- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.061
beyazmelekcım hem butceye uygun olsun hem ıyısı olsun bıraz zor oluyor bılırım tatlım.. bahsettiğin site ne kadar uzak ve ulaşım imkanını en iyi sen biliyorsun. eğerki ulaşımda herhangi bir sorun yoksa yanı kapısının önüne kadar gelen bir ulaşım aracı varsa ben hiç düşünmeden taşının derim ne bıleyım arada sız anneye goturursunuz arada da anne gelır evde cocuga bakar boyle bır paylaşımla idare edilir. ama kalorıferli ev baska seneye kısa ayaklanmıs ve yerınde durmayan cocuklarımız olacak her yerın eşit ısıda olması çok önemli.tabi en doğru kararı yine siz vereceksinizdir.
kilo sorununuzda ise sen sürekli aynı sağlık ocağında mı tarttırıyorsun? yani bizim mesela sağlık ocağı ile hastanede tartılan boy ve kilolar uymuyor sürekli bir farklılık çıkarıyor.kaldı ki artık eskisi gibi hızlı kilo alımı beklememek lazım o kadar hareketlendiler ki artık yediklerini yakıyorlar :)
zeyna o kayınvalidene maşallah diyorum başka da bişey demiyorum.
klava:
kilo sorununuzda ise sen sürekli aynı sağlık ocağında mı tarttırıyorsun? yani bizim mesela sağlık ocağı ile hastanede tartılan boy ve kilolar uymuyor sürekli bir farklılık çıkarıyor.kaldı ki artık eskisi gibi hızlı kilo alımı beklememek lazım o kadar hareketlendiler ki artık yediklerini yakıyorlar :)
zeyna o kayınvalidene maşallah diyorum başka da bişey demiyorum.