2008 Kasım Anneleri

Gördüğüm kadarıyla bu erkekler ilk çocukta değil ikincide akıllanıyor :)))) Mmmf ile ecemim e bakarsan öyle. Zeyna canım sen kategori dışı istisnasın :)))

Denizanası buralarda mısın canım. Naber dergiyi gördün mü görüşemedik seninle

merhaba kızlar hepinizin anneler gününüzü kutlarım,

dün hiç giremedim ankaradan misafirlerim geldi, tam 6 kişi, acayip koşturdum, bugün bir kısmı gittiler annemle babam kaldı, bir hafta kadar kalıcaklar,

benim ilk anneler günüm çok güzel başladı, oğlum eşofman takım, babasıda güzel bir kolye ucu almış çok mutlu oldum, ne zaman aldı nasıl becerdi biliyorum ama güzel bir sürpriz yaptı:asigim:

nazlı ve mmmf 7. ayınız kutlu olsun, ay kocaman oldu bunlar ya, inanamıyorum valla, doğum hikalerimizi paylaşmamız daha dün gibi:))

dünü okuyamadım ama bugün henüz hediye almamış arkadaşlar eminim sizleri güzel sürprizler bekliyor, yarın dinleriz artık:)) çilekçim seninki söylemiş zaten canım tr de acısını çıkarırsın artık

benim kocişimde sürpriz yaptı ben beklemiyordum açıkçası, ama çok özel oldu aşığım ben bu adama yaa :asigim:

ama juliciğimin derdinden ben de muzdaribim bugün sabah ananesine bıraktım çocuğumu öğlende gidemedim hala göremedim anlayacağınız :çok üzgünüm:

Ya kızlar ben hala regl olmadım. Daha nhe kadar sürecek bu iş. Tamam şikayetçi değilim ama hem regl olmuyorum hem de sanki oluyormuş gibi her ay bazı günlerde sinir stres ağlama nöbeti. Sanki regl oılsam geçecek gibi tüm bunlar bir de acaba kilo vermede etkisi var mıdır bu işin. Var mı bilen?

ya kızlar ben hala regl olmadım. Daha nhe kadar sürecek bu iş. Tamam şikayetçi değilim ama hem regl olmuyorum hem de sanki oluyormuş gibi her ay bazı günlerde sinir stres ağlama nöbeti. Sanki regl oılsam geçecek gibi tüm bunlar bir de acaba kilo vermede etkisi var mıdır bu işin. Var mı bilen?

canımcım ben de ilk defa geçen hafta oldum ilk başlarda baya zor oldu uzun zamandır olmayınca kendimi liseli kızlar gibi acemi hissettim, ama cidden çok rahatladım olunca, üstümdeki baskının bir kısmı da ondanmış sanırım

julicim bende olmadim hala,dedigin gibi her ay cok stresli geciyor..

benim asiri derecede karnim agriyor sanki olucakmisi mgibi ama olmuyorum.

tatildede olmayimda ondan sonra olabilir.

selam kızlar
anneler gününüz kutlu olsun.. nasılsınız göz yaşları falan sular seller olayları ne alemde
süprizler falan neler var neler yok bakalım anlatın da dinleyek...
biz nasıl olsa eskidik...:)

selamlar,
çilek ve beyazmlek çok güzel olmuş filimleriniz bendemi yapsam acaba..:))
bizde bişey olmadı çünki biz geçen haftadan aldık hediyemizi
büyükce bir çanta tabiki oğluşlarının eşyasını rahat taşıyebileyim diye..:))
dünde gezimizi yaptık sahille indik..
yarın bir iki resim ekleyebilirim..

osf kızlar ne yorucu bi gündü yaa valla saniyesi boş geçmedi nefret ediyorum şu pazar günlerinden
bu arada akşam haberlerinde seyrettinimi bizim sahilden bombalar mermiler mühimmat çıkarıldı bende merak ettim gidelim dedim eşime sonra vazgeçtim kamerlar 5 kilo fazla çıkarıyo ya :))) size el sallıcaktım:)))))))

nazlicim tsk,ler canim..resim bekliyorum ona göre..

mmf vallahi beykoz diyince ilk sen geldin aklima,hattaa dedimki bizim mmf kafalida burda oturuyor..

esimde mmf mi?kafalimi? nasil yani sen ne diyosun yaa?? dedi:)))

cok güldüm he sonrasinda,kizim insan giderde bi ell neyim sallardii alla allaaaa

nazlicim tsk,ler canim..resim bekliyorum ona göre..

mmf vallahi beykoz diyince ilk sen geldin aklima,hattaa dedimki bizim mmf kafalida burda oturuyor..

esimde mmf mi?kafalimi? nasil yani sen ne diyosun yaa?? dedi:)))

cok güldüm he sonrasinda,kizim insan giderde bi ell neyim sallardii alla allaaaa

puhahaha ilahi güldürdün beni çilek kafa

Back
X