2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
geçmişe bakamadım.geçmiş olsun diyen ve hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.akşam vaktim olursa bakarım geçmişe.

duru çok tatlı çıkmış lelal.
yazlıklar giyilmiş.

ben hiç yazlık giydirmedim daha kızıma.

Hangi GÜNEŞ KREMİNİ KULLANIYOSUNUZ?

netten sipariş vericemde bilemedim.
sebamed,chicco,niveave coppertone arasında kaldım.
sürümü kolay aynı zamanda cilt için en koruyucu olanı olsun istiyorum.hepsi 50 faktör ama yinede kullananalara danışmak istiyorum

biz başladık bir süredir kullanıyoruz bübchen almış eşim 50 faktör, sürümü fena değil sanırım korumasıda iyidir

beyazmelek geldim ben:)))))

sende hoşgeldin?

kızım hastaydı evde misafirlerim vardı ve byüüüüüük temizlik vardı gelemedim.şimdi bitti hastalığımız temizliğimiz ve misafirlerimiz de gitti.ceren izin verdikce gelirim yine

CANIIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HEM KIZIN AÇISINDAN, HEM DE TEMİZLİK VE MİSAFİRLER AÇISINDAN kaydirigubbakcemile3

BEN DE ALMADIM DAHA YAA ÖNERİLERE AÇIĞIM BENDE, SPREY ALMAK MI DAHA İYİ YOKSA NORMAL KREM ŞEKLİNDE Mİ ACABA

bende henüz almadım güneş kremi çünkü henüz kısa kollu giyip sokağa çıkmıyoruz ,yüzünüde güneşten koruyorum şimdilik ,fakat ağustosta tatil planımız var ve güneş kremi,sivri sinek kovucu sprey,böcek sokmalarına karşı krem ve yanıklar için krem alıcam kızıma ,bir ara alışverişe çıkmak lazım tatil için ,ama şu sivri sinek kovucuyu bir an önce almalı chicco nun ki çok etkili ben bile kullanıyorum onu,biz hafta sonları annemin yazlığa gidiyoruz ve orda sivriler çıkmaya başladı bile .

bu arada kızıma yeni aldığım cicileri bebeklerimize aldığımız ciciler bölümğne ekledim ..bakarsınız bir ara

bende henüz almadım güneş kremi çünkü henüz kısa kollu giyip sokağa çıkmıyoruz ,yüzünüde güneşten koruyorum şimdilik ,fakat ağustosta tatil planımız var ve güneş kremi,sivri sinek kovucu sprey,böcek sokmalarına karşı krem ve yanıklar için krem alıcam kızıma ,bir ara alışverişe çıkmak lazım tatil için ,ama şu sivri sinek kovucuyu bir an önce almalı chicco nun ki çok etkili ben bile kullanıyorum onu,biz hafta sonları annemin yazlığa gidiyoruz ve orda sivriler çıkmaya başladı bile .

Bu arada kızıma yeni aldığım cicileri bebeklerimize aldığımız ciciler bölümğne ekledim ..bakarsınız bir ara

ayy evet benim de sinek kovucuya ihtiyacım var yaa chiiccoyu bende sdormuştum iyiyse alayım bari geçen yemiş çocuğumu

selaaam kıslarr
ben chicconun güneş kremini aldım 50 faktörlü 18 TL ilgilenenlere.ama netten almadım,izmirde ünlü ve ucuz bir çocuk mağazası var,ben hep ordan alışveriş yapıyorum,kremi de ordan aldım,hatta mama sandalyemizide ordan aldık,chicco polly,160 TL ye aldık,başka yerlerde 240,nettede en düşük fiyat 200.kremin fiyarını netten araştırmadım ama eminim benim aldığım yerde ucuzdur.şimdilik kremden memnunuz,herhangi bir kızarma olmadı cildinde.benim kollar hafif pembeleşti ama kızıma bişey olmadı :nazar:

sinek kovucu deyince aklıma geldi,geçenlerde sinek kovucu bileklik gördüm,ama acelem vardı fiyat filan sormadım,işe yarıyormu acaba onlar ve sinek kovma sistemi nasıl?çocuğa herhengi bir kimyasal mı veriyor acaba nedir?bilen var mı?

sinek kovucu deyince aklıma geldi,geçenlerde sinek kovucu bileklik gördüm,ama acelem vardı fiyat filan sormadım,işe yarıyormu acaba onlar ve sinek kovma sistemi nasıl?çocuğa herhengi bir kimyasal mı veriyor acaba nedir?bilen var mı?

canım o izmirdeki mağazanın ismini ve yerini bana da yazar mısın ya rica etsem, buradan olmuyorsa özelden yazsan da olur, biz de arada izmire geliyoruz en azından oraya gider bakarım bende

sinek kovucunun kimyasal içerip içermediği beni de düşündürüyor açıkçası

darkcım hoş geldin canım yakalayamadım seni yine
ceren sultana geçmiş olsun toparlar inşallah en kısa zamanda..

saphiracım merak ettim de senin aldığın mama sandalyesi chicco polly magic olan mı hani şu 0 aydan itibaren kullanılanlardan ..eğer onlardansa inanılmaz ucuz fiyata almışssın tatlım öle değilse bile yine ucuz kargo falan yapıyorlarmı acaba ben hala mama sandalyesi almayanlardanım da :))

bu arada evet yazlıklara başladık biz ama daha güneş kremi almadım şu dönemde biraz güneşten korumasız yararlansın istiyorum .önümüzdeki hafta arkadaşım ingiltereye geçiyor oradan bana mothercare in güneş kremini getirecek.ben onu kullanmayı düşünüyorum.

bu arada asıl bizdeki bomba :))
nihayet bizimde dişimiz çıktııııı alkisalkisalkis:teytey: hihoyyyt
ancak şöle bir durum var her bebek önce 1 veya 2 numaralı diş çıakrtır değil mi üst veya alt ön dişer
ama benim kızım marjinal ya üst sağ taraftaki dişini çıkardı
ama üst önlerin ikiside acayio şişmiş heralde bugün yarın onları da patlatır :))

bu arada asıl bizdeki bomba :))
nihayet bizimde dişimiz çıktııııı alkisalkisalkis:teytey: hihoyyyt
ancak şöle bir durum var her bebek önce 1 veya 2 numaralı diş çıakrtır değil mi üst veya alt ön dişer
ama benim kızım marjinal ya üst sağ taraftaki dişini çıkardı
ama üst önlerin ikiside acayio şişmiş heralde bugün yarın onları da patlatır :))

CANIIM GÜZEL KIZINI ÖP BENİM İÇİN DİŞİNİZ HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMIZA a.s.

darkcım özlettin kendini... iyi kızın iyileşmiş temizlik yapılmış artık misafir derdinde yok aramıza daha sık katıl eskisi gibi...
ben hiç güneş kremi felan düşünmedim ya bizde 1 aya kadar çıkacağız izine bende bir araştırayım bari..

lelalcim ilk inciniz hayırlı olsun canım.. marjinal kızını öpüyorum..

eylülcüm saol tatlım ama bizde şöle bir durum var ki hani ilk çıkan dişler alt ve üstte ilk iki diştir ya bizde onlar değil üstteki ilk 2 nin yanındaki 3. diş çıktı
normalde 8. aydan sonra çıkması beklenen dişl bizde ilk çıkan oldu :)) marjinal diye boşa demiyorum
şimdi babanın kucağında hanfendi bacaklarına masaj yaptırıyor adam tekini yaptı o bitti diye diğerini uzatıyor yandık biz şimdiden sultan böyle ilerde neler yapacak bize :)

lelal ilk dişiniz hayırlı olsun canım, deniz iki dişini birden 5 ayını doldurunca çıkardı daha yenisi gelmedi şimdilik onları büyütüyor, ama yakın heralde yine yanaklar pespembe oldu:))

bu arada güneş kremini her dışarı çıkınca kullanmak gerekiyor, sabah erken yada akşam üzeri çok gerekli değil ama özellikle öğle saatlerinde çıkılıyorsa mutlaka sürülmeli, yani tatili beklemeyin bence, uzmanlarda kışın bile sürülmesi gerekiyor diyorlar zaten

ben her çıkmamızda açık olan her yerine sürüyorum valla, kendimde başladım bu arada

öğle saatlerinde yani sıcağın en çok bastırdığı saatlerde kendim bile dışarı çıkmıyorum kızımı asla çıkarmam..zaten geri kalan saatlerde de güneş kremine gerek yok şu anda ,yaz tam bi gelsin kısa kollularla bi çıkalım yaz olduğunu anlayalım öyle..

Back
X