2008 Kasım Anneleri

günaydın kimsecikler yok mu daha uyanamadınız dimi köftehorlar, bakın bana gece eğlencelerden çıkıyorum sabahın köründe yine işimin başına geçiyorum kaydirigubbakcemile2

günaydın canlarım ciğerlerim:nazar:
valla dün hiç giremedim çooooooooook işim vardı akşamda kaynanagilde yemek yiyip seka parka gidip saat 12'ye kadar yayıldık
seka park müthiş bir yer deniz kenarında merak eden olursa goggle amcaya sorsun
bugün gene çok işim var
bıktım çok işlerden ya neyse Allah işsiz bırakmasın
oğluma gecikmeli pasta kestik resmini daha sonra koyarım
he bizde yazlık sezonu açtık kısa golf pantlon ve tişörtle
yerim ben bunların dolma bacakları yaww

İşte pikniğimizden kesitler....

piknik010.jpg

piknik014.jpg

maşallah subanallah sarp beye
dün kaynanamda susamlı çubuk verdi benimkine
ben çok korktum ama o tükürüğüyle yumuşatıp yuttu dişi yok zaten nası korkmayım
ben veremem sanırım tekken
glitterfy144439492D33.gif
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

alın size bir çıplakta benden:))
oyyyy oyyy yerim ben bu çıplağı yavrum benim maşallah subanallah denizanası :nazar: kocaman öp onu benim için Şeniz

günaydıın günayydıınn haydi kalk uyan
gel katıl bize gir aramıza :))))
bizde sabah erkenden uyananlardanız sabah yatk keyfi yaptıktan sonra kahvaltımızı zor da olsa yaptık babayı işe yolcu ettik şimdi oyun oynuyoruzz :))
sabah sabah ne güzel bir foto böyle allah denizin gülen yüzünü eksik etmesin maşallah ona kocaman öpüp ısırıyorum o butlarından :))
beyzamelek pek bi enerjik gördüm seni maşallahh sana da :)

evet canım valla bugün enerjiğim gerçekten nazar değmesin :nazar: kendimi çok iyi hissediyorum

kaç haftadır eşime bir sürpriz hazırlamak istiyortdum onun için uğraşıyordum, kayınbiraderimin çağırdım ankarada üniversitede okuyor, çocuğu da çok özlemişti hadi gel dedim abine de söylemeyelim sürpriz olsun, kaç haftadır derslerini işini falan ayarlamaya çalışıyordu, az önce aradı işlerini ayarlamış yarın binecek otobüse inşallah akşama burada, 19mayısı burada geçirmek için öyle ayarladık biz de tatiliz iyi olur, eşimin burada kimsesi yok yaa onun yerine ben üzülüyorum o yüzden hazırladım bu sürprizi çok sevinecek çünkü 1,5-2 senedir kardeşini görmüyor, ay çok heyecanlıyım valla yarın olsa bir an evvel sırnaşık şey hihoyyyt

günaydinnn herkeze,iyi bari cok yazmamsiniz aksam:)

bizz aksam arkadastaydik aman benim lokum nasil eglendi nasil eglendi..

kizlar cocuksuz bulsuuyorlardi beni oglusumla istediler habire kucakta gezdi

yerlerde süründü filan cok memnundu halinden yani.

denizanacim cok tatli olmus masallahh yerim onu ben.biz bugünde disariya cikicaz

avm`ye gidip siparislerimi alicam ordanda lokumun park keyfine katilicaz.bizden bu kadar

hadi artik düsmeye baslayin sizde buralara.

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar:)) bunların hepsi yemelik, zeyna maşallah canım yiğit efeye, gözüm gönlüm açılıyor bebişleri görünce seraycım senin paşayada tekrar maşallah hepsini öpüyorum bebişlerin,

beyazmelek ne iyi düşünmüşsün canım, eminim eşin çok sevinecek:))

çilek, lelal sizleri ve kuzularınızıda öpüyorum fıstıklar

bu arada diğer forumada denizin resimlerinden ekledim, bakmak isteyen olursa, orasıda mahsun ve mahrum kalmasın dedim:))

zeynacım maşallah oğluşuna ne güzel olmuş yarı yaş eğlencesi gibi ohh

denizcim ervet çok sevinecek, zamanı geçirmek bilmiyorum bir türlü, bakalım ne olacak.

denizanası maşallah çok tatlı çıkmış oğluşun güzel gülmüş..
beyazmelekcim güzel süpriz olacak eşine anlaşılan oğluşunda amcasını görecek..
çilekcim gez güzelimsizinde park geziniz keyifli olsun..

herkese günaydın
benim bıdık uyanmadan bi bakayım dedim ama uyandı bile sanıırm sesler geliii:)))
kahvaltı hazırlıcam kuzuma
bugün doktor kontrolümüz var,bakalım doktor amca neler dicek ne mamalar vercek
bu arada çok dikkatimi çekti sizler bastırıyorsunuz bebeleri
ben bastırmıyorum daha ya erken gibi geliyo bana
henüz desteksiz oturamadığını düşünürsek
en fazla 1 dk filan desteksiz oturabiliyor
bakalım bunu da soulcaklar listesine yazalım ki unutmayalım ;)
denizannem ve zeynam öpüyorum pamuk popoları
:nazar:

sağol saphiracım, benimki basmayı aştı zıplamaya başladı valla zıp zıp tutamıyoruz adamı:))
sonrada yorulup uykuya bile geçemiyor, bu arada kontrolünüz iyi geçer inşallah

bizde dün gezmelere gittik.. akşam gelicede markete gittik oğluşları arabalarına koyup çok yoruldular yoğurtlarını yiyip uyudular gecede iyiydiler..
benim kerem ve kaan da büyük galetayı ellerine veriyorum yumuşatıp yiyorlar ama daha çubuk kraker verememküçük onu çabuk kırarlar.. elmayı güzl kemiriyorlar muzuda ama bazen dişlerde olmadığı halde kocaman koparıyorlar sert elmadan şaşıyorum..

saphıracım dr. kontrolünüz iyi geçer inşallah..
kızında çok tatlı maşallah ya saçlarda var ne güzel süslersin annesi...
benim kerem oğlanda denizanasının oğluşu gibi basmayı geçti kucvakta zıp zıp zıplıyor... babası uçacak sonunda bu oğlan diyor..:))
bu hareketliliğiyle her yerde de dikkatleri üzerine çekiyor ..
dün gezmede yeni tanıdığım bir bayan görür görmez keemi aldı zıplattı oda gülüyor sıpamm..
kaanada sende gülsen zıplasan senide alırdım diyor kadın içimden aman uzak olsun dedim kaanımı hep sessiz old. için gözardı ediyor herkes en yakınlar bile üzülyorum bende onu zıplatıp oynatıyorum...

nazlıcım sağol canım evet oğluşum da amcasını görecek bu sayede,

saphiracım maşallah kızına bu ne güzellik böyle valla bu bebekleri görünce insanda dert tasa kalmıyor yahu

Back
X