2008 Kasım Anneleri

günaydın...napalım mmfçim yine çok erken kalktık..6 da..öyle uykum varki anlatamam..şimdi de çorbasını yapacağmın oğlumun...

yaa burası yıkılıyor rüzgardan..oralar nasıl..adım atamadık 3 gündür dışarı..bankada işim vardı halldemedim bir türlü..sanırım cumaya kaldı..ne zaman biter ki bu rüzgar

burasıda çok fena dilokscum hatta dün balkonda koınsol aynam vardı koca ayna bütün kış ordaydı bişey olmadı dünkü rüzgarda parça parça olmuş balkonun o tarafı camkırıkları içinde bende hava düzelince kaldırıcam orayı çamaşır asıyorum o tarafa sadece

ne güzel güneşe alışmıştık..her gün çıkıyorduk..şimdi çıkamıyoruz..bir de bizim binanın 4 yanı ağaç ve yeşillik..öyle sallanıyor ki ağaçlar..oturduğum yerden izliyorum..4.kattayız..

ama sıcaklarda bir geldimi fena yakacak..

pazartesi akşamı korolar yarığıyor diye bi yarışma vardı..kim elendi biliyormusun canım ya..çok merak ettim..izleyemedim..

günaydın millet
sabah erkenden kalktık dünden kararlaştırmıştık pikniğe gidecektik ama şansımıza hava kapalı çok esiyor çocuğu hasta ederiz diye vaz geçtik neyse doktora gidelim aşımızı yaptıralım bari dedik normalde 27 mayıstaydı tatilken yaptıralım dedik ama 2 ay geçmeden yapılamıyormuş neyse buraya kadar gelmişken bari boyunu kilosunu ölçelim dediler oğluşum 74cm 8400gr olmuş doktorumuz çok beğendi çok sevdi yakışıklımı eve geildik yarım saat uyudu şimdi çorbasının pişmesini bekliyoruz

Selam kızlar, geçmişi okumadım, inşallah bir yaramazlık yoktur.
Dün eşim ablasıyla bize geldi, yedik, içtik, diğer ablasına gittik, yeni ev tutmuş maltepede diye.
Allahım tam sahilde, kafelerin, restaurantların arasında, lebiderya bir yer, harikaydı oradada çay kahve muhabbeti, ablasınıda alıp, bize döndük. Bizdede süpper güzel bri gece geçirdik. Muhabbet ettik, film seyrettik.
Büyük görümcemle geçen yıl santoriniden aldığımız şaraplar vardı, ondan açtık, bende 1 kadehcik kaçamak yaptım :jeyyar:(bebişim gece mamayla idare etti o yüzden).
sabahta kalktık, şimdi görümcemdeyim, Leventte oturuyor, bende oğluma bugün alışveriş yapıcam.
Bu tarafta bildiğiniz güzel mağazalar varmı?
LCW fab. sat. mağ var birde venice onlara gideceğimde, mothercare varmı buralarda.
Adidasında mağazası var, orayada uğrarım. bunların dışında başka varmı kızlar bu tarafta.Fikri olan yazıversin bana. aklıma gelmiyor şimdi başka benim.
hepinizi ve bebişlerinizi öptümmmmm...

selam bayanlar,
gününüz aydın olsunnnnn..
bizde babamızbugün geç gideceğiiçin 10,30 kladar uyumuşuz..
buralarda çok rüzgarlı2-3 gündür bizde çıkalım diyoruz rüzgardan çıkamadık.. oğlanlara yazlık bişeyler alacaktık..yarın ne olursa olsun çıkmaya kararlıyız..
zeynacım geçmiş olsun oğluşuna..
eylülcüm sizde cicilerinizi güle güle kullanın..

selam kızlar
çojjj yoğundum anca düşebildim
sabah 6 da başladı her zamanki gibi mesaim
saat 8.30 da aşıya gittik bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan yedi oğlum
yavrum birinin acısını unutacakken yenisini yedi
nası bakıyordu yüzüme napıyon sen bana kurtarsana sen annesin diye senağlama
umarım ateş yapmaz şu ana kadar bi numara yokmuş

dilokscum p.tesi günki korolar yıkılışıyorda bursa yani nalanın ekibi elendi
bence öykü-berk ve ferdi tayfurunda gitme haftaları yakındır

burda rüzga yok ama hava kapalı ve hafif serin
değerini bilmek lazım yazın yeterince yanacağız zaten

waikikinin fabirka satış mağazası neresi kızz . ben bilmiyorum valla:) profilonun karşısında c&a var belki sizin ordada vardır ama ben hep ordan alıyorum da ondan didimm:)

selam kızlar
çojjj yoğundum anca düşebildim
sabah 6 da başladı her zamanki gibi mesaim
saat 8.30 da aşıya gittik bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan yedi oğlum
yavrum birinin acısını unutacakken yenisini yedi
nası bakıyordu yüzüme napıyon sen bana kurtarsana sen annesin diye senağlama
umarım ateş yapmaz şu ana kadar bi numara yokmuş

Bugün bizimde aşımız vardı 3 tane bacaktan bide ağzına damla olarak damlattı çığlığı bastı yavrucum babasınada küstü bacağını tuttu diye senağlama
ben zaten daha aşıya gitmeden sıkıntıya giriyorum ah kıyamam kızım iğne vurcaklar ağlıycak diye aşı günü bunalım takılıyoruz yani :(
İnşallah ateş olmaz sürekli kontrol edin dedi hemşire :nazar::nazar:

EVET MİNİK BENDE HEP STRES YAPIYORUM ŞU AŞI GÜNLERİNİ
ASLINDA SAĞLIKLARI İÇİN AMA İŞDE ANA YÜREĞİ KIYAMIYO
BİZİM HEŞMİREDE HEP TEKRARLADI TAKİP EDİN ATEŞİNİ YAPABİLİR DEDİ
BEN AA ORDA HEMEN ŞURUBUNU VERDİM DAHA HAFİF ATLATMAYA YARDIMCI OLUR DİYE

ÇİLEK KAFA NERDE YA YA GELDİMİ YOKSA TÜRKİYEYE
DÜNDE ÇIKMADI SANIRIM SESİ MERAK ETTİM VALLA :çok üzgünüm:

ASORTİ KAFA KESİN HALA SOKAKLARDA KALMIŞTIR GİREMİYORDUR EVE kaydirigubbakcemile4
O DEĞİL GELİNİMİDESOKAKİ YAPTI KENDİ GİBİ YANARIM YANARIM ONA YANARIM

slm şekerler bende evimdeym artıkın birazdxan pazara çıkmak istiom ama arda beyle nasıl çıkıcam onu düşünüyom havada soğuk mecbur napan görümcem ben alırım marketten dedi ama görmeden almayı sevmio0m bide pazarda aklıma gelio diğer alıcaklarım ya bey sorjam size ben kahvaltıda bi ç.kaığı pekmez 3 bisküvi biraz peynir ve yarım yumurta sarısını karıştırıp veriyorum çok az oluyo kasenin dibinde siz ne veriorsunuz bana tarif versenize

yan işlerim çok yoğun bakamıyorum pofffffff:((((
zeynacım kıyamam ben ona yazık bizimde 31 mayısta var bakalım ne olacak bende çok kötü oluyorum aşı günlerindeeeee:((((

seda ben bebelac kahvaltı çeşitlerinden biri veya birkaçını karıştırıyorum devam sütü ile hazırlıyorum zaten.peynir+yumurta+ceviz ekliyorum pekmez verilmez diye biliyorum peynirle.

Back
X