2008 Kasım Anneleri

ben geldım hanımlar
oglum hasta oldu cok rahatsız
dun hemen gıttım annem arayınca yanıyordu yavrum
benı arayana kadar sırkelı bezle sılmıs ılık suyla yıkamıs ve esımın bıraktıgı calpolden bır olcu vermıs ama nafıle
hemen olctum 38,9 cıkmıstı bu kadar sey yapıldıgı halde
hemen acıle goturdum kucakladıgım gıbı
kan ve ıdrar testı yaptılar atesı daha da cıkmıstı sanırım hemsıreler uzerındekı son parca kalan badısını de cıkararak buz gıbı suyla ıslatıp sıktıkları beze sardılar yavrumu
butun acıl servıs ınlıyordu cıglıklarından
omrunun aglama rekorunu kırdı yavrum
gec vakte kadar bu ıslem her 5 dk bır tekrarlandı kucagıma aldım o ıslak bezle sarıldım yavruma sırılsıklam olduk annem esım ben
atesı 37,5 olunca cıktık eve geldık ama gece hıs uyumadı
sabaha kadar nobetteydık ıkı kez calpol verdım cıplak bırsekılde yatırdım ama uyuyamıyor ınlıyor yavrum
bugun tekrar kendı doktorumuza gıdıcez
acıldekı doktor kulak ve bogazındakı kızarıklıktan olabılır ama kalbınde ufurum duyuyorum atesı gecınce bır daa baktırın dedıler
dua edın yavrum ıyılessın gozlerının ferı sondu resmen kuzumun

Kalimerocum çoook geçmişs olsun ay ne oldu bu çocuğa böyle. Neden olmuş kalbinde ufurum ne demek yahuuu. Diş falan da böyle ateş yapmış olabilir mi. Dua edicem inşallah iyileşir ay canım içim sızladı

günaydın şekerler lavişçim gelinime çok iyi bakmışsın 41.5 kere maşallah bi kez daha aşık olduk cadıya
eylül kız sen bağa söle neymiş o bakem benide yapsınlar :D
kalimerocum geçenlerde aynı olay bizim baımızada geldi acillerdeydik sabah 4 e kadar adam kakasını yapınca bi rahatladı sorma gülücükler konuşmalar meğer ek gıdalar hazımsızlık yapmış testlerde de biey çıkmadı allaha şükür inşallah senin bıdığında bişeyi yoktur
buarada herkes girememekten ikayetçi kk ya bu yaramazlar biraz daha büyünce hiç fırsat kalmayacak çok özlicez birbirimizi gibi gelio ahamda uyandı b

çok geçmişolsun miniğim..fitil vermediler mi..çok yükselmiş gerçekten..ben 38 i geçince verdim 1 kere..

umarım bir şey yoktur..ateş hakikaten üzücü bir durum...tv de bir uzman anlatmıştı..bebeğe sirkeli su olmaz demişti..ılık su..bilgimiz olsun.bende öyle biliyordum..

kalimero çok geçmiş olsun tatlım salı günü iğneye bizde medipole gitmiştik aynı durumda olan acilde bir bebek vardı. bebeğin altında sadece bezi çıplak çıplak dolandırıyorlardı nasıl ağlıyordu o da garibim.
evet koca kışı kazasız belasız atlatıp bu sıcaklarda hasta olduk. ama zaten tam hastalık havası bu havalar.
hayırlısıyla şu günleri de atlatalım allah daha beterlerinden korusun.
bu arada son durumlarını bizi de haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz tatlım

valla havalar çok kötü kızlar szlerde dikkatl olun güneşe aldanmayın bizim burda felaket rüzgar var fırtına gibi güneş var ama rüzgar berbat resmen camlardan uğultu sesi geliyor biraz daha sabredelm güneş var die çıkmayalım derim bu yaz öle fazla sıcak geçmicekmiş öle duydum söyleyenlerin yalancısıyım

ah kalimerocum içim yandı okurken Allah acil şifalarversin kuzuna
bu çocuklar neden bu kadar hasta olmaya başladı yaa
sen güvendiğin doktoruna git canım bu zamana kadar üfürüm falan yoktu belki yüksek ateşten olabilir ay ne zor yaa çocuk büyütmek en zor büyütülen yavru insan yavrusuymuş ne kadar doğru
tekrar geçmiş olsun miniğim sakın habersiz bırakma bizi

replerinizin üzerinde maouseyi gezdirirseniz kendinize bırakılmış mesajlar bulacaksıznı eylül kafa ondan bahsediyo özel üye olmuşta kendisi
ben nicedir özel üyeyim ama hiç hava attımmı ayol:1closedeyes:

kaimerocum çok geçmiş olsun kuzum
ateş mahvediyo çocukları biz bile ateşlenincene hale giriyoruz bide onlar küçücük
umarım en kısa zamanda hatta hemen iyileşir

selam bayanalr,
kalimerocum çok geçmiş olsun..
tam geçiş dönemi hava rüzgarlı polenler uçuşuyor çok dikkat etmek lazım..
bizde kaç gündür rüzgardan çıkamadık..
bugün babamız evde bir pazara uğrayalım diyoruz biraz daha sakin hava sanki...

ben geldım hanımlar
oglum hasta oldu cok rahatsız
dun hemen gıttım annem arayınca yanıyordu yavrum
benı arayana kadar sırkelı bezle sılmıs ılık suyla yıkamıs ve esımın bıraktıgı calpolden bır olcu vermıs ama nafıle
hemen olctum 38,9 cıkmıstı bu kadar sey yapıldıgı halde
hemen acıle goturdum kucakladıgım gıbı
kan ve ıdrar testı yaptılar atesı daha da cıkmıstı sanırım hemsıreler uzerındekı son parca kalan badısını de cıkararak buz gıbı suyla ıslatıp sıktıkları beze sardılar yavrumu
butun acıl servıs ınlıyordu cıglıklarından
omrunun aglama rekorunu kırdı yavrum
gec vakte kadar bu ıslem her 5 dk bır tekrarlandı kucagıma aldım o ıslak bezle sarıldım yavruma sırılsıklam olduk annem esım ben
atesı 37,5 olunca cıktık eve geldık ama gece hıs uyumadı
sabaha kadar nobetteydık ıkı kez calpol verdım cıplak bırsekılde yatırdım ama uyuyamıyor ınlıyor yavrum
bugun tekrar kendı doktorumuza gıdıcez
acıldekı doktor kulak ve bogazındakı kızarıklıktan olabılır ama kalbınde ufurum duyuyorum atesı gecınce bır daa baktırın dedıler
dua edın yavrum ıyılessın gozlerının ferı sondu resmen kuzumun

minikim ne zor bişey bu yaa
gölzerim doldu resmen okurken
bebeğim nasıl sıkıntı yaşamıştır bu işlemler sırasında
belli bi rahatsızlığı olmadan böyle ateş çıkarmı yaa??
bi de juliye katılıyorum
üfürme nedir ben ilk defa duyuyorum bilen varsa anlatsın

RAbbim acil şifalar versin

replerinizin üzerinde maouseyi gezdirirseniz kendinize bırakılmış mesajlar bulacaksıznı eylül kafa ondan bahsediyo özel üye olmuşta kendisi
ben nicedir özel üyeyim ama hiç hava attımmı ayol:1closedeyes:
hiçççç :dilcikar:
ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıp
öğrenmeye çalışırken öğretmeyenlere HAYIRRRRRRR !!!
bu öğretim sistemine HAYIRRRRRRRRR !!!
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Üfürme değil Üfürüm.kalp bölmeleri arasında normalde olmaması gereken açiklık(delik)varsa, ve bölmeler arasında kan geçişi varsaBüyük damar çıkışlarında darlık varsa veya kalp kapakçıklarında doğuştan veya sonradan olma yapısal bozukluk varsa üfürüm denilen bir ses duyulur.Duyulduğu yere ve şiddetine göre derecelendirilip değerlendirilir.
Bazan da hiçbir patalojik bulgu olmadan da üfürüm duyulabilr.Bunların ayrımının doktor tarafından belirlenmesi gerekir

ALLAH KORUSUN BÖLE BİŞİ DEĞİLDİR BE KALİMERO DOKTORUNA GİT

inşallah değildir kalimerocum bence ateştendir o bide sürekli takip eden dr olmadığı için söylediği havada kalmış sen kendi doktorunuza git bakalım ne diicek
valla ben kendi doktoruma sormadan büyük oğluma bile verilen ilacı kullanmıyorum çok güvendiğin doktoruna git ve bizede haber ver yaa tekrar geçmiş olsun ömür törpüsü bunlar

kalimero canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm hemen iyileşşsin minik erkeğin inşallah dua edicem canım benim en korktuğum şey ateş geçmiş olsun tekrar canımmm

Back
X