2008 Kasım Anneleri

çok sağol saphira tarif çok güzel göründü gözüme zaten ferrumdan dolayı biraz kabızlığımız vardı kabak iyi gelir ona şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti hatırlattığın için teşekkürler canım

nesrin hosgeldın canım aramıza

saphıra esıne de gecmıs olsun ınsa allah korkulacak bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım

zeyna her aılede vardır boyle ben bıldım dıyen basına buyruk
kı bu da genellıkle kaynana olur ama eger esınde durumu bılıyorsa kafa yormana gerek yok
evet ınsan cok sınırlenıyor ve sınırını o kısıden cıkarmak ıstıyor ama en azından oglun var hergun onun yanında bıraz daha sakın olmaya calıs canım
benımde kaynana degıl kaynana gorevını fazlasıyla yapan kendılerını benım kaynanam sanan gorumcelerım aynı uyuzlukta ama mesafelı davranmak en ıyısı

asortıenın dogum gunu sanırım
hepııı bortdeyın kutlu olsun asortık hatun

baska ne var ne yok
ben yıne tatlı krızıne gırdım ne yesem

Hoşbulduk teşekkürler kalimero en güzel tatlı bu mevsimde dondurma ben şimdi yiyorum herkese tavsiye ederim.bir de diyetteyim var ya zor benim kilo vermem zor zor

merhaba kızlar....nasıl çalışıyorum bi görseniz...yıka ütüle kaldır paketle.vs..eşya toplamaya eksikleri tamamlamaya çalışıyorum..

hava da kapattı..sabah çıktık bankada işimiz vardı..ciciler aldım ama şimdi kapadı hava..

geçmişe bakamadım..umarım herkes iyidir...bir ara bakacağım..

aramoza yeni biri katıldı ne güzel..hoş geldin a rkadaşım..

saphira geçmiş olsun tatlım eşinin durumuna çok üzüldüm aksilikler üst üste gelmiş ama önemli olan birlikte olmanız bak mmf de demiş çok önemli bişey yokmuş öpüyorum duru okyanusu ve senii
nazlıcım gurucum:))hadi hayırlı olsunnnn

aaaaaaa dileekkk tayin kıbrısamı çıktı ..ayyy iyice uzaklaşıyosun desene ,şuracıkta yanımdatdın,hep birgün buluşuruz hayalleriyle uyurdum geceleri,şimdi sen şimdi sen çok uzaklara gidiyorsun gözünde bir damla yaş ,öhöm öhöm ne diyodum ya meselenin aslını unuttum..kaydirigubbakcemile3

Back
X