2008 Kasım Anneleri

hey allahım amma güldüm nazlının hindularla filan ne işi var ilahi zeyna
guru demek bir işin ehli erbabı demek ..

bu arada hamile mi var çekilin dağılın ben doktorum doğurturum sizi..:delphin:

ecemimcim bişey olmaz yaz yaklaşıyor daha kimbilir ne kızarıklarla karşılaıcaz özellikle sivrisineklerle baımız dertte buarada benim evi karıncalar bastı heryerdeler fenalık geldi içime ne yapmam lazım önerilerinizi bekliorum

geldiği yeri belirlediysen tuz ek bolca hemen bir daha çıkamıyorlar

KIZLAR GEÇEN AY 23 NİSANDA ADET OLDUM
BUGÜN AYIN 25'İ BEN HALA HASTALANMADIM
NOLCEK ŞİMDİ YAAA YOKTUR DEMİ EMİNİZ YANİ BİZ OLMAMASI İÇİN AMA OLMADIM senağlama

değilsindir merak etme benimde gecikti geçen sefer 10 gün gecikmeli oldum

asorti mutlu yıllar canım

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır uğramıyınca buralara yabancı gibi hissettim kendimi.napılıyordu ne yazılıyordu nasıldı falan diye pek çekingen ve utangac gibi odum.

piraye zeyna benimkide geçikti ve geldi sizinkilerde gelir herhal.ama pirayecim seninkide pek bi geçikmiş.ben geçikince ilk kendimi teselli etmek için olsun nolcak dedim sonra kendime geldiğinde olamaz dedim ve sabahına buyuk bir ohhhhhhh çektim.

aille hekimimiz eyluuuuuuula.s.

bazen sezeryan olmuşken keşke tüplerimi bağlatsaydım diyorum ne güzel hiç korku yaşamazdık

Evet haklısın aslında, olabilirdi ama geçti artık.
ikkat edin kızlar, bebişler az kolaylasında, hamile hamile bebği falan nasıl kaldırcaksınız?
Hee Zeyna hem sana noluyo, millet 1. yi anca yaptı, sen 3.ye geçmeye çalışıyosun, yavaş ol bacımmmm...kaydirigubbakcemile3

kızlar çok fenayım arka dişimin dolgusu düşmüştü hamileliğimden önce büyük bi boluk kalmıştı dişimde doktor 100 de 200 acımıcak çekelim dedi tam 3 kere masadan kalktım çok korkuyorum diş çektirmekten çektirenler nasıl oluyopanlatsanıza kafayı yicem

sedacım geçmiş olsun canım ya..ben de yıllardır çektirmedim.bilmiyorum.iğne yaparsa hissetmiyorsun ama ..

ecemim sen mi sormuştun kızarıkları.benim oğlumun da sadece kollarında ve döşünde oluyor bazen ama sıcaktan sanırım ben de o günler farklı birşey vermemiştim

zeyna piroş aman kızlar marım birşey yoktur ama zeynazım be de ilkj 24 martta oldum..2 . si 28 nisan da..üçüncü oladı ..ama ben kormuyorum babamız yok ya:))sanırım düzene tam girmedi..

okudum ama hatırlayamıyorum..saphicim bilmiyorum ne olduğunu o kadar eskiye bakamadım ama geçömiş olsun hayatım..

oğluma yazlıklarını alıyorum zaman zaman ..haftaya gideceğim ya evime..oralar serinmiş şimdi de uzun koluu ve daha kalın giysiler bulamya çalışıyorum..zor oluyor tabi bulmak..1 ay için..eskiler de kirlendi vs...şimdi herkes bebek görmeye ve hayırlı olsuna gelecekler..bizim işler de böyle..yorulduum yaa..

yarında eşimin anne babası gelecek istanbuldan.. ev eşya kaynıyor kutu kaynıyor..umarım çok kalmazlar..dolap boş .herşeyi kendime göre ayarlamıştım.sabah çıkılp birşerler almalı yemekler yapmalıyım..

seray canım ev tutmadık..lojman olacak orada ..ama bir sorun var.büyük eşyalar gitmiyormuş..onları nereye bırakacağız bilmiyorum..artık bulacağız..yada depo kiralarız..aman sağlık olsund a ne bileyim hepsi olur herhalde..

işte böyle

geçmiş olsun sedacım, eğer dr çekilmesi gerekiyor diyorsa hiç durma, boş yere ağrı çekme, sadece ilk iğneyi hissedersin başkada bişii duymazsın, sen doğurmuş kadınsın dişmi çektiremeyeceksin,

olmadı eylüle söyle halletsin

Dilokscum ben sormamıştım ama merak ediyordum tabii ki,
Eşyayı getir götür zor olurdu zaten, ufak tefeklerini alır gidersiniz.
Yazın çooooook sıcak oluyor orası, muhtemelen yazı burada geçirmek istersin,
tatil için iyide 1 haftadan sonra sıkıyor orası insanı.
Ama şu da varki, bizim evimiz burda diye özlüyor olabiliriz,
En azından fazla hırsızlık olayı yok, insanlar medeni, trafik derdi yok.
Asayiş berkemal anlayacağın.
Ben sık sık gidiyorum, doğumdan dolayı gitmedim bu aralar, en son geçen haziranda oradaydık, gelecek olursak mutlaka seni haberdar ederim.
İlk başta buraları özleyeceksin tabii ama dönerkende, oraya çook alışmış olacak ve üzülceksin büyük ihtimalle,
herşeyin hayırlısı tatlım.
Gidişinde, dönüşünde hayırlısıyla olsun.

Sedacım sende çektir şu dişi, sinek ısırıyormuş gibi oluyor o kadacık...-tatlicadiarzu-

eylül meşgul anam misafiri varmış yoksam çoktan gitmiştim diş doktorum eylüle kaydirigubbakcemile3 şaka bi yanada tamam doğurdum ama sezeryan uyudum kalktım hiç acı hissetmedim rüya gibi geçti doğpumum ondan sonra şakağımda beze vardı o çok büyümüştü onu aldırdım ondan da çok korkuyoprdum ulenm seda doğum yapmış karısın git aldır yoksa başına dert olucak die kendimi gaza getirdim ama ne acı ne siz sorun ne ben söliim çok cnm acıdı lokal anesteziyle olmuştu ondandır ben canlı anesteziyle olan ilemlerden çok korkuyorum daha önceleri ne güzel korkmadan gidioırdum ne oldu bana yaaa mahvoldu dişlerim

aman ben gitsem oğluş falan istemem şöle kafa arkadaşlarımdan 3-5 kişi çoluk çocuk yemek derdi olmuucak sabahlara kadar eğlenip konuş kudur akşama kadar uyu
valla1 hafta yeter

huuuuuuuuu karular hayaller aleminden gerçekler alemine davet ediyorum sizi çocuksuz 1 hafta yeter uyku vs pişttttttt amnnnn neysem hayali bile güzel çocuksuz olmanın değilde uykunun hayali ve deniz kums:asigim:al aşk

Back
X