2008 Kasım Anneleri

saolun kızlar ben de daha rahatım ama yıne de nedense ıcımı kemıren bır kurt var
bır de oglum sersem gıbı
hanı uyumak ıstemeyen ama uyku modunda sureklı halı
bu normalmı
atesı de dustu ayrıca

kalimerocum kuzular hastalandığında anneler hep öyle oluyor içlerini kemiren kurt sürekli iş başında ...
şuanda bende de öyle eskiden annemi günde 10 kere arardım şimdi 20 kere arıyorum kadın rapor vermekten yoruldu ben aramaktan yorulmadım ..

çileğim gidiyosun he artık güle güle git güle güle gel arkadaşım özliicez seni:a015:

canim benim cok saol..gidiyoruz yine bakalim insl.iyi gecer tatilimiz.

annemlerden girerim diyorum ama orda daha bi yogun oluyorum sanki.

cok özliycem hepinizi..ara ara firsat bulup bakmaya caliscam hep iyi kalin emi..

lelal dogru o kurt hıc mola vermıyor
bılmıyorum sabahtan berı yanındayım kıpırdasa buradayım oglum dıyorum
uyandı annem aldı ama hala uykusu var gıbı ama uyumakta ıstemıyor
eskısı gıbı gulemıyor yavrum
belkı de ben cok evham yaptım bılmıyorum

denizinanası bir buluşamadık valla seninlede eskiden yakındık buluşamadık ya bak şimdi uzak olduk kesin buluşuruz bu işler hep böyle oluyor çünkü. bu yakın zamanlarda ikea ya gitmem gerekli hafta sonuna ayarlayalım da aslında buluşturalım bizim kuzuları
ama önce benim cimcimenin biraz daha toparlanması lazım.hala hırıl hırıl ciğerleri kuzumun arada öyle bir öksürüyorki sanki ciğerleri çıkacak sanıyorum. :((

buluşalım valla canım, şimdide çok uzak sayılmayız, bulgurluya taşındım demiştin yanılmıyorsam, bende ümraniye çarşıdayım, ikeaya giderizde cuma gitmek lazım hafta sonu çok kalabalık oluyor sevmiyorum, hafta içi süper orası, birde rüzgar olmayan gün gidelim meydan hep esiyor zaten, bugün uçuyordur heralde

çilekcim güle güle git bizi unutmadan geri gel, özleyecem seni, lokumunuda senide kocaman öpüyorum canım şimdiden iyi yolculuklar

Selam kızlar, dünden beri uğrayamadım ama zaten kimsede beni merak falan etmiyor.:çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3

Kalimerocum çok çok geçmiş olsun canım, Allahtan annen o ilk müdaheleleri yapmış, yoksa kimbilir kaç olurdu ateşi bebişinin.
Şimdi daha iyi olduğunada çok çok sevindim.

Çilek sende güle güle git, gerçi nerden nereye gideceğini bilmiyorum, :sm_confused:malum geç katıldım gruba ama yolunuz açık olsun, sağlıcakla gidin İnşallah.

Seda geçmiş olsun canım, inşallah dr.a gittiğinizde bişey çıkmaz, maytabında dediği gibi çoğu geçiyor zaten, umarım seninkindede bişicik kalmamıştır.

Dilokscum artık bizimkide pek emmiyor, sütümde azaldı sanki, bende ihmal ettim aslında. dr. fazla kilo almamış diyince mamaya daha fazla düştüm kilosu artsın diye ama dünden beri daha fazla vermeye çalışıyorum. Bakalım, inşallah kesilmezler sütten...

seyracım, bebişin uykusu geldiğinden ovuşturuyordur gözlerini muhtemelen ama uykusu yokkende yaparsa bir dr.a gösterv istersen.

Lavinyacığım, bebeğine maşallahhhh, çok tatlı, tombiş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Benim bebeğim daha ufak tefek sizinkilerin yanında, boyuda kısa, dert etmiyorum tabii şimdiden belli olmaz, hem bende eşimde boyluyuz, kızımda öyle, uzar herhalde belli bir zamandan sonra. Allaha şükür sağlığı çok iyi, doğduğundan beri biraz hırıltısı var ama dr.u ciğerlerden değil dedi, sorun değilmiş. Kızım çok ateşlenirdi hatta 1 senedir falan yok ateşlenmesi, daha yeni geçti ama oğlum o yönden daha dayanıklı Allaha şükür. Sadece çok terliyor, bende soyup soğana çeviriyorum.

Haaa bu arada ikea ya falan gidecek kişiler (onlar kendisini bilirleryerimseniben)
bizede haber verin yaaa, totomuzun dibi orası, belki maytap da gelir, kavga çıkarıcam en sonunda, öyle özel geziler falan bozuluyosss ama...

Hepinizi öpüyorum, sanırım unuttuğum kimse kalmadı,

Birde diğer hasta olan bebişlerede çok çok geçmiş olsun....a.s.a.s.

aaa vermezmiyiz ne güzel olur şöyle kalabalık bir grup anne ve bebeği:))

Valla süper olur, meydanda harika bir seçim, gelebilen herkes gelir, resimler çekiniriz, güzel hatıra olur gerçekten.
Merakla bekliyorum buluşmayı...

şimdi hava durumuna baktım da ööğğ oldum..bugün rüzgar 25 iken yarın 31 miş:(((demek yarın da evdeyiz..

ühühühüüüü, ya benim oğlum çok alıştı gezmeye, evde olunca uyumuyor, dışarı çıkınca sanki bütün enerjisi bitiyor, eve gelince mamasını zor yiyor, hemen uyuyor.:ecrin_bebek:

Kızlar bu arada 1 buçuk satte sadece 2 konu okuyabildim, 2008 kasım anneleri ve müge anlıyı, anam ne çok yorum yazılmış yoruldum valla..mirmirmirmir

Nazlımelek te çok komik bişey yazıyor duygu kompetanı falan diye :))) çok güldüm o olsa olsa mama kompetanı olur yahuuuu
ee o kadar mama yetiştirme çabasından birde örnek kişilik seçmişler bacımmm...:))
biz daha vazgeçilmez olma yolundayız
millet duygu kompedanı olmuş yaaaaa delikafadulden
niye gııı kıskandınmı seninde dah çabalaman gerekliymiş hadi kolay gele..:))
bende ufurum yok demesıne sevındım ama yıne derın bır ohhhh cekmek ıstıyorum
onumuzdekı hafta bır daha baktırıcam
allah kımseyı evladıyla sınamasın cok zor
ınsanın elı ayagı baglı caresız kalıyor
kalimerocum çok sevindim üfrüm olmadığına hadi sizede geçmiş olsun
Kalimerocum geçmiş olsun canım Allahtan birşey çıkmamış Allahım korusun meleklerimizi
Kızlar ya benim kızım eliyle sürekli gözlerini kaşıyor içine dalıyor korkuyorum incitecek diye acaba uykudanmı yapıyor ama sürekli
seyracım benim kerem oğlanda çok kaşıyor özellikle uykuya geçeceği zaman iyice kızartıyor resmen elini tutuyorum öyle sallıyorum iyice kızartmasın diye iyice yorulunca yapıyorlar sanırım..
benim ardanın doğduğunda üfürüm çıktı eko çektirdik ufak bir delik ve damardan kan geçiodu iğne delği kadar doktor genelde çoğu bebekte olur 6.ayda getir tekrar bakalım dedi daha gtmedik bende en kısa zamanda baktırıcam inşallah bizde de bişey çıkmaz kalmerocum çok sevindim bişey çıkmamasına cnm
sedacım sizede geçmiş olsun küçük bişeyse kendiliğinden kapanır belkide kapanmıştır yaa.. inşallah sizinde kontrolünüz iyi geçer..
maşallah kuzuya öptüm tontiş yanaklarından..a.s.
çilekcim güle güle git canım kendine ve kuzuna iyi bak.. kendinide çok özletme emi...:1rolleyes:
kızlar buluşun buluşunnn bana geleceklerdi en son ama ne oldu ses çıkmadı maytap hanımdan..biz iki bebeyle bir yerlere gidemiyoz szin gezin fotoları koyun bizde gelmiş kadar olalaım...:smiley-cool:

kalimerocum geçmiş olsun

Benim minnoşta kaç haftadır düzelmedi.burnu fış fış birde öksürük çıktı,aşısı 2 hafta gecikti,dün yaptırdım ancak hepatiti diğerinede cuma gel dedi ama ben pazartesi yaptırcam.

Back
X