- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #28.761
yaa ben de şu pınar reklamından yapmak istiyorum ama fotolarım çok büyük çıkıyor onların boyutunu nasıl küçültebilirim bilen var mı :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
julicim benim kazmamda bisi almamis bahaneside,zaten iki hafta sonra tatile gidicez ordan istedigini alirsin diyee almadim ben oldu..
ee odun geldi odun gidicekk anliycagin,
Ahahahahahaaaaa delikafadulden Kız bozulmadın mı çilek kafa. Ben çok kötü bozuldum. Seneler sonra bugünü böyle hatırlayacağım kazmalıkla dedim bi de ohhh olsun. İstiyordum ki bir tane küçük fotoğraf makinesi ne istediğimi bile söylemiştim. Hemen elimin altında olsun hep kızımın fotoğrafını çekeyim diyordum. Benimki çok büyük çünkü sürekli çıkartamıyorum. Haa telefonum da bozuk yani ihtiyacım olan çok şey var zaten. Ondan da geçtim ne bileyim mesela babalar gününde falan ben heyecanlanıyorum bişey yapayım da sevinsin diye. Yok ayak izini çıkartayım diyorum mesela ya da hiiiç olmadı kızımın ağzından bir mektup yazayım diyorum sadece sevinsin ve özel bir şey hissetsin diye. Ama gerçekten öküz bu yaaaaa.