2008 Kasım Anneleri

saphıcım yaşına kadar son aşılarınız he..
geçmiş olsun kuzucuğa şimdiden..
daha öncekilerde ateşlenme durumu olduysa gitmeden önce azcık şurup ver istersen..
bende aşıdan hemen sonra olmasın ateş diye vermiştim...

günaydın herkeslere
burayı çok özledim son günlerde öyle yooğunum ki bi türlü fırsat bulup giremiyorum
geçmişi okuyayım yavaştan biraz buraya vakit ayıracam bugün kararlıyım
bu arada sabah sabah öyle bir uyandım ki
eşim adres değişikliği için belediyeye gidicekti
bunun için 3ümüzün nüfus cüzdanı lazım
zehranın kini bulamadık bi türlü
sonra hatırladım ki
sağlık karnesini n içinde ve ben sağlık karnesini pazartesi aşıya gittiğimizde hastanede bıraktım
eşim hastaneye gitti işten önce inşallah bulurlar da uğraşmayız bi daha yeniden çıkramak için
emzirme odaında bıraktım galiba kızın altını değiştireyim derken
öff
ben de kafa nmafa kalmadı yaa
alın ve yerine bir saksı koyun aynı işlevi görür yani-tatlicadiarzu-

bizi beğenen tüm teyzelerimize teşekkür ediyoruzzzz:))saphiracım renkli şeyleri seviyorummm canımm:)
nazlıcım bende hamile kalmadan önce erkek kıyafetlerine bayılırdımmm minik minik süveterlere,kot pantolonlara ama kız bebeb-ğini giydirmek çok daha zevkliymişşşş:D

günaydınn kızlarr
epeydir giremiyordum kk ya malum Duru rahat bırakmıyor hastalanınca iyice nazlı bişey oldu :))
neyseki biraz daha toparladık ama geceleri burnu tıkandığı ve nefes almakta zorlandığı için uykusunda sürekli kalkıyor bir atlatsak çok iyi olacak.
geçmişe bakamadım kızlar herkesler iyidir umarım
sayfayı açtığımda gördüm laviş maşallah senin kız kocaman olmuş.

Günaydın kızlar. herkes yoğun herkes girememekten şikayetçi tabii ben de. Neyseki bugünden sonra izinliyim 2 gün annemde olacağım gene giremem herhalde. Laviş çooook tatlısınız kocaaman olmuşsunuz gerçekten de. Öpüyoruz kızınız o büklümlerinden.

vaaoovv süper ewylülcüm :)) nooluyo öyle olunca ?
heberin yokmu hediye veriyolar kaydirigubbakcemile3

o ne beee :çok üzgünüm:
sen anlamassın hadi git yat :delphin:

nazlıcım iyiyim cicim ,misafir gelcek onu bekliyom ..
bu arada asortie nerde yaa ne zamandır yok ,eylül iyileştimi acaba merak ettim.arayan varsa bi haber versin..

evet bayadır gelmiyo asorti çilekte fırsat bulamıyo herhalde toparlanmaktan ama gitmeden bi Allahaısmarladık der herhalde ne de olsa 4 ay özleticek kendini anasını bulunca bizi unutuyo

günaydın kızlar bu arada:))))

Back
X