selamlar kızlar dün birgünlük tatil yaptım nasıl kaynatmışsızınz öyle maşallah biraz okuyayım dedim baktım olmayacak yarıda bırkatım
öncelikle yeni arkadaşımız nesrincim hoşgeldin aramıza
zeynacım kaynana bozuntunla olanları okudum ve çok sinir oldum kadına yaa deli mi nee, neyse sen takmamaya çalış boşver bak iki tane aslan gibi oğlun var sen de kaynana olacaksın allahın izniyle ama şeker kaynana a.s. bu arada oğlunun doğum günün de kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah
saphiracım geçmiş olsun benim de eşim aynen seninki gibi bulmuş gelmiş yine gribi şimdi de ben de var hafiften atlatmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah oğluma bulaştırmadan atlatabilirim ben de oğlumun şuruplarından içiyorum grip için. kafamçokkarıştı
biz de dün sobayı kaldırdık bir temizlik yaptık kocişle iyi oldu, aynı zamanda gezdik tozduk
kızlar yaa size iki şey danışacağım:
1- burada bir site var, orada kiralık evler vartmış onlara bakmaya gittik, evler sıfır içleri fena değil güzel, merkezi kaloriferli üstelik kiraları çok ucuz 250'ye falan ev var, yakıt için de ayda 100 ödüyorlarmış ama herşey içinde yani yakıt, kaloriferci, asansöz,apartman temizlik parası falan hepsi dahil. gayet iyi yalnız iki sorun var, birincisi ev 100metrekare, biz şuan 140metrekare evde oturuyoruz ve her odada eşyalarımız dolu oraya sığabilir miyiz bilmiyorum, ikincisi şehre çok uzak, bizim arabamız var problem olmaz ama mesela annem için sorun olabilir çocuğa bakmaya geliyorya her sabah o yüzden kararsız kaldım, şehir içinde bir ev istiyorum ama evler hem eski püskü çok kötü hem de kiralar 400den başlıyor üstelik kaloriferli falan da değil, kaloriferli azıcık eli yüzü düzgün evler 550 minimum fiyat ben evimden memnununm ama kaloriferli bir yer bulursam taşınmak istiyordum o yüzden bakıyoruz şimdiki evime bile 350 ödüyorum daha soba için odun kömür vs.. alıyoruz ve sadece bir oda ısınıyor bir de klima yakıyor diğer odalarda elektrikte cabası. Şimdi allah izin verirse önümüzdeki kışa çocuklarımız ayaklanacak benimki zaten bir odada durmayı sevmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum
2- ikinci sorunum ise dün ananemi sağlık ocağına götürdük biraz rahatsızdı, gitmişken oğlumu tarttırdım, iki haftada hiç kilo almamış kızlar yaaa çok üzüldüm 100 gram bile almamış, hatta 100 gram daha az çıktı burada, kilosu çok normal dediler ama ben iyne de taktım kafaya ya insan 15 günde 100 gram bile almaz mı yaa doktora götüreyim mi acaba, yewdiği şeyler hiç yartamıyor mu bu çocuğa :çok üzgünüm: