2008 Kasım Anneleri

diloksçum nasılsın cnmcım ben o hazırlardan kullanmıyayım diorum ama herkes kullanıyor sanırım zararlı değlmi onlar ya onun yerne evde hazırlayabileceğimiz alternatifler ne evde hazırladığım 3 bisküvi birraz peynir yarım yumurta ve biraz pekmez kasenin dibinde azıcık oluyor ne yapsam acaba o kadarda yeterlimi sizinkiler ne kadar oluo

canım yeter tabi onların midecikleri ne kadarki yumurta bisküvi hep tok tutar canım bende o kadar yapıyorum

sedacım mama koymak istemiyorsam sütünü sağıp onun içinde hazırla..ama mama ve kahvaltılıklar tok tutuyor diye veriyorum ben..

pekmezi ben çorbadan önce veya sonraki bir zaman diliminde 1 çay kaşığı veriyorum..
cevizi denizin dediği gibi yumurtayla güna aşırı vereceğim..

1-2 ay sonra çilek viçne doğal doğal çıksın reçel yapıp kahvaltısına katacağım..
bir arkadaşım da (9 aylık bebeği)bebeği sabah emdiği için 1 sat sonrasında senin verdiklerinlerini portakal suyunda veriyor..

anladım şekerler hazır kullanma taraftarı değilim zorda kalmadığım sürece biraz karışık oluyor yaptıklarım ama afiyetle yiyor karışımı doktoprada sorayım ağır derse onun önerdiği tarifi yaparım neysem kociş geldi mama yiyelim gelrim mucuksss hepinize

waikikinin fabirka satış mağazası neresi kızz . ben bilmiyorum valla:) profilonun karşısında c&a var belki sizin ordada vardır ama ben hep ordan alıyorum da ondan didimm:)

waikiki leventte metro girişinin az ilerisinde, c&a ya almanyada gitmiştim burda hiç gitmedim, o zaman bebek yoktu, hatırlamıyorum bebek kıyafeti varmı? yarın cevahire gitcem, mothercare var, ordan sandalet bakıcam, şuan en çok o lazım bana, fikri olan yazsın arkadaşlar levent,mecidiyeköy civarı bebek malzemeleri nerde var en çok?

ayyy oğlum ıspanaklı havuçlu patatesli enginarlı çorbayı sevdiiiii çok sevndimmm elma muzu yedirirken lifl die canım çıkıo mdesini bulandırıyo ama bieyi severek yediğinde bende rahat oluyorum ohhhh şükür ya bide bişey sorucam ben fazla yapıorum genelde çorbayı ayarlayamıyorum elim fazla ertesi güne yiyebiliyorlarmı bu çorbaları yoksa hergün günlük mü yapılmalı

bebeklere günlük yapıyoruz hep çorbayı, sanırım ertesi güne besleyizi değeri kalmaz pek.

lcw ye gittik, adidasa ve venice ama oğluma bişecik bulamadım, yine kıza doldurduk bisürü şey.

Yarın umarım bişeyler çıkar cevahirden...
kendinizee iyi bakın, iyi akşamlar...

slm canlarım
kendimi fena yorgun hissediyorum işlerim çok yoğun kafamı kaşımaya vaktim kalmıyooo bi kafamın dağıldığı yer bura burayada uğrayamıyorum bende daha başladım kahvaltılara malum kasım ayının en küçük cücüğü biziz:))1 hafta var 6.ayımızın dolmasına bende önümüzdeki hafta başlamyı düşünüyorum kahvaltıya pompam bozulmuştu 1 hafta pompasız kaldım kızımda göğsümden sadece geceleri emdi ve sütüm çok azaldııı biran önce başlamak lazım allahtan kızım çorbalara bayılıyorrrr ya siz bebişlere şeftali veriyor musunuz?

verebilirsin şeftali canım, bugün dra sordum çilek, kivi, muz verme dedi diğer meyveleri verebililirsin dedi,

bu arada çilekten duymuştum dr u avakado ver demiş, bugün aldım, bebek için nasıl hazırlanmalı bilmiyorum ama, kendimize hazırladığımız gibi zeytinyağlı falanmı vericez bilen varmı

bende kahvaltısına bi parça tamekmek içi koyuyorum dr sordum çok iyi yapıyosun dedi 3 tanede bisküvi yumurta koyduğum gün bisküvi sayısı 2 oluyo ceviz içi peynir ve ıhlamur bizim kahvaltımızda bundan ibaret

bizde yarın etli çorba içicez ilk defa bakalım sevicekmi benimki tavuklu çorbayı seviyo ama kıymalıyı yemedi bakalım ete tepkisi ne olacak dr umuz ısrarla tamam tavukta yesin ama ette yiicek mecbur kan yapıcak dedi kabus gibi yaws neyse bunada şükür yemeyen çocuk zor muşş

ben geldim kimse kalmamış yaaaa...:()
denizanası ve dilek sağolun kızlar dedğim gibi öyle sıralayınca çok iş yapmışım gibi gözüküyor..
oğlanlar yerde yuvarlanmaya alıştılar seriyorum çarşafı onlar yuvarlanırken bende işleri daha rahat yapıyorum..
mısırlı çavdarlı bende koyuyorum üzerinde devam mamasıyla hazırlanır dediği için 1-2 kaişkta bebelac koyuyorum(bazende meyveli 8 tahıllı kahvaltı maması hangisi denk gelirse) 2-3 bisküvi az peynir ve az pekmez peynirle pekmez bir arada olmuyormuş ama bazen peynirsizde hazırlıyorum .. yumurtayı hiç bu karışımlara koymuyorum onu kahvaltıda bizimle ekmekle yiyor benim bıdıklar.. ıhlamuru bende deniyeceğim.. su yerine mamaları ıhlamurla yapmak güzel bir fikir..
lavişşşcim maşallah kızına ya çoook tatlı çıkmış.. böyle allayıp pulladınızmı kızlarınızı içim gidiyor yavssss..

Back
X