selam kızlaaaar dün tatildim bugün de işlerden ancak fırsat bulup gelebildim geçmişi okuyamadım umarım herkes çok çok çoook iyidir ben çok iyiyim bugün kendimi gayet iyi hissediyorum

inşallah bozulmaz
dün güzel bir gün geçirdik, öncelikle kayınpederim kalp krizi geçirmişti geçenlerde dün açık kalp amelşiyatı oldu çok şükür iyi geçti ve şimdi durumu iyi
biz şuan aydının bir ilçesindeyiz, eşimle dün hani benim eski dershanem varya geri dönmek istediğim, hani eşime de maaşları düzgün ödemiyorlardı onun aydın merkezine gittik, oradakilerde buraya ortak olanları tek tek anlattık bazı şeyleri biliyorlarmış ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış, hatta beni bile sırf keyfi nedenlerden dolayı dershane değiştirdiğimi sanıp hiç bizimle konuşmadan böle bişey yaptı diye üzülmüşler olayların aslı aydınlanmış oldu, eşime dediler sen hiç sıkma canını otur onlarla anlaşmaya adam gibi konuş eğer önümüzdeki yılda garanti veremiyorlarsa maaş ödemeye hiç yanaşma bizim merkezde de fizikçiye ihtiyacımız var seni de çok seviyoruz biliyorsun sana teklifimiz var hemen alalım seni buraya dediler, eşimin de içi çok rahatladı en azından işsizlikten dolayı burayla anlaşmak zorunda değil şartlarını açık açık koyabilir artık
bana da hocam sende bırak şimdiki dershanenin geri dön, bak aramızda iletişim kopukluğu olmuş benim bunlardan haberim olsaydı seni asla göndermezdim dedi, işin bitince hemen ayrıl gel dedi, yalnız aydın merkezde ihtiyaç yokmuş ama ben yine ilçede kalabilirim eşim gidiş geliş yapabilirim ya da ben işi bırakabilirim aydına taşınırız orada çocuğumla kalırım artık düşünüp karar vericez
ama her şekilde açık kapılarımız var bir sürü bu da bizi çok mutlu etti bern de buradakilere muhtaç kalıp daha fazla gerilip üzülmeyeceğim inşallah sınavdan sonra çekip gideceğim.
bir de buralarda özel rehberlik işi çok yayılmaya başladı sizin oralarda da var mı bilmiyorum baya diğer branşlarda olduğu gibi rehberliktende özel ders aldırıyorlar çocuklarına ben de dün kartvizit sipariş ettim kendime kartvizit bastırdım öğrencilere tanıdklara falan herkese dağıtacağız özel rehberlik işine girmeye çalışıyorum düşünsenize şöyle anlatayım en düşük ücretle bile 5 tane öğrencim olsa aylık şuanki maaşımı karşılıyor tabi hemen 5 öğrenci olmaz ama yavaş yavaş karşılayabiliriz sanıyorum çünkü rehberliğin alanı geniş, kartvizitin üstüne de yazdırdım, verimli ders çalışma, sınav stresi, alan seçimi, meslek seçimi, öss tercihler, sbs tercihler vs... özellikle aileler çok meraklı böle şeylere bildiğim tanıdığım bir sürü öğrencim var şuan böle özel rehberlik alan bu kişiler bana da gelebilir daha sonra bu işe de girişmeyi düşünüyorum hatta bu işi iyi tutturursam işte herhangi bir dershanede de çalışmam sadece bu işe odaklanırım süper olur, neyse bu son aşama asıl önemli olan eşimin artık herşekilde istewdiği yerde bir iş garantisi var çünkü bu aydındaki adamlar maaşları da gününde ödüyorlar eğer burası işine gelmezse rest çekip gidebilir ben de duruma göre ne yapmak istediğime karar vereceğim hihoyyyt