2008 Kasım Anneleri

zeynam merak etme bızde de hıc dıs yok

ben bu aksam gunes kremı almak ıstıyorum oglusuma
sızce chıcco mu alayım yoksa sebamed mı?

kalimero ben chicco aldım şuan için memnunum sanırım lelal ve denizanası da chicco aldı ve memnunlar sebamed hakkında bi bilgim yok canımopuyorumnanaktan

sağol miniğim galiba öle olacak:)))ama iyikişde öle olacak benim annemi uzaktanm görenler ablanmı derdi kimse inanmaz bizim ana kız olduğumuza bu arada yarın benim doğum günümmmm23 bitecek 24e gireceğim duyurulurrrrrralkisalkisalkiszemuszemus:sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2zemuszemus

Zeyna bende dentinox kullandım, ferahlatıyor dişetlerini. en azından uykuya rahat dalar.

lelalcim geçmiş olsun. Dişleriniz de hayırlı olsun.

Kalimero canım, sabah 6 da tel geldi kazakistandan msn açın diye, 7 de kızı okula yolluyorum mecburen. pc açık olunca oturuverdim ben de.kaydirigubbakcemile3

lavinyacım sen de umarım bu gece rahat uyursun.
Resim bekliyoruz ayrıca cicişlerimizle...

sağol miniğim galiba öle olacak:)))ama iyikişde öle olacak benim annemi uzaktanm görenler ablanmı derdi kimse inanmaz bizim ana kız olduğumuza bu arada yarın benim doğum günümmmm23 bitecek 24e gireceğim duyurulurrrrrralkisalkisalkiszemuszemus:sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2zemuszemus

Nice mutlu yıllara canım, sevdiklerinle bir ömür boyu huzur içinde yaşa inşallah...

zeynacım ondan bi tane bendede var 5 gündür uykuyu unuttum sürekli gözler kapalı ama ağlayıp duruyor dişe yoruyordum herhaldede ondan çünkü gece emerken diş kesiği gibi canım bir yandı baktım resmen kesmiş ama sabah kaşıkla baktım ses yok kafayı yiyecem gecenin 3 de 1 saat ayağımda salladım sabah 6ya kadar kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum bile çok kötüyüm bide kalk okula gel offff bi çıkarsada rahatlasak seninde diştendir canım

günaydın kızlar..şimidenyazayımbir daha fırsatımolmayabilir...

bugün 16:25 te uçağa biniyoruz...allahın izniyle evimize gideceğiz inşallah..ay sonunda nasipse geleceğim görüşürüz o zaman ...hepinizi çok özleyeceğim..allaha emanet olun..

hadi kaçtım son işlerimi toparlayayım..mucukkssss bebilleri de öptümmmmmm

selam kızlarrr güzel bi gece geçirdim sayılır
bize geçmiş olsun dileklerinde bulunan piroş,kalimero,mmmfim,nazlımelek ve bi kaç kişi daha vardı
onlaa teşekür ederüüükk hava bugünde yanıyoo yaaa

Back
X