansın yoğurdunu yesin çıkaracağım oğlumu

selam kızlar nasılsınız? havalar ısındı herkes kendini dışarılara attı tabi neyse gezin gezin benim için de gezin

ben her zamanki gibi iş yerimdeyim eşek gibi çalışıyorum ama hala yapmadığım, hatam olmayan şeylerden sorumlu tutuluyorum ve azar işitiyorum var yaa sinirden ölmek üzereyim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün artık sabrım doldu bardak taştı ben de Allahım büyük konuşmak gibi olmasın ama hiç bir güç 14 hazirandan sonra beni burada tutamaz kötükedihüso senağlama

selam kızlar nasılsınız? havalar ısındı herkes kendini dışarılara attı tabi neyse gezin gezin benim için de gezin

ben her zamanki gibi iş yerimdeyim eşek gibi çalışıyorum ama hala yapmadığım, hatam olmayan şeylerden sorumlu tutuluyorum ve azar işitiyorum var yaa sinirden ölmek üzereyim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün artık sabrım doldu bardak taştı ben de Allahım büyük konuşmak gibi olmasın ama hiç bir güç 14 hazirandan sonra beni burada tutamaz kötükedihüso senağlama

beyaz melekcim Allah gnlüne göre versin inşallah memnun olmadığın mutlu olmadığın biyerde çalışmak çok zor:teselli:

beyaz melekcim Allah gnlüne göre versin inşallah memnun olmadığın mutlu olmadığın biyerde çalışmak çok zor:teselli:

ay canımcım hızır gibi yetiştin valla, ya o kadar zorki anlatamam, modern işkence yöntemi bu olsa gerek, işten ayrılırsam maddi olarak kötü olacak kalırsam da manevi bir yıkım içerisindeyim, dayanırım diyordum ama bugün bitti şu yılı bir bitireyim maddi olarakta ne olursa olsun umrumda değil dedirttiler artık, sonuçta işsiz güçsüz değiliz allaha şükür, şuan bile eski işyerim teklif ediyor döneyim diye bekliyor sadece maaşı zamanında ödeyemiyor diye gitmedim bu sene ama bin kere pişmanım maaşımı zamanında alamam belki bu da üzücü bir durum ama bunun kadar üzücü olamaz en azından huzurum yerinde olur

csnım dedğin gibi huzurun yerinde olur orası senin ikinci evin gibi evinden çok orda zaman geçiriyorsun orada huzurlu olman gerek ki potansiyelin yüksek olsun ama bazı patronlar özellikle özel sektör maalesefki bunu anlamıyor bu giderse yenisi gelir bezdirme politikası işler böle yürüyo ne yazıkki
şükretki işsiz kalmayacaksın bence bakın daha iyi fırsatlar olabilir eğer de olmazsa nasıl olsa elinin altındaymışeski işyerin orayı değerlendirirsin canım
herşeyden önce kpss yi kazanıp devlet kadrosunda olmanı dilerim canım
nasıl gidiyor çalışmalar

çalışmaya çalışıyorum diyelim dershanede fırsatım hiç olmuyor çok yoğunum ancak evde.
evde de işte oğlandan fırsat kalırsa genellikle erken yatıyor o işime yarıyor biraz çalışıyorum ama bazı günler o kadar yorgun oluyorum ki o yatınca ben de kendimi yatağa atıyorum kafamı yastığa koyar koymaz gidiyorum zaten. ama devlete atanmam lazım ya bu sene olmadı öbür sene bir şekilde bunun yolunu bulucam, yeni anlaşacağım yerle ilk etapta öyle konuşmayı düşünüyorum yaa şöyle 3-4te çıkacak gibi ayarlayacağım 4 gün çalışıp 3 gün çalışmayacağım bi şekilde bunu kabul ettireceğim. işte o zamanlarımda da kpss ye yüklenmeye çalışacağım, bu sene kazansam çok daha güzel olur ama bu çalışmayla olabilir mi bilmiyorum bazen elimden geleni tam yapıyor mutyum diye sorguluyorum kendimi ama uykuma da yenik düşüyorum akşamları

haklısın canım bütün gün çalışıp eve gelip oğlunla vakit geçirmek istiyorsun ev işi yemek derken insanın pestili çıkıyo sen genede elinden geleni yap inşallah gönlüne göre olur

Back
X