2008 Kasım Anneleri

kızlar oğluşu emzirmeye gittim ama hiç emmedi geçen hastalandığı hep ağzına vurmuştu pamukçukgibi yara olmuştu dün karbonatlı suyla silmiştim ama hiç fayda etmemiş nasıl yara dudaklarının etrafı damağı yanaklarının içi hemen doktorunu aradım durumu anlattım ilaç ismi verdi bunu hemen al güzelce temizle kanayabilir korkma dedi eşime söyledim alacak ama nasıl yapacam bilmiyorum kesin çok ağlayacak içim gitti ağzının içini görünce bir iki güne düzelirmiş oğlum 2 gündür hiç bir şey yemiyordu bundanmış demekki

nazlımelekçim ve ecemim sağolun cvplar için aslında çok yer kaplayan şeylere tahammülüm yoktur ama nedense bu çok hoşuma gitti ama heralde yine chicco alcam sırf bu büyük olduğu için yinede yakından bi bakmak istiyorum ama
ecemimcim kıyamam oğluşuna geçmiş olsun
nazlımelek sende şu kerataları benim için heryerinden sık ısır bayılıyorum onlara hele şu takvimdeki fotolara bittim elele tutuşmuşlar yerim onları maşallahhhh

ecemim geçmiş olsun oğluşuna ya..
yavrum şimdi canı çok yanıyordur..
aman dikkat et senin göğüslerinide yara eder sende kremin varsa sür...
en kısa zamanda geçer inşallah..

nazlımelek canım o çığlıklardan bizdede var hele hele ben ablası yada babası eve geldiğimizde bizi görünce bir basıyor çığlığı anlatamam sesleri kısılacak diye korkuyorum hele hele heyecanlandığında susturamıyorsun

piraye bence alma canım onu ya.çok büyük hakkaten pişman olabilirsin.ben normal aldım inan o bile batıyo bazen.ben evde kalabalığa gelemem birde bende atma hastalığı var.bişeyleri çöpe atınca çok rahatlıyorum kaydirigubbakcemile3 tabii işe yaramayan şeyleri. Seraycım oğluna maşşallah bizimki de çok güzel baba diyooo . ayrıca mama mama diye sık sık birde arada anneee diye ağlıyo :) başka konuşmuyo henüz.ama inş.seninki gibi konuşur çok isterim:)

benim kuzuda anne diyo
gözümün içine bakıyo çok aşık ayol bana bu velet anne diyo aldırıyo kendini sıpa Allah ayırmasın sağlıkla huzurla inşallah onlar olamsa hayatın tadı tuzu olurmu acaba

sağolun nazlımelek piraye inşallah hemen geçer doktorumuz bir iki güne geçer dedi ama demekki vücudu ordan tepki verdi ne güzel düzelmiştide...
canım dişte çıkaracak herhalde dün gece bir ısırdı resmen kesmiş nasıl canım yanıyor.ama sabah bir baktım kaşıkla diş felan yok herhalde az kaldı çıkacak değilmi kızlar artık çıksın diye dua ediyorum çok huysuzlandı çünkü melek gibi uyuyan ğluşum hiç uyumuyor

çığlık olayı çoktan beri var dediğiniz gibi birde gülmee.deli gibi gülüyo.yakalıyım şunu tutayım buğrayı diyoruz nasıl heyecanlanıp kaçmaya çalışıyo o arada bağırıyo ve çook gülüyo:)) hep kameraya çektik .büyüyünce seyretsin bakalım zibidimm kaydirigubbakcemile3

ecemim geçmiş olsun oğluna ama karbonat olayı sanki yanlıştı gibi hatırlıyorum ben yaa.bi yerde okumuştumda yapmayın diyodu.

Evet benim kaan oğlanda eli havada gel gel eder gibi evirip çeviriyor..
gözüde kendi elinde tabi...
inanmıyorum ya bu oğlan kıçını zor kaldırdı ama demin bir baktım çarşafın üzerinden dışarı çıkmış döne döne yanıma gelmiş kaan beyy bir açıldı pir açıldı ya birde çığlık atıyor ben geldim der gibi...
şunları bir yalayıp yutumda gelim bari..:))
elfcim kolay gelsin hayırdır ben bişeymi kaçırdım nereye gidiyorsun...

nazlımelekcim 3 gün kıbrısa gidiyoruz
bebekle hiç akıl karı değil ama taa önceden alınmış bi biletti
gidip geleyim de yolculuk önerilerimi paylaşırım sizinle
bebekle malum ne varsa alıyorum
maşallah senin paşalara da delikanlı oluyolar artık

mmmf cim benim oğluşta öyle ablasına babasınada çok düşkün ama onlardan birinde olduğunda hep beni izliyor gözlerimin içine bakıyor alayım diye çok tatlılar allah hepsini korusun

ben geldım
oglusla oynastım yavrum bahcede anneanneyle bırakıp geldım

ecemım kucuk kuzuna gecmıs olsun canım

elıfdem sana da hayırlı yolculuklar canım
ınsa allah bu kısa tatıl ıyı gelır hepınıze

bızde temmuzda ve agustosta uzun yolculuk yapıcaz nasıl gececek bakalım

Back
X