2008 Kasım Anneleri

seraycım kusura bakma lütfen ama evet siz iyisiniz çok şükür iyi de olun emi :))
iş yerinde klasik bir pazartesi sendromu yaşıyorum
kız annemde iyiymiş çok şükür konuştum da cilve yapıyormuş anneme :)

Allah korusun saphiracım Allah başımızdan eksik etmesin onları dur bakalım ne sonuç çıkıcak dua edicem sizin içininşallah güzel haberlerle gelirsin bize

Allah razı olsun arkadaşım sağolasın.herşey üst üste geldi.cumartesi günü de işten ayrıldı,size bahsetmedim,sevmiyorum ben böle melankoli.neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

saphiracım çok çok geçmiş olsun, üzülme ama destek olman lazım o yüzden güçlü olmalısın, inşallah ameliyatlık bişii çıkmaz

çorba tarifi istiyorum arkadaşlar

Eklentiler

• $avatar117480_1.gif
    $avatar117480_1.gif
    3,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
nesrincim dün benim bıdığa yaptığım uydurmasyon bir tarif var.baya beğendi ve yedi.2 çay bardağı kadra oldu,benimki yarısını yedi doydu.
1 küçük kabağın yarısı
1 küçük domatesin yarısı
orta boy tatlı biberin 1/3 ü
orta boy soğanın 1/8 i
3 tatlı kaşığı k.mercimek
2 tatlı kaşığı pirinç
3 çay bardağı tavuk suyu
az tuz az zeytinyağ
hepsini pişirdim blendırdan geçirdim,tavsiye ederim

hepinize iyi günler arkadaşlar çok uzun zamandır hem internetimizdeki sorundan hemde benim yoğunluğumdan giremedim ama hepinizi çok özlemişim önceden yazmasamda hergün okuyordum bu sefer okumayada fırsatım olmadı epey bi boşluk oldu.

şaphiracım geçmiş olsun canım.allah acil sifalar versin,

asorticim dguunun kutlu olsun daha nice yaşlara inş.

zeynacım senin oğlusununda d.günü kutlarim.takma kafana onu bunu klasık kaynana milleti işte,boşverrrrrrrr.

seraycım,eylülcüm ve piroşum sağolun kızlar ve hoşgeldiniz.kızlar şimdi eşimle konuştum telde.benim hastalığım önemsiz kaldı.baş dönmesi vardı ,o yüzden hastaneye gitti sabahtan.kalp duvarlarında kalınlaşma varmış.ilk kez böyle bişey duyuyorum.sinir strese bağlıymış.kullandığı kuvvetli ağrı kesiciler vardı.onları da söylemişm doktora,doktor onlarda baş dönmesi ve tansiyonda oynamal yapabilir demş.bişey takçaklarmış,2 gün o aletle gezcekmiş,o şekilde test etçeklermiş.kesin değil ama kalp ameliyatı olabilirmiş :((( offf nerden çıktı yaa.yazık bi de ben üzülmeyim diye beni teselli ediyo telefonda.elele verip bunuda atlatırız filan diyo offff

Saphira çok geçmiş olsun canım...Allahtan acil şifalar diliyorum..Eşin için senin kuvvetli olman lazım. Kendine çok iyi bak...

kızlar bende dün ilk defa kıymalı yaptım çorbalarını.. hep tavuksulu yada az tavuk etinden koyuyordum dün kıyma için start verdik severek yediler.. bizde içtik akşam.. bugünde çorba yapmaya üşendim ondan vereceğim yine ikinci kere pek vermiyorum genelde..
kıymalı domatesli yeşil biberli yıldız şehriye çorbası yapmıştım artık şehriyeyide çeşitlendirdim tel şehriye arpa derken yıldız gördüm markette onuda aldım ne yapayım oğluşlar şehriye çorbasını seviyorlar bende şehriyeleri değişik veriyorum..:)) biraz blenderden geçirdim içinde kıyma olduğu için..

Back
X