2008 Kasım Anneleri

burdayım canım öğrenciler geldi gitti de yazamadım
evet sbs ler önümüzdeki hafta başlıyor 14 haziran öss ile sona eriyor

ücret alırsın ama dimi sınav görevi için ne kadar veriyorlar haberin var mı?

biz her hafta sonu çalışıyoruz valla

kızlar kafamda bir sürü tilki dolaşıyor yeni şeylere adım atasım var ama risk alsammı bilmiyorum

beyazmelek atacağın adımları çok iyi düşün canım ama bazen hayat risk almayı gerektiriyor ama cesaret istiyor tabiki

BİLİYORUM O CESARET VAR BEN DE ZATEN BEKAR OLSAM YA DA ÇOCUĞUM OLMASA ŞİMDİYE ÇOKTAN NELER NELER YAPARDIM AMA ÇOCUK BİRAZ DAHA FRENLİYOR BENİ YANLIŞ BİŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN ADIMLARIMI SAĞLAM ATMAYA ÇALIŞIYORUM
AMA BU YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İŞTE SAĞLAM GİBİ DURUYOR BİR SIKINTI TAM BENLİK :teytey:

neyse ben çıkıyorum oğluşu doyurayım iyice acıktırdım inşallah çorbasını içer kıymalı tarhana çorbası yapmıştım ne güzel olmuş ama öğlen bakıcımız yedirememiş bide ben deneyeyim

canım her şey senin eşin ve çocuğun için nasıl hayırlıysa öyle olsun canım çok sıkıldın inşallah her şey sizin için güzel olur

çok sağol güzelim yaa iyi akşamlar sana da gerçekten çok bunaldım bu sene bundan doğru adımlar atarım ve hayırlı olur bizim için inşallah

senin kuzuya da afiyet olsun yarasın tatlı oğluşa

offf yemedi iyice acıktırıp vereyim dedim ama yemedi yine tarhana çorbasını kıymayı ben neyle verecem anlamıyorum tek yediği tavuklu irmikli çorba ve sebze çorbası en çok ama sebze çorbasını seviyor neyse ne yapalım zorlamayacağım bir kaç gün sonra tekrar denerim

mmmf seyra hoş geldiniz nerdeydiniz bakalım sabah bir görünmüşsünüz sonra herkes kaybolmuş beyaz melekte olmasa deli gibi kendi kendimle konuşuyordumdelikafadulden-tatlicadiarzu-

mmmf seyra hoş geldiniz nerdeydiniz bakalım sabah bir görünmüşsünüz sonra herkes kaybolmuş beyaz melekte olmasa deli gibi kendi kendimle konuşuyordumdelikafadulden-tatlicadiarzu-

he hee fazla delirmeden kurtardum seni canım, ama şimdiden söyleyeyim birazdan çıkıyorum ona göre kendi kendine kalabilirsin heran kaydirigubbakcemile3
yemediyse zorlama canım sevmemiştir heralde birkaç gün sonra tekrar denersin dediğin gibi

ay bana süper bir iş teklifi geldi.
ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..

Ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
Ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..

canım benim çok sevindim senin adına hayırlı olur inşallah
hadi kızlar ben kaçar byeee

ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..

çok sevindim eylülcüm hayırlı olur inşallah

yaa şimdi abisine bakıcam diye kafasının üstüne geri düştü yastıkta yoktu düşmüyo diye havaya bakarken gümledi
ağladı çok
ee hayatın acı gerçekleri bunlar dedim kuyzuma

lelal teşekkür ederim canım, sizin kaç oldu inci?

tam bende onu yazmak için girdim :)
bugün ikinci dişimizde çıktıı :teytey:
bölece üstte dişleri ikiledik ama arada bir boşlukla kaydirigubbakcemile3
şimdi sürekli dil dışarda ve dilini ısırıyor şebelek.

eylülcüm çok güzel bir haber bu haydi gözün aydın tatlım senin için hayırlısı olsun.

eylülcüm ne güzel bir haber bu gözün aydın canım

mmmf kıyamam kuzuna canını yerim ben onun ne acımıştır canı

lellalcim ikinci incinizde hayırlı olsun canım

Back
X