2008 Kasım Anneleri

inşallah canım benim yaa inşallah hiç bu seneki kadar çok istememiştim hayırlısı olsun artık ama yemin ederim bıktım dershanecilikten.

neyse bende kaçayım artık oğluşumu alıcam ananesiyle gezmektelerdi babamızın toplantısı var bugün anne-oğul geze geze gidelim evimize ben de biraz stres atayım böylelikle

mmmfcim çok teşekkür ederim hem yardımın hem iyi dileklerin için resmen hasta oldum bugün stresten oysaki sabah o kadar neşeliydim ve mutluydum bugün bütün günümü mahvetti salak kadın. şuan midem bulanıyor başım ağrıyor belim ağrıyor hepsi bir anda çıktı kafamçokkarıştı

slm kizlar
ya bizim bu kasim annelerinin bi doktoru vardi nerde gözükmüyo sorum vardida

ya benim oglus hala düzelmedi dün düzelir gibi oldu bügün yine kötü ishal yine devam acaba disden mi ya bazende kan bile geliyo

slm şekerler düşüncelernizle ve fikirlerinizle ortak olduğunuuz için tşk ederim işte bazen takılıo insanın aklına annemlerede kıyamıyorum bizlerin derdi yüzünden bir türlü rahat edemedler neysem bugün kontrolümüz vardı eylülle hastanede buluşup piroşa gittik herşey çok güzeldi resimler çekildik mamalarımızı yedik sohbet ettik saat 7 gibide kalktık julicim hastaymısın geçmi olsun bi dahakiine bendeyiz bekliorum şeker resimler proşta resimlerii bekliozzz piroşş biraz hava atalım sengözlerimebaksanab

ohalde ilk ben kutlayayyım mmmfçim..nice 7 aylara birlikte inşallah..

çok erknbe uyandık kahvaltımızı yaptık..1 saattir yuvarlanıyoruz uymaya niyeti yok..gece yi sormayın..abartısız 50 kere kalktı be hep ağladı..neden böyle bilmiyorum..

herkesin anneler gününü kutluyorum..allah anneleri evlatlarında,evlatları annelerinden ayırmasın..sabah sabah biz de internette bir iki video izledik oğlumla..anneler günüyle ilgili.biraz duygulanıp ağladık..ama mutluluktan tabi...

bugün buralar ıssız geçer..

herkeslere günaydıııınnn anneler günümüz kutlu olsun benim de bugün duygusallığım üstümde bütün anne-çocuk tablolarına ağlayasım var ama mutluyum allah bozmasın

çilekcim filminizi çok beğendim ben de yapıcam bir tane hatıra çok güzel olmuş yaa

dün akşam tv izliyordum babası ile oğlum bir ara ortadan kayboldu, öbür odadan sesler geliyor ama anlamadım ne olduğunu moralimde biraz bozuktu yaa o yüzden idrak edemedim, sonra oğluşumla babası geldiler baktım oğlumun elinde bir poşet sallaya sallaya babasının kucağında bana getirdiler ayy o kadar mutlu oldum ki anlatamam, gözlerim dolu dolu oldu, aldım oğlumu kucağıma öptüm kokladım, babamız oğlumun yerine konuşma yapıverdi, oğlum tabi o esnada poşetler uğraşıyor şıkırtısı falan neyse hediyeyi çıkardım bu sefer pakate saldırıyor yemek için kaydirigubbakcemile3 neyse zorlaa tam açarkeen bu seferde üstüne kustu neyse ki daha kutuyu açmamıştım biraz gülüştük sonra açtım şahane bir saat, ama çok şık bişey ne zamandır da böyle birşey istiyordum nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam, ben saatimle oğlumda kutusuyla ilgilendi kaydirigubbakcemile3 babamıza da teşekkür ettim bütün bu organize ona ait tabi, hayatımın en özel anlarından biriydi, allahın bize verdiği en güzel hediye bu çocuklar allah ayırmasın hiçbirimizi

dünkü işte olan tatsızlığı da anlattım eşime, bu sefer o da anladı artık benim yapamayacağımı sanırım ve de kadının biraz gerizekalı olduğunu, hazirana kadar çalışta sınavcdan sonra ayrıl bari dedi, böyle olmaz dedi, eski dershanemden yine sormuşlar hatta dün gelecek dimi hocam seneye biz de dimi diye, eşimde istiyor kendisi konuşursunuz demiş. dün veli toplantısdı vardı orada ben de oğlumu aldım iş çıkışı gittik babamızı bekledik, beklerken geçtiğimiz yıllardan velilerimle karşılaştım hocam bir doğum yaptınız bir daha dönmediniz ne zaman döneceksiniz, biz çocuğumuzu seneye de buraya kayıt ettirdik siz de buradasınız dimi falan dediler, ben de bakalım heralde buradayım falan diyerek açık kapı bıraktım, sekreter arkadaşla bakışıp gülüşüyoruz çok iyi hissettim orada kendimi yaa dönücem sanırım alkisalkisalkis

mmmfcim 7. ayınız kutlu olsun canıııım, küçük adamına maşalah subhanallah hastalığı da biraz iyileşti heralde hee şarkılara türkülere başladığına göre ama maşallah bir daha uzak olsun hastalık yavrularımızdan. :nazar: benimki de bağırarak eeeee diye şarkılar söylüyor:sm_cool:

Back
X