2008 Kasım Anneleri

herkeze günaydinn..filmimizi begenenlere tsk,ederizzz..

Tüm Anneciklerin Anneler gününüde kutlariz..

beyzmelekcim sag tarafta bi ibre var ordan ilerleit ayarliyosun boyutunu..

uuyuduk uyandik kahfalti yaptik simdi yine uyuycaz:) hadi kactim ben

günaydın kasımın en güzel anneleri
herkezin anneler günü kutlu olsun
analarını yavrusuz yavruları anasız bırakmayan hayatlar dilerim
mmmfcim 7. ayınız kutlu olsun darısı başımıza Şeniz
benim oğlumda sabah 7'de bizi uyandırdı 8'de kendi uyudu babamız mecburi işe gitti uyandı oğluşum yedi şimdi gene uyuyacak
ya bu bana böle bi günde revamı yaa ne işi bu ya
hiç adam gibi özel bir günüm kalmadı ona yanıyorum
hediyemi çok merak ediyorum hiç ortalıkta da yok
tabi merak ederken bide gelmiyormuş ne rezillik kafamçokkarıştı

anne10050.jpg

selam kızlar,
herkesin anneler gününü kutluyorum...
bu benim oğluşlarım kucağımda ilk anneler günüm çok mutluyum ..
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...

VEEE bugün bizimde 7. ayımız daha bir mutluyuz..
maytabım sizinde 7, ayınız kutlu olsun canım...

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun sevdiklerinizle güzel yavrularınızla daha nice yıllara

mmmf ve nazlımelek 7. aylarınız kutlu olsun 7., 70. yıllarınıda görün inşallah...

nazlicim ve mmf cim kutlarim 7.aylarinizi..

off cok yorgun gibiyim bugün baba ogul uyuyorlar bende ne yapsamki diye bakiniyorum..

biraz gezdik geldik acik hava ikisinide carpti herhal..

dün lokuma ciciler aldim bari atayimda makinaya onlar yikansin,yavas yavas valiz hazirliycam cünkü.

minik kuzu annesine şık bir gömlek büyük kuzu da ona uygun şık bir pantolon almış annesine :)))))
kocişte anneler günü hediyesi ayakkabı aldı bana ben krem istedikçe ısrarla siyah olsun diye tutturdu gece 12 de neden olduğu çıktı ortaya
büyük oğlumda sabah erkenden babasını uyandırmış bahçeye çiçek toplamaya çıkmışlar leylaklardan güllerden ve papatyalardan buket yapmışlar yavrum büyüdüde planlar da yapıyo casnım kuzum benim

Canım anniş arkadaşlarım hepinizin Anneler Günü kutlu olsun…

Bebişleriniz yanınızdaysa kıymetini bilin. Hele bir de hediyeniz var sa ohh kaymaklı ekmek kadayıfı :))) Zira ben bugün onca taşlamalarıma neredeyse kafasına vurmalarıma rağmen ne bir çiçek ne bir böcek hiçbir şey bulamadığım gibi bir de güne kavgayla başladım. Kızımı iş yerine getirecektim ona da izin vermedi vallahi kapıda parçalıyordum kendisini. İşte sıkmayayım canınızı diyeceğim o ki sarılın bebişlere benim için bir öpün. Ben eve gidince öyle yapıcam Şeniz

julicim benim kazmamda bisi almamis bahaneside,zaten iki hafta sonra tatile gidicez ordan istedigini alirsin diyee almadim ben oldu..

ee odun geldi odun gidicekk anliycagin,

julicim benim kazmamda bisi almamis bahaneside,zaten iki hafta sonra tatile gidicez ordan istedigini alirsin diyee almadim ben oldu..

ee odun geldi odun gidicekk anliycagin,

Ahahahahahaaaaa delikafadulden Kız bozulmadın mı çilek kafa. Ben çok kötü bozuldum. Seneler sonra bugünü böyle hatırlayacağım kazmalıkla dedim bi de ohhh olsun. İstiyordum ki bir tane küçük fotoğraf makinesi ne istediğimi bile söylemiştim. Hemen elimin altında olsun hep kızımın fotoğrafını çekeyim diyordum. Benimki çok büyük çünkü sürekli çıkartamıyorum. Haa telefonum da bozuk yani ihtiyacım olan çok şey var zaten. Ondan da geçtim ne bileyim mesela babalar gününde falan ben heyecanlanıyorum bişey yapayım da sevinsin diye. Yok ayak izini çıkartayım diyorum mesela ya da hiiiç olmadı kızımın ağzından bir mektup yazayım diyorum sadece sevinsin ve özel bir şey hissetsin diye. Ama gerçekten öküz bu yaaaaa.

ayyy üzülmeyin kızlar öle bi öküzde ben besliyorum evde
sabah çıktı hala yok ve aramadıda bizde güne kavga ile başladık
kader diyemeyiz napalım ne dersek diyelim artıkın

olur öyle şeyler
sıkmayın canınızı benim kızım çok güzel bir mektup yazmış ve harçlıklarıyla camdan şu sallayınca kar yağan şeyler varya ondan almış içinde anne kız resmi var
babamızda bir tişört ve ayakkabı almış gece 12den sonra verdiler
gündüz de gezeriz dede ama saat 12 de zor kalktı kahvaltı yaptı tekrar yattı bizimde gezme yattı herhalde

Ahahahahahaaaaa delikafadulden Kız bozulmadın mı çilek kafa. Ben çok kötü bozuldum. Seneler sonra bugünü böyle hatırlayacağım kazmalıkla dedim bi de ohhh olsun. İstiyordum ki bir tane küçük fotoğraf makinesi ne istediğimi bile söylemiştim. Hemen elimin altında olsun hep kızımın fotoğrafını çekeyim diyordum. Benimki çok büyük çünkü sürekli çıkartamıyorum. Haa telefonum da bozuk yani ihtiyacım olan çok şey var zaten. Ondan da geçtim ne bileyim mesela babalar gününde falan ben heyecanlanıyorum bişey yapayım da sevinsin diye. Yok ayak izini çıkartayım diyorum mesela ya da hiiiç olmadı kızımın ağzından bir mektup yazayım diyorum sadece sevinsin ve özel bir şey hissetsin diye. Ama gerçekten öküz bu yaaaaa.

ya aslinda cokta üzülmedim cünkü biliyordum zaten almiycagini.

onun bahanesi ben kücük seyelrle mutlu olmayan bi kadinmisim

dolayisiyla alicagi hediyeyi benim sevmem gerekiyormus.herseyi begenmiyormusum..

tatilde dgum hediyesiyle beaber alicakmis mis mis missssssss

ee dedimm Allannnnnnnnn danasii ben sana öyle böyle diil kapi kadar koycam

görürsün o zaman dedim..canin sagolsun diyorr puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X