2008 Kasım Anneleri

slm kıslarr
derincim ve lavişçim bebeklerde sizde çok güzel çıkmışsınız maşallahh, laviş senle aynı yaştamıyız yavv piraye yi benim kardeşim sanıyolar kızım deyince zor inanıyolar:))
lelalcim sana geçmiş olsun,minik durunun incileride hayırlı olsun
dilekçim hayırlı yolculuklar
başka bişey varmıydı yaa unuttum

ayy evet ya bencede çok sıcak ben zaten çok terliyorum off bu yaz hiç dışarı çıkmam bebekle daha da terliyor insan kucağına filan gelince
kızlar sizin bebişler arabalrında duruyolarmı benim fıstık yarım saat kadar anca duryo sonra sıkılıyo

sorma ya piraye benimki de hiiiç durmuyoo.dışarı en fazla iki saat çıkabiliyoruz mutlaka eve dönüp biraz oyalanıp sonra istersek tekrar çıkıyoruz.ama bu iki saat içinde de zor duruyo arabada.araba koltuğu+mama sandalyesi+kendi arabası hepsine gıcığı var:)) istemiyo bağlanmak galiba.ne yapcam bilmiyorum.tatile nasıl gidicem ben onu düşünüyorum.imkanı yok o kadar saat durmaz.biraz fazla uzayınca zaman nasıl ağlıyo anlatamam.-tatlicadiarzu-

selamlar,
bende oğluşları uyuttum yeni kahvaltımı yaptım elimde çayım geldim..
dilekcim iyi yolculuklar 7. ayınız kutlu olsun..
herkesin bebişi iyidir umarım..
bizimkilerden kaan çok mızırdak bu ara ve günün her saati çığlık atıyoruz sesinimi tanıyor bilmiyorumki.....geçen eşim telde konuşurken akşam bu çığlığı basıyor tekrar tekrar, arkadaşı çocuğa çimdikmi atıyon nasıl bağırıyor diye takılmış....:))
kızlar evet çok sıcak ben evde bunalıyorum..

günaydın kızlar..şimidenyazayımbir daha fırsatımolmayabilir...

bugün 16:25 te uçağa biniyoruz...allahın izniyle evimize gideceğiz inşallah..ay sonunda nasipse geleceğim görüşürüz o zaman ...hepinizi çok özleyeceğim..allaha emanet olun..

hadi kaçtım son işlerimi toparlayayım..mucukkssss bebilleri de öptümmmmmm

yolun açık olsun, kazasız belasız inşallah...

nazlımelekcim, o çığlıklar bizdede vardı, halada var ama çok azaldı.
2 hafta önceye kadar kulakları çınlatırcasına çığlık atıyordu.
1 hafta önce gel gel gel demeye başladı...:sm_cool:
1-2 gündürde ditti ditti ve yemeği görünce mamma mamma diyor.
Hatta dün burda dışarı çıktık, 10 gün büyük olan bir bebek var onun annesi duyunca çok şaşırdı.
Başka bir arkadaşı varmış onlarında o da bizden 20 gün büyük.
O geldiğinde kadın arkadaşına '' bak bak konuşan bebek'' diye söyledi.kaydirigubbakcemile3
Demekki sizinkide başlıyacak bişeler söylemeye, hayırlısı olsun başladılar artık konuşmaya...:teytey:

biraz yer kaplıyo gibi sanki ama sonra masa oluyo markası jane fiyatıda 280le 300 arası değişiyo galiba,chicco poly ve poly magicte çok güzel daha ucuz bide exor baby diye bimarkanın var oda çok güzel aslında hemde 150 milyondu o kararsız kaldım bu ay yada önümüzdeki ay alcam

dilokscum hayırlı yolculuklar sağlıkla git gel
7. ayınızda kutlu olsun

evet bunaltıcı bi sıcak var havada
ilerisini düşünüp bu güne şükredelim valaa

piroşcum mama sandalyesi müthişte çok büyük o çok yer kaplar
bana uygun hiç değil ben standart mama sandalyesi aldım

seraycım maşallah bebişine..
bizim kerem beyde ağlarken hep belirgin olarak ımme ve buaa kelimelerini kullanıyor suyunu içip emziğini ağzına verdimmi susuyor kerata.. ben tesadüf olabilir diye düşünüyordum önceleri sürekli aynı şeyleri tekrarlayınca konuşmaya ucundan başladı heralde diye sevindim doğrusu...
bu arada babasındanyken kaanda ınnee annnnne gibi kelimelr söylüyor bana dönerek bende kucağıma alınca susuyor...ama bunları küçükken bilinçsizcede söylüyorlardı ..
piroşcum mama sandalyesi güzelde çok kaba kullanışlı olabilir ama gerçekten çok yer kaplar ..

Back
X