2008 Kasım Anneleri

günaydın hatunlarrrr

ben sıradan sakin bi akşam geçirdim
sinirlerimde yeriinde çünki dün de bugünde yiğidi anneme bıraktım
sanırım kaynana namzetelerini görmediğim için delikafadulden

dün eşim toplu bi konuşturma gerçeklertirmiş anasıyla
sanırım bugünden itibaren daha relax olacağım
mesafeli ve gerektiği kadar
çünki onun verdiği huzursuzluk bizim ilişkimizide geriyo

lavişcim 6. ayınız kutlu olsun alkisalkisalkis

günaydınlar yarı yaşımızı kutlayan herkese teşekkür ederizzzz
seraycım bende çok kötü oldum yavrum benim nasıl kıydılar aklım almıyor yaaaa:(
ayyy artık size bende katıldım zombinin biri de ben oldum yapmur gece doğru dürüst uyumadı dürekli ağladı uyandı başım ağrıyor valla uykusuzluktannnnn

gunaydın annısler

lavıs yarı yasını kutlu olsun canım
belkı dunde kutlamısımdır ama unuttum hadı bır daha olsun

zeyna bıraz mesafe olması her zaman ıyıdır
en azından esın durumu bılıyor ve annesı ıle konusmus
bu ıyı bır gelısmedır

ben tuhaf bır gece gecırdım
dun bayagı bır takılmıstı o ıgrenc yaratık kadına
kucuk yavru hep gozumdeydı rahatsız bır gecenın sabahını yasıyorum

Selam kızlar. Dün gece kıyamadım kızıma kalktık gittik doktora. Nisa hastanesinde acil de tuhaf bi doktor vardı zaten baktım diplomasında Bağdat Üniv. yazıyordu. ılk kez gittim hastaneye he hastane ne doktor içime sindi zaten bişey yok deyip gönderdi. Dün gece öksürmüktün artık meme bile ememiyordu. Ben de kaptım bu sabah başka her zaman gittiğimiz hastaneye ve doktora gittik. Üşütmüş kızım çok kötü bir şekilde. Doktor cereyanda kalmış gibi dedi. Pazar günü annem bakmıştı ya. Ne yapıcam bu annemi bilmem kendisi yanıyor kızı da öyle sanıyor kapıyı bacayı açıyor işte kız hasta oldu. Şimdi telefonda söylüyorum hay allaaaah nereden kaptı diyor :)) Nereden acaba dedim :))

Sabah kızıma üzülürsün benim gıcık müdürüme mi sinir olursun. Telefon açtım geç gelicem dedim kız hasta dedim. Ben de evdeyim napıyım diyo ya karşımda olsa boğazına yapışırdım heralde. Neymiş kendi çocuğu da hastaymış da geniz eti varmış. Allahaşkına var mı böyle bir şey yaaa. Zaten izin istemedim direk gelmiyorum dedim kapattım telefonu gerisini dinlemeden. Kıyamet kopacak bugün bakalım.

Eylülcüm kolay gelsin sana işin zormuş hakketen haa :))

Laviş Kasım'ın cücüğü Yağmur'u öp bizim için. 6. ayınız kutlu olsun.

Lelal size gıptayla bakıyorum. Ben bir gündüz anneme bırakamazken sen bir de gece bırakıyorsun. ıçimden helal olsun ne anneler var diyorum annen için. Bir gün ben de anneanne olunca toronuma hep ben bakıcam kimselere bırakmayacağım :))

canım kendı yazdıgın mesajın oldugu hanenın sag tarfında yesıl kutucuklar var
aldıgın ouanla alakalı olarak sayısı var ve uzerıne mousel geldıgınde bır yazı cıkıyor
ondan bahsetmıstım

[
Selam kızlar. Dün gece kıyamadım kızıma kalktık gittik doktora. Nisa hastanesinde acil de tuhaf bi doktor vardı zaten baktım diplomasında Bağdat Üniv. yazıyordu. İlk kez gittim hastaneye he hastane ne doktor içime sindi zaten bişey yok deyip gönderdi. Dün gece öksürmüktün artık meme bile ememiyordu. Ben de kaptım bu sabah başka her zaman gittiğimiz hastaneye ve doktora gittik. Üşütmüş kızım çok kötü bir şekilde. Doktor cereyanda kalmış gibi dedi. Pazar günü annem bakmıştı ya. Ne yapıcam bu annemi bilmem kendisi yanıyor kızı da öyle sanıyor kapıyı bacayı açıyor işte kız hasta oldu. Şimdi telefonda söylüyorum hay allaaaah nereden kaptı diyor :)) Nereden acaba dedim :))

Sabah kızıma üzülürsün benim gıcık müdürüme mi sinir olursun. Telefon açtım geç gelicem dedim kız hasta dedim. Ben de evdeyim napıyım diyo ya karşımda olsa boğazına yapışırdım heralde. Neymiş kendi çocuğu da hastaymış da geniz eti varmış. Allahaşkına var mı böyle bir şey yaaa. Zaten izin istemedim direk gelmiyorum dedim kapattım telefonu gerisini dinlemeden. Kıyamet kopacak bugün bakalım.

Eylülcüm kolay gelsin sana işin zormuş hakketen haa :))

Laviş Kasım'ın cücüğü Yağmur'u öp bizim için. 6. ayınız kutlu olsun.

Lelal size gıptayla bakıyorum. Ben bir gündüz anneme bırakamazken sen bir de gece bırakıyorsun. İçimden helal olsun ne anneler var diyorum annen için. Bir gün ben de anneanne olunca toronuma hep ben bakıcam kimselere bırakmayacağım :))

juli geçmiş olsun canım benim kızımda hasta geçmedi bir türlü umarım en yakın zamanda iyileşirler
benim annemde çok güzel baktı yavruma ama gitmek zorunda kaldı canım annecim benimmmsenağlama

günaydın millet lavişciğim 6. ayınız kutlu olsun cicim a.s.

ben de adet oldum bugün, sabah kalktım gelmiş misafirlerim sürpriz yapmış, sonra hesapladım hatırladım tam günüymüş zaten iyi oldu, kasım annelerinde kan gövdeyi götürüyor yani kızlar kaydirigubbakcemile3

o haber hakkında konuşmak istemiyorum artık habver izlemez oldum bunlar gibiler yüzünden en iyisi dünyadan bi haber yaşıyorum daha güzel oluyor

7. ayını dolduranlarda var sanırım dün tebrik ettimmi unuttum tebrik ederim tekrardan erkenci bebişlerimizi a.s.

minikciğim o sağ üst köşedeki olay ne ya biz de ne olmuşuz bir bakalım nerden bakılıyor :uhm:

ahh julicim geçmiş olsun çok üzüldüm canım benim inşallah tez zamanda iyileşir, senin anneden bir tane de ben de var ama benimki tam tersi bu küçücük bebek bu üşür deyip deyip giydiriyor çocuğu oğlum da fazla sıcağı sevmiyor terliyor anne terleyip hasta edeceksin çocuğu diyorum yok bişey olmaz diyor, hasta olunca da benim üsdtüme atıyor zaten diyorum haftada birgün tatilim var onda da çocuğumu hasta ediyorum ahh ahh çok çook çalışmamız gerek çok

minikcim ben de vazgeçilmez olabilirmişim ama biraz daha çaba lazımmış hemen bana rep verin bakiiim kızlar artırın puanlarım çaba harcıyorum bakın :oklava: puan istiyorum sizden kaydirigubbakcemile3

julı gecmıs olsun canım
bazen cok anlayıssız olabılıyor ıs ortamındakı ınsanlar
ınsa allah bırgun sende tontıs bır anneanne olup torununa bakarsın canım
benımde annem bakıyor ama bu sıralar tatıle gıtmek ıstıyorum dıyor nasıl olacak bu ıs anlamadım
sonra da saka soyledım dıyor

Back
X