2008 Kasım Anneleri

ben geldim sonunda selam herkese

çilekçim güle güle kullanın cicilerinizi ve maşallah denizciğime , güneş kremi bizde bübşen aldık eşime birkaç marka söylemiştim araştırmış onu almış 50 faktör sanırım, benim denizin teni çok beyaz olduğu için hemen kızarıyor güneşte, aslında açık tenli olmasada kullanmak lazım, güneş çok zararlı çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
çilek bu arada ben oğluma yoğurt bir türlü yediremiyordum bugün elmalı baybmix aldım çok severek yedi ne yapsam vermesemmi acaba, gerçi hiç yememesindense elmalıda olsa yesinmi ne dersiniz kızlar, devam sütüde içmiyor zaten nereden kalsiyum alacak

Bende babymix deneyeceğim, evde devam sütüyle yaptığımı yemiyor oğlum çünkü.
Ayrıca güneş kremindede sanırım La Roche Posay alıcam, antialerjik, bende nemlendirici ve duş jeli onu kullanıyorum, dr. yazmıştı, oğlumada aynısını almayı düşünüyorum ama dr.a da bir sorayım olmazsa.

denizcim yogurdu hergün verme dedi iki gün arayla filan ver dedi.birde elmayi cok tavsiye etmiyor yaa..bende veriyordum ara ara..icinde hafif bi asit var midesine rahatsizlik verebilir diyor.armut ve avakadoyu önerdi yarin alayim onlari baslayim vermeye.

benimkiside beyaz tenli onun icin 60 factör verdi.

tsk,ler teyzesii..

yürü be çilek kim tutar siziiiiiii...maşallah denizciğe..listeleri alt üst ettiniz..

ya şu püre işini anlamadım.meyveli yoğur püre demişşinya..bir de yoğurdu neden hergün verme dedi dr..
hadi bakalım uzmanlık soruların geldi..cevap bekliyorum şekerimm.

biz de yarın 11 de hastaneye gideceğiz..tahllerimiz var..kana flan bi bakalım dedi doktorumuz..

çilekcim maşşallah deniz paşaya ; cicileriniz de hayırlı olsun..

bizde yemek yedik filan oturduk bi ağırlık çöktü 2 bölüm lost izledim ,çok bitkin haldeyim ama boludan kuzenim gelmiş yarım saat içinde burda olur,onu beklemem lazım eee sohbet muhabbet ,yatak faslı derken uyku yok bana yine offff..

ecemim,diloks ve eylülcük cok tsk,ler canlarim..bugün tosunum cok mutlu etti beni inanki..

ya hazir püre verme dedi,bebe bisküvisi veriyomusun diye sordu.günde en fazla üc tane dedim onuda

cok tavsiye etmiyor.bisküviler enson bi yagda kizartilir iclerinde en masumu hipp ama bana kalsa

ben yedirmem cocuguma dedi..yani varya bende sasiyorum ..he birde dediki artik disinizi fircalayabilirsiniz..

saka yapiyor sandim ama diilmis elime bi brosür tutusturdu ordada var.ben fircalayamam yaaa

yer zaten bu lokum macunu kesin.

Eurovision Şarkı Yarışması'nda hadisenin kıyafetini gördünüz mü..ben beğenmedim ya...kotla çıksaydı klibindeki gibi daha iyi olurdu..sanırım bu akşam eleme var amabakamayacağım..uyuyacağım birazdan..malum çok erken kalkıyoruz

denizin kilosu da çok iyi bence vermeyebilirsin sen çileğim..
ben veriyorum ama sadece biraz toparlamasına yardımcı olsun diye..yoksa vermesem hiç aramıyor..

ben geldim
bende ilk kez bugün bebe büsküvisi verdim kızıma babnnesi yoğurt mayalamış kızıma köy yoğurdu ımmm mis olmuştu içine 3 tane bebe büsküvisi 1 ölçek devam maması 30 ccde su koydum bayıldı benim hüptiriğim ben hazır gıdalara karşıyım babymix hüp feklan allah bilir ne kadar katkı maddesi var içinde burda bi fabrikaya yolum düştü süt ürünleri fabrikası babmın arkadaşı ortağı yoğurta neler enjekte ediyorlarmış bi duysanız şaşar kalırsınız vallahi
ya bende hadiseyi hiç beğenmedim blue jeanle daha seksiydi ben bile gözümü alamamıştım:)) ama şimdi kıyafeti çok sıradan

bugün sonunda kuaföre gidebildim saçlarımı kestirdim kaşlarımı aldırdım dip boyası yaptırdım çünkü saçım 3 renkolmuştu:D perşmebe günüde röflem yapılacak aslında bugün yaptıracaktım ama kuaförüm çok uyuşuk bi kaşı yarım saatte alıyo ama çok becerikli telefonla bi resim çekmiştim sizede gösterim durun bakem perşembede röfleli haimi gösteririm

kızlar bende elemeleri izliorum hadise berbat ötes olmuş ya bu ne bastlik insan sahne ovu yapar sesi yetmemiş die vokal eklemiler iğrenç ötesi olmuş kıyafet desen son derece rüküş kesin alır diodum ama bence bu gidile seçilmeyeblirde seçlirse seneye yokuz gibi icelandı dinledim slow ve muhteşem bi şarkı kızda öle şovuda öle tek keelimeyle süper birinci o bana göre

berbat buldum ben de hadiseyi...
yılbaşı gecesi valla çok daha iyiyiydi
performans da kötüydü bence...
hadi hayırlısı gene finale kaldı yani
inşallah pazar günü birincilikle gelir..
ama kıyafet harbi berbay ya o ne öyle...
ilk defa mesut yar'a hak verdim adam doğru konuştu...
şarkı ingilizce
kostüm arap
dansçılar rus
neresi bunun Türkiyeyi temsil ediyor anlamadım dedi adam...
haksız mı sizce...

direct yazan bölüm kopyalanıyor bacım bak oldu sanırım
bu arada güzel çıkmışsınız...
öpüyorum bebişini de...

120520091192.jpg

Son düzenleme:
Back
X