2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın, mmmfcim-elifcim çöok geçmiş olsun ikinize de inşallah tez zamanda eski sağlıklarına kavuşsun yavrucaklarınız

saphiracım maşallah senin kuzuya da :nazar:

eylülcüm ilk dişiniz hayırlı olsun

eurovizyon yine tam bir fiyaskoydum, oturdum 01.30a kadar izledim, her zaman olduğu gibi yine herkes kendi komşu-dost ülkelerine oy verdi saçma sapan bişey yaa

ohooo gittim geldim hala kimsecikler yok nereye kayboldunuz ayol diye bir soru sorsam saçma olur heralde böyle bir havcada ancak benim gibi çalışmak zorunda olanlar pc başında olur heralde, neyse moralimi bozmayacağım 2 günlük güzel bir tatil beni bekliyor.

selamlar,
maytabım ve elif geçmiş olsun kuzulara..
denizanası sizede geçmiş olsun benim kaan oğlanın ayak tırnaklarıda içe dönük uzuyor batma riski var uzamış ama daha kesemedim bende.. ellerine alıştıda ayakları zor ketiriyor..
eylülcüm ilk dişiniz hayırlı olsun..
saphıra kontrolünüz iyi geçmiş..
beyzmelekcim sanada kolay gelsin..

bende kış boyu evdeydim ne çocuklar ne ben hastalanmadık artık gezmelere başladık dün bende grip olmuşum başım ağrıyor hapşırıyorum, burnum akıyor, oğluşları öpemiyorum.. inşallah onlarada geçirmeden atlatırım.. bizde de kerem çok huzursuz uyumakta zorlanıyor istemiyor çok ağlıyor bende yere koyuyorum dönüyor hopluyor zıplıyor gözleri kçülüyor zorla sallıyorum öyle uyuyor diş huzursuzluğu sanırım mam yerkende huzursuz..
bizde evin içinde kısa kollu çıtçıtlı badyle altında ayaklı tulum pantolonla gezdiriyoruz oğlanları çok sıcak oldu benim ev.. camlarda azcık açık yoksa pişecek oğlanlar..

merhaba kızlar
geçmişe bakamadım şöyle bir uğradım kimseciklerde yok zaten inşallah herkes iyidir
havalar birden bire öyle ısındıki yaz geldi artık bende 3 gündür temizlikle uğraştığımdan giremedim iki gün boyunca kadın geldi bir gün tüm evin duvarlarını sildi ikinci günde normal cam kapı koltuk temizliği yaptı evim mis gibi kokuyor çok yoruldum ama bende kışlıkları yıkayıp kaldırdım yazlıkları çıkardım
birazdan dışarı çıkacağız oğluşa yazlık kıyafetler alacaz kızda istiyor tabiki bende...eşim en iyisi evde oturalım ben başedemeyeceğim diyor ama tabiki şansı yok
neyse tek sevindirici olay oğluşum azda olsa tekrar emmeye başladı yoksa gündüz hiç emmiyordu ama bu seferde yemeğini zor yiyor bugün oğluşa brokoli çorbası yaptım pek sevmedi ama yine oyunla biraz yedirebildim
neyse arkadaşlar oğluşu hazırlayayım çıkıyoruz
tüm bebişleri öpüyorum

NAZLIMELEKCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM DİKKAT ET KENDİNE BU HAVALAR ALDATICI, MASKE ALABİLİRSİN ECZANDEN İYİ OLUYOR BEN GRİP OLUNCA ÖYLE YAPTIM OĞLUM TUHAF TUHAF BAKIYORDU YÜZÜME sırnaşık şey GERÇİ ŞİMDİ OLSAM O MASKEYİ DURDURMAZ HERALDE GÖZÜMDEKİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNÜ BİLE HEMEN ÇIKARIP ATIYOR

ECEMİM VALLA ÇOK ÖZENDİM SANA BENİM EVİMİNDE ŞÖLYEE BİR YAZ TEMİZLİĞİNE İHTİYACI VAR DİP KÖŞE NE GÜZEL SEN BİTİRİP KURTULMUŞSUN NE ZAMAN YAPARIM NASIL YAPARIM HİÇ BİLMİYORUM

Ay kızlar hepimize mi nazar değdi yoksa. Valla herkeste bir dert Allah daha büyüklerini vermesin ama kuzucuklarla olan her dert bize büyük geliyor işte.

Mmmf ay çok üzüldüm okuyunca. O bakışları bilmem mi. Kıyamam Memo'ya. Geçmiş olsun canım dediğin gibi çok sakınmamak gerekiyor ben de öğrendim bunu o yüzden dün bi badyle çıkardım gezmeye. Zaten evin için yanıyor. Üstüne kısa kollu giydiriyorum bir tek altına da patiksiz uzun penye. Bazen çorabını bile çıkartıyorum o kadar sıcak oluyor ki. Bugün de eşim diyor penyesini de çıkardım bir tek body le duruyor. Çocuğu çıkarsan dert çıkarmasan bir dert.

Eylül dişiniz hayırlı olsun dünün tek güzel haberi bu sanırım

Nazlıcım sana da geçmiş olsun.

Beyazmelek bi sen bi de ben varım galiba gene. Pazar nöbetçileri.

Dark ne yapıyor kızlar özledim onu da. Haberi olan var mı

ay kızlar hepimize mi nazar değdi yoksa. Valla herkeste bir dert allah daha büyüklerini vermesin ama kuzucuklarla olan her dert bize büyük geliyor işte.

Mmmf ay çok üzüldüm okuyunca. O bakışları bilmem mi. Kıyamam memo'ya. Geçmiş olsun canım dediğin gibi çok sakınmamak gerekiyor ben de öğrendim bunu o yüzden dün bi badyle çıkardım gezmeye. Zaten evin için yanıyor. üstüne kısa kollu giydiriyorum bir tek altına da patiksiz uzun penye. Bazen çorabını bile çıkartıyorum o kadar sıcak oluyor ki. Bugün de eşim diyor penyesini de çıkardım bir tek body le duruyor. çocuğu çıkarsan dert çıkarmasan bir dert.

Eylül dişiniz hayırlı olsun dünün tek güzel haberi bu sanırım

nazlıcım sana da geçmiş olsun.

Beyazmelek bi sen bi de ben varım galiba gene. Pazar nöbetçileri.

Dark ne yapıyor kızlar özledim onu da. Haberi olan var mı

julicim hergün zor geliyor elbet ama en zoru bu pazar günleri, halbuki tatilim var ama psikolojik olarak heralde pazar çalışmak çok koyuyor bana

Ya bi diyorum çalışmak istemiyorum artık bööö geldi kızımın yanında olmak istiyorum bir diyorum çalışmadan olmaz. Beyazmelek yok mu ortası bu işin yahuu. Bizi de öğretmen yapsınlar ne olur ki. Kızmasın öğretmen arkadaşlarımız bize. Ama en azından saati belli günü belli. Şuna bak günde 10 saat kızımdan ayrıyım. 1 yaşından sonra haftada sadece 1 gün iznim olacak. Sırf bunları düşünmek bile canımı acıtıyor.
Bir de haftanın 2 günü izin yapıyorsun zaten kaç dakika süt sağıyorsun diyen bir müdür. Yüksek beklentiler. Sen doğum izni yaptın süt izni yapıyorsun daha çok çalış diye bunları da burnundan getirmeler.
Bu da yetmiyormuş gibi çalışmaya gelince onu isterler çocuğn var demezler ama terfi işini yapmazlar. Terfi edecektim müdürüm bana sen evlisin ve çcocuğun var kusura bakma seni yapamam dedi. Buyurun burdan yakın. Zaten bu yoğunluk yüzünden de gelemiyordum siteye falan. Böyle işte sizden uzak kaldığım günlerin özeti.

Ya bi diyorum çalışmak istemiyorum artık bööö geldi kızımın yanında olmak istiyorum bir diyorum çalışmadan olmaz. Beyazmelek yok mu ortası bu işin yahuu. Bizi de öğretmen yapsınlar ne olur ki. Kızmasın öğretmen arkadaşlarımız bize. Ama en azından saati belli günü belli. Şuna bak günde 10 saat kızımdan ayrıyım. 1 yaşından sonra haftada sadece 1 gün iznim olacak. Sırf bunları düşünmek bile canımı acıtıyor.
Bir de haftanın 2 günü izin yapıyorsun zaten kaç dakika süt sağıyorsun diyen bir müdür. Yüksek beklentiler. Sen doğum izni yaptın süt izni yapıyorsun daha çok çalış diye bunları da burnundan getirmeler.
Bu da yetmiyormuş gibi çalışmaya gelince onu isterler çocuğn var demezler ama terfi işini yapmazlar. Terfi edecektim müdürüm bana sen evlisin ve çcocuğun var kusura bakma seni yapamam dedi. Buyurun burdan yakın. Zaten bu yoğunluk yüzünden de gelemiyordum siteye falan. Böyle işte sizden uzak kaldığım günlerin özeti.

işte gel de çıldırma şimdi, bizimkilerde ilk anlaşırlarken senin çocuğun var hocam sen yeterki gel sana biraz daha müsamaha göstereceğiz, daha anlayışlı olacağız dediler şimdi 5dakika geç kalsam hesabının veriyorum, geçenlerde biraz geç kaldım sabah, öğlden sonra müdür diyor bugün biraz geç kaldınız hocam diye, dedim çocuğun ananesi köyden geliyor biraz geç kalkmış otobüs, o böyle geç kalacaksa bakıcı tut diyor bana salak sinirlerimi zıplattı daha bunun gibi bir sürü şey, ben de çalışmaya karşı değilim çalışmayı istiyorum ama evet senin dediğin gibi en azından devlette olsam akşamüstü 3dedin mi işin biter, cumartesin var pazarın var, bizim birtek pazartesi ona da bazı günler toplantı koyuyorlar sabahım gidiyor en azından bu da bütün günümü zehir ediyor, ben de hesapladım eğer geceleri uyuduğumuz zamanı saymazsak günde toplam enn fazlaa zorlasan 4 saat görüyorum oğlumu çok acı geliyor yaa

selam kızlar ,

çok yoruldum bütün evi kaldırdım ,dip köşe silinmedik çekilmedik koltuk dolap kalmadı ,kızın yatağını da yatak odama aldım küçük beşiğe sığmıyor artık ..

burası çok sıcak sabahtandır bady ile duruyor melis,daha bir iki saat önce giyindi ..ayrıca hafta sonu annemde rüzgar çarptı öksürüyor hafiften ..doktoru asist şurup verdi onu içiyor balgam söktürücüymüş ,öksürdükçe balgam atıyor ..allahtan fazla değil öksürük de keyfi de yerinde yani..

slm kızlar
çok güzel bi pazardan sonra sanırım haftanın ilk günleri süper geçecek.

sabah arkadaşlarla sapancada çok güzel bi kahvaltıya gittik adamlar ağaçlar altında süper hizmet veriyo
her şey naturel taptaze uzun zamandır çocukla ve kış diye çıkamıyorduk yaz geldi süper oldu bize
sonra 1'e doğru eve geldik öğlen sıcağı geçsin oğluşum dinlensin diye sonra 4 'de çıktık ceylandan ve kanzdan oğluma ufak gardolap yaptık ahmede sandalet falan aldık yemek yedik eve geldik
benim için süper bi gündü
kociş için biraz masraflı delikafadulden
ahhh ahmedim yoktu bi tek o annanesi ve dedesi ile geredete yaylaya gittik salı günü döncek benneyaptımki

eylülcüm dişiniz hayırlı 32'side inci gibi olsun inşallah darısı başımıza
ayrıca evin temiz olunca insana bi şenlik geliyo ferahlıyor değil mi
yani en azından bana öle oluyor

ecemim sende benim gibi kocayı batırma turlarındasın
hadi hayırlı olsun şimdiden

jülicim kaç gündür gözükmemeni ne güzelde anlatıverdin
seninn adına müsadenle müdürünü boğabilirmiyim :mymeka:
insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve terbiyesiz acaba sen bir kadınsın-annesin azcık töleranstan kimseye bişi olmaz
acaba kendileri hem anne hem kadın hem çalışan olsalar hayatı bizinm kadar yürütebilirlermi
Allah bölelerini kendi bildiği gibi yapsın
çok sinir oldum dicek bişi bulamıyorum kötükedihüso :mymeka:

ooofff be bu ne sıcak yaaaaa
daha şimdiden yapıştım her yere ilerleyen günlerde ne olcak halim bilmem kafamçokkarıştı

dsc00702.jpg

Son düzenleme:
zeynacım ne güzel süper bir hafta sonu geçirmişsin ,resimde çok güzel ,geçen yıl bizde sapancadaydık bizim gittiğimiz yere çok benziyor belkide orası ,hatta biz sapanca gölüne de girdik su yılanları yanımızda yüzüyordu :)))ihtiyacım var benimde aslında belki haftaya şile ,ağva kaçarız bi yerlere 2 günlük belli olmaz..

işte gel de çıldırma şimdi, bizimkilerde ilk anlaşırlarken senin çocuğun var hocam sen yeterki gel sana biraz daha müsamaha göstereceğiz, daha anlayışlı olacağız dediler şimdi 5dakika geç kalsam hesabının veriyorum, geçenlerde biraz geç kaldım sabah, öğlden sonra müdür diyor bugün biraz geç kaldınız hocam diye, dedim çocuğun ananesi köyden geliyor biraz geç kalkmış otobüs, o böyle geç kalacaksa bakıcı tut diyor bana salak sinirlerimi zıplattı daha bunun gibi bir sürü şey, ben de çalışmaya karşı değilim çalışmayı istiyorum ama evet senin dediğin gibi en azından devlette olsam akşamüstü 3dedin mi işin biter, cumartesin var pazarın var, bizim birtek pazartesi ona da bazı günler toplantı koyuyorlar sabahım gidiyor en azından bu da bütün günümü zehir ediyor, ben de hesapladım eğer geceleri uyuduğumuz zamanı saymazsak günde toplam enn fazlaa zorlasan 4 saat görüyorum oğlumu çok acı geliyor yaa
ayyy çok sinirlendim bu müdüre şimdi...
bu adamın kesin karısı ev hanımıdır ve hayatı boyunca bu durumu hiç yaşamamıştır...
karısı ev hanımı olan erkekler bu kadar anlayışsız böyle davranır..tecrübeyle sabittir.....

eylülcüm dişiniz hayırlı olsun şekerim

b.melek ve julii..allah yardımcınız olsun..özel sektör zor..bir ara ben de çalışmıştım ama bekar ve çocuksuzsan idare eder..ama dediğiniiz gibi devlet işi gerçekten çok iyi..saatlerimiz belli..ne diyebilirim ki szie..allah yardımcınız olsun..ben bir de üzcerszi izindeyim..iyi ki de almışım..nasılsa başlayacağım.maddi olarak zor ama annelik daha zor ..

biz yine çıktık dışarı..eksikler vardı..kim alacak ki gittik iştea rüzgar vardı yine..
kısa kol giydi oğlum ama yanına yelek aldım..iyi ki almışım..bazı yerler serindi ..ama çok ilginç etraftaki diğer bebkleri gözlemledim..kimisi küçücük bebişleri kısa kol ve şortla gezdiriyor kimisi kalın giydirmiş..tezatta kaldım..ne zor bi durum...üşüdümü terledi mi...

doktorum diyor ince giysin ama rüzgardan çokiyi koru..bizim oturduğumuz yerde çok esiyor..mahalle adı da esentepe:)))

bu arada elifçim ve mmmf çim bebişler nasıl oldu..umarım iydirler..öperim onlarıı

sağolun kızlar valla ilaç gibi geldi resmen ilaç
ne zamandır çok bunalmıştım beee

kız eylül benim kocişte haftaya ağvaya kaçalım diyodu
ama benim arkadaşın kınası ve pazarda düğünü var zor yani
aslında belki aynı yere gider görüşürdük süper olurdu
bizim bugün gittiğimiz yerin adı cansu alabalık
acaba sizinki neydi

valla dilokscum ne kadar sakınırsan o kadar çöp batıyo
valla ben 2 gündür kısa kot şort ve tişörtle gezdiriyorum
elbette rüzgara tutmuyorum ama aradad da esiyo o zaman arabasının üstünü tamamemn kapıyorum
bir yerden hayata ve havaya alışacaklar kasma yani

KIZLAR HAFTAYA AHMEDİMİN YAŞ GÜNÜ
TAM 8 OLUP 9'DAN GÜN ALACAK
NE OLUR ÇOK ACİL BANA HEDİYE ÖNERİLERİNDE BULUNUN
SAKIN KIYAFET DEMEYİN 2 DOLAP VAR
CEP TELEFONU VE BİLGİSARAYIDA VAR
AKLINIZDA BULUNSUN DEDİM
AYYY NE ALCAM BEN BUNAAAAA :1shok:

selam kızlar, nazlıcım teşekkür ederim bugün biraz daha az kırmızı parmağı, kremler falan sürdüm iyi geldi, uyurken kesiyorum ben tırmaklarını ama bir daha ayaklarına dokunmam

bizde bugün validebağ korusuna gittik yürüyüş yaptık, oğluşumada iyi geliyor deniz kenarı gibi esmiyor limonata gibiydi hava,

juli, beyazmelek allah kolaylık versin kızlar, benim bu yıl programım çok güzel müdürüm çok anlayışlı davrandı, üstelik terfi teklif etti ama reddettim çok zamanımı alacağı için, ama pozisyonu eylüle kadar bekletecek belki o zaman daha sıcak bakabilirim, yalnız sizde kızmayın ama bende istifa edip özel sektöre geçmeyi yada kendi işimi kurmayı düşünüyorum, devlet işinin prosedüründen nefret ediyorum çünkü

Back
X