2008 Kasım Anneleri

asorti, lelal, geçmiş olsun kızlar, mmf sizede tekrar geçmiş olsun

ecemim 6. ayınız kutlu olsun hihoyyythihoyyythihoyyyt

kalimero ve juli bebişlerinizin saçlarını güle güle uzatın

daha vardı bişiiler ama unuttum,

haaa pirayecim bazı hastanelerin bünyesinde bebek ve çocuklar için özel kbb klinikleri var canım, burada bir hastanenin broşürünü getirmişti kayınvalidem oradan biliyorum, sizede geçmiş olsun bu arada

denizanası sağol cnma.s. kontrollere götürdüğümüz hastanedeki kbb doktorundan randevu aldım iyi bi doktor daha önce beni ameliyat etmişti bakalım piraye ye bakıcakmı
hasta olan bebklere çokk çokk geçmiş olsun
ecemim 6.ayınız kutlu olsunn....

asorti hava çok sıcak ondanda belki biraz sıcaktır gerçi 38.4 biraz fazla bir badyle tut ve 1 kaşık ateş düşürücü ver düşer inşallah bu havalarda çok dikkatli olmak lazım geçmiş olsun canım

eylül senin bebişinde bir an önce düzelir inşallah

felaket iştahlıyım 2 gündür..dün akşam 4 lü danotte aldım..2 de sütlaç..öğlen itibariyle hepsi bitmişti..ana öğünleri yazmayacağım..ısrar etmeyin lütfenn:))çok yedim çok..

slm şekerler uzun zamandır aranızda yoktum msne ara ara uğruyorum ama kk ya bakıcak zamanım olmadı tam yazıcam arda rahat bırakmıyor neysem artıkın evmdeyim rahat rahat grebilirim akşamları heralde bende bugün camları sildim perdelerimi yıkadım halılarımı temizlemeye vermiştim bi koltuklarımla kapılarım kaldı yaz temizliği tamamdır b kılıklar kalkıp yazlıklar çıkarılacak buarada şekerler dişlerimizi 5 ledik yakında 6 olucak kabarmalar var ek gıdalara başladık yavaş yavaş alışıyor ardam en beğendiği mama yoğurt bayılıyor kaşığı görürür görmez ağzını kocaman açıyor çorba ve meyva ya pek alışamadık yarın kahvaltıya geçicez yumurta sarısı pekmez bebe bisküvsi ve peynir vermeyi düünüyorum bakalım beğenicekmi
sizler neler yapıyorsunuz bebişleri hasta olanlara çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirler bizde artık evde çıtçıtlı atlet ve ayaklı pijamayla dolaıyoruz bazende ayayksız pijama gydiriyorum havaya göre geceleri ince bir örtü örtüyorum onu bile açıyor dışarı çıkarken kısa kollu atlet ve thşirt altınada ya eorfman yada kot giydiriyorum havaya görede yanıma uzun kollu bişey alıyorum diloksçum gerçektende insanın aklı karışıyor bi bakıosun kimileri incecik gydirmiş bi bakıorssun kalın en iyisi sakınmamak bizimkiler erkek erkeklerde sıcağı sevmezmiş ona göre fazla sıkmayalım

Back
X